Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

• 48 885
  • 377
  •   1
Отговори
# 60
Тези дни си купих този:
Един от любимите ми е на Ейвън. С теменужка и личи.
Ароматът е много приятен, лек, нежен, попива бързо, и се усеща през целия ден, че даже и на другия.
Много е траен.
Страхотнооо мирише  Heart Eyes

Uploaded with ImageShack.us
Това при мен не беше никак трайно като аромат, нито силно като хидратация.  newsm78

# 61
Ами не знам, на пък много ми допада  Simple Smile

# 62
аз в момента не ползвам балсам, а олио за тяло - правя го с цел подготовка на кожата за студения сезон. взела съм си едно на alverde много е приятно, но изисква малко време да попие. 

# 63
Сега съм зимно настроена и търся силни и трайни аромати в лосионите и кремовете за тяло.  Crazy

# 64
В момента съм с този:
Скрит текст:
Също харесвам и лосионите на Dove, маслата за тяло Alverde и тeзи на Бетина Барти, особено този с ванилия.

# 65
Fa NutriSkin с шеа и бяла праскова. От няколко години ми е, защото не ми харесва и рядко го ползвам. Сега чакам от Ейвън лосион с портокал и джинджифил.

# 66
Aз използвам на Бетина Барти червената линия,много е хубав.доволна съм.

# 67
Аз използвам това мляко за тяло  Hug

# 68
Използвам лосионът и кремът на Victoria`s Secret Coconut Passion като ги редувам

Миризмата им е просто уникална и хидратират кожата ми доста добре. Много съм доволна от тях и мисля, че скоро не бих ги заменила

# 69
В момента ползвам тези 2 лосиона и млякото за тяло за под душа. И от 3те съм доволна. ^^

Скрит текст:

# 70
Този крем за тяло ползвам в момента, харесвам го много Crazy

Скрит текст:
[/b]

# 71
  • София
 Сега ползвам масло на Боди Шоп с черешови цветчета и минавам да кажа че е супер!Хидратира перфектно кожата,попива лесно и в същото време ароматизира,но не прекалено  Heart Eyes

# 72
  • София
Според вас кой лосион хидратира по-добре - Дав /с кокос/ или някой от лосионите на Laura Vandini? Не съм ползвала никой един от тях, но виждам, че доста от вас ги ползват, явно сте доволни! Praynig

# 73
В момента този:
http://www.ivis.bg/products_images/mlqko-vaniliq-400.jpg
Хубав е Simple Smile Ухае хубаво и хидратира добре. Много исках новата Коледна серия с ванилия, но я намирам само онлайн, а за един лосион не искам да правя поръчка Simple Smile

# 74
Аз предпочитам Laura Vandini !  Party

Общи условия

Активация на акаунт