За хората и класата

• 9 057
  • 157
  •   1
Отговори
# 60
Каква класа се предполага да имам? Живея в панелка, пътувам в метрото и почивам в масовите курорти?

# 61
Каква класа се предполага да имам? Живея в панелка, пътувам в метрото и почивам в масовите курорти?

Едно червило за 50 кинта и си в класата.  Wink Wink Че и класи над другите.  Grinning Grinning Laughing

# 62
Ти пък! Нали я знаеш приказката за хубавото магаре, дето се познавало и под скъсания чул!  Flutter

Или беше за краставото магаре?
За някакво магаре беше.

# 63
Значи, важна е вярата! Тук да се е разписал някой без класа? S classa, C classa, вестник Класа ....

# 64
За хубавото конче го знам аз.  Laughing

Мерси, Лоана, и аз така реших първо, но после се разколебах. Ей това е класа.

Значи, важна е вярата! Тук да се е разписал някой без класа? S classa, C classa, вестник Класа ....

hahaha Че той още ли излиза?

# 65
Като каза Якудза - онзи ден четох, че си издават вътрешноведомствено, така да се каже, списание. С поезия, между другите неща. И много ги уважава обществото. Да не излезе, че Корлеоне има да яде много маслини, докато стигне тяхното ниво?  Laughing

Бяла шапчица на Фуджияма/ ливидните петна оформят изящна мрежа/ върху гърба му

Освен това наследникът на дон Корлеоне продължи да къса опашката на гущера и на сватбата на неговите деца сигурно сенаторите няма да изпращат подаръците си тайно, а ще ги носят лично.
То даже и нашите лица като Цветелин Кънчев и бившата ни нумеро уно се светнаха и си пращат отрочетата в Англия и Швейцария, и децата на техните деца нищо чудно да са европейски политици.

# 66
  • София
Жаве,  за кон е - хубавият кон и под съдрания чул се познава. На кого му пука за магаретата!

# 67
Жаве,  за кон е - хубавият кон и под съдрания чул се познава. На кого му пука за магаретата!
Уф, усетих се аз, че нещо бъркам, ама пусто да се изкажа бързо!   Wink

ИрПуц!  Peace  

# 68

Не почивай в масовите курорти. Класата не е в това какво правиш, а в
това, което не правиш, ако е вулгарно. Има със сигурност по-хубави
места за почивка. Кой е казал, че трябва да е морски курорт, че и масов?

# 69
Mamacita, и да не почивам в масов курорт, цялата обстановка около мен /изключение от таргета тук са малцина, колкото и на сите да се иска да са нещо повече от другите/ предполага проява на добро  възпитание, любезност и стига. Класа?! Класа и маса в едно изречение не ми се връзват. Брависимо, че вие го правите.

# 70
  • България-Швейцария
Аз пък се сетих за тази жена като видях темата:

# 71
Визуално:
жена с класа

жена с претенции за класа

жени с класа

Класата няма финансово измерение.Тя е като излъчването и чара-или ги имаш, или не.
Не се учат.
Можеш да се научиш на маниери, поведение, как се води разговор , но пак да нямаш онова неуловимо усещане, което идва отвътре.

# 72
Аз пък си мисля, че всичко се учи, но не всеки може да се научи.
Едва ли са я посъветвали да не крие коремчето си след раждането. Или да си избере сватбен букет от типични английски цветя.

Магията е в детайлите. Класата също.

ПП Аналогичен е случаят с Лейди Даяна.
Кейт неслучайно е избрана да стане това, което е станала. Очевидно е, че има много качества. Също и добро образование. Имах предвид, че разните несъществени неща като "стойка, реч, жестове, теми на разговор" се учат сравнително лесно при добри учители и подходящ натиск и мотивация.

Да, така е. Но когато ги научиш и станат част от твоя начин на поведение, може да ги предадеш на детето си, то - на своето и т.н. - и ето ти след 2-3 поколения - класа. Много неща се включват в това понятие, така че това, което сега коментирам може да се нарече и само добро възпитание. Мисля, че класата е обвързана с поколенията преди нас и начина на живот, образованието, материалните възможности на предците ни. Това е базата, според мен, а след това ти я надграждаш и следващите поколения също.

# 73
Mamacita, и да не почивам в масов курорт, цялата обстановка около мен /изключение от таргета тук са малцина, колкото и на сите да се иска да са нещо повече от другите/ предполага проява на добро  възпитание, любезност и стига. Класа?! Класа и маса в едно изречение не ми се връзват. Брависимо, че вие го правите.

Съгласна съм напълно - може да почиваш и в 7-звезден курорт, ако си на ол-инклузив - това си е жива масовка - лукс в хотела, но храната е като за 1000 човека. Не е задължително да си класен, може само да си богат, но ако почиваш в луксозен хотел и ядеш в а ла-карт ресторантите и си плащаш на място със съответните бакшиши, си е друго нещо.

# 74
Моля ви, нека не започваме със снимки на известни хора от шоу-бизнеса Praynig Или просто на красиви - на тях всичко им се прощава и все е прекрасно. Зад всяка фотосесия има по един полк хора - гримьори, стилисти, фризьори; и последната простакеса от улицата да вземат, сигурно ще ѝ докарат приличен и стилен вид. От снимки нито движение, нито поведение, нито морал, нито глас и интелект могат да се извлекат.

На мен би ми била интересна следната анкета към темата: Считате ли, че имате класа? Резултатите ще говорят сами за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт