Какъв лосион за тяло използвате? Vol.1

• 48 938
  • 377
  •   1
Отговори
# 150
Преди седмица си купих една промоция от Carrefour боди лосион на Ziaja... и сега го препоръчвам горещо Simple Smile
Стана ми наистина любопитно и сега влезнах да проверя за марката, защото на мен наистина ми беше чужда. Оказа се полска и с 20 годишна традиция. Имат изключително много продукти с натурални съставки. Аз съм с много суха кожа и леките лосиони, колкото и приятни, не бих казала, че после оставят ефекта, от който бих казала, че съм доволна. Моят лосион на Ziaja е със зехтин и от първото намазване не бих казала, че останах очарована. Крема е мазен и се нанася малко трудно, но ефекта след това е поразителен - никакъв лепкав филм, никакви мазни остатъци, а изключително мека и кадифена кожа. Сега с пълно доверие смятам да използвам и останалите им продукти.  Peace

# 151
  • Belgium
Страхотни са лосионите на Korres ,те вече нямат магазин в София,нали?

Имат, аз съм писала за него - намира се на Кракра  Peace
Продавачката е много мила и те затрупва с мостри, аз излязох с около 10-тина мостри на различни продукти - шампоани, балсами, лосиони за тяло, дегримоьр, кремове и серуми. Непременно отиди  Laughing

# 152
Много благодаря за отговорите Hug  bouquet,това ли е лосиона на The Body Shop http://bgbodyshop.com/losioni/117-losion-za-tyalo-yagoda.html ,доколкото разбрах тои може да се поръча само от саит,нямат магазин,ако е така може би ще взема от Bomb Cosmeics,иска ми се да отида и на място да ги помириша,а Korres тези с натуралните съставки ли бяха,доколкото видях има техни продукти в Парадаиз,Серика център и България Мол newsm78

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 13:33 от sweety :)

# 153
  • Belgium
sweety, в поста ми, който е точно над твоя, съм написала къде се намира магазина на Korres.

# 154
  • Варна
За съжаление не само при масовите продукти се срещат разлики.Попаднах на професионални маски и боя за коса на Вела с различно качество и състав.Боята беше и с разлики в опаковката.Цените бяха под доставната на фризьорката ми.Всичко е напълно легално,не са ментета.Решения на големите концерни за определен пазар със съответната цена.Според мен не е честно спрямо потребителя на опаковката да пише името на оригиналния продукт,а в състава да липсват 2-те най-скъпи съставки само.Маските както и да е,но от боята станах с рижави корени,от 13г. ползвам една и съща.Изобщо не ни е минало през ума за такова нещо,решихме,че това е новата опаковка на боята  ooooh!
Маските бяха 1:1,с някои разлики в състава и в действието.

По темата: Ползвам сутрин лосион към парфюм,а вечер млякото на Клоран за 24 ч. хидратация.

# 155
sweety, в поста ми, който е точно над твоя, съм написала къде се намира магазина на Korres.
Лу,да видях,не съм се изразила правилно,исках да кажа че И там има техни продукти,поне така пише на страницата им във феисбук  33uu

# 156
Млякото на Клоран ми е топ-ам цената малкооо Sick
иначе напоследък съм с Mixa и определено много ми допадат-добре са откъм аромат и хидратират

# 157
  • Стара Загора
Преди седмица си купих една промоция от Carrefour боди лосион на Ziaja... и сега го препоръчвам горещо Simple Smile
Стана ми наистина любопитно и сега влезнах да проверя за марката, защото на мен наистина ми беше чужда. Оказа се полска и с 20 годишна традиция. Имат изключително много продукти с натурални съставки. Аз съм с много суха кожа и леките лосиони, колкото и приятни, не бих казала, че после оставят ефекта, от който бих казала, че съм доволна. Моят лосион на Ziaja е със зехтин и от първото намазване не бих казала, че останах очарована. Крема е мазен и се нанася малко трудно, но ефекта след това е поразителен - никакъв лепкав филм, никакви мазни остатъци, а изключително мека и кадифена кожа. Сега с пълно доверие смятам да използвам и останалите им продукти.  Peace
PeaceВсе едно аз съм го писала, от душ гела не съм очарована, но този лосион е страхотен за мн суха кожа и ефекта е дълготраен. Не оставя мазен филм ,а попива добре, наистина  малко повече разнасяне иска.Мисля , че е най-добрия за овлажняване ,който съм ползвала.

# 158

Имат, аз съм писала за него - намира се на Кракра  Peace
Продавачката е много мила и те затрупва с мостри, аз излязох с около 10-тина мостри на различни продукти - шампоани, балсами, лосиони за тяло, дегримоьр, кремове и серуми. Непременно отиди  Laughing

Как са цените на продуктите на тази марка? Чувала съм, че е хубава, но до сега не съм я ползвала. Лосионите приемерно как вървят?

# 159
  • София

Имат, аз съм писала за него - намира се на Кракра  Peace
Продавачката е много мила и те затрупва с мостри, аз излязох с около 10-тина мостри на различни продукти - шампоани, балсами, лосиони за тяло, дегримоьр, кремове и серуми. Непременно отиди  Laughing
Продукти на Корес видях и в една от Ремедиумите на Графа,но нямаше много неща като асортимент.Аз поисках мостричка от шампоана с ориз,но нямаха,предложиха ми на кремовете за лице,но им отказах,не ми трябва за момента поредния крем.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 13:11 от *Bubble*

# 160
  • Belgium

Как са цените на продуктите на тази марка? Чувала съм, че е хубава, но до сега не съм я ползвала. Лосионите приемерно как вървят?

Средно ниво са цените, лосионите за тяло са между 20 и 23 лева.

Ето го българският сайт, всички продукти са с цени, за да се ориентираш: http://www.korres.bg/pages/the-products

Намират се тук там и по аптеки главно в моловете, но асортимента е малък и разбира се мостри не дават. На Кракра ще можеш да пробваш от всичко, няма да се уморя да ги хваля  Laughing

# 161
Да, магазинът на Кракра е страхотен! Heart Eyes Лосионите - 18лв за 200мл мляко за тяло и 21лв за 125мл масло за тяло. Имам и от двете - няма особена разлика. Много, много ми харесва жасминът и май ще остана с него. Бях си поискала мостра от смокинята и гуавата, но не ме впечатлиха толкова, има и някакъв с ирис, който искам да пробвам следващия път. И винаги ми дават мостри на кремове, серуми и душгел без да поискам.  Peace Новият серум много ми хареса, мирише божествено и може да се ползва и около очите - замислям се.

# 162
Стана ми наистина любопитно и сега влезнах да проверя за марката, защото на мен наистина ми беше чужда. Оказа се полска и с 20 годишна традиция. Имат изключително много продукти с натурални съставки. Аз съм с много суха кожа и леките лосиони, колкото и приятни, не бих казала, че после оставят ефекта, от който бих казала, че съм доволна. Моят лосион на Ziaja е със зехтин и от първото намазване не бих казала, че останах очарована. Крема е мазен и се нанася малко трудно, но ефекта след това е поразителен - никакъв лепкав филм, никакви мазни остатъци, а изключително мека и кадифена кожа. Сега с пълно доверие смятам да използвам и останалите им продукти.  Peace
PeaceВсе едно аз съм го писала, от душ гела не съм очарована, но този лосион е страхотен за мн суха кожа и ефекта е дълготраен. Не оставя мазен филм ,а попива добре, наистина  малко повече разнасяне иска.Мисля , че е най-добрия за овлажняване ,който съм ползвала.

И за мен се отнася абсолютно същото! Много точно An Angel   Peace
Макар че за душ гела и аз имах същото усещане, демек никакво  Laughing всъщност като се замисля не усещам кожата си опъната или суха след баня, дори и ако не се намажа... поне не винаги след баня вечер го правя, но кожата ми не се чувства неприятно до сутринта... а аз държа да подчертая съм с много суха кожа, особено от някои продукти.

Има и още един крем, който открих наскоро... скоро, скоро 4 опаковки вече  Joy

Стархотно попива и кожата е много мека.

# 163
  • Belgium
Yasmeen серума с дива роза ли имаш предвид или имат някакъв нов?  Laughing

# 164
Лу,мели много ,че пак каза за магазина,много ме зарадва. Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт