Осми клас съм вече аз :D Тема 31.

• 36 376
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
В нашата паралелка "ж" на Френската гимназия, децата се оказаха 30, а при записването ни в началото на юли бяха 28, колкото е бройката за прием.

Във вашия клас има две близначки, доколкото знам, т.е. поне едното от децата е по регламент. От друга страна, суъченик на моите се записа точно в Ж клас, пък замина за Германия и... не знам какво става с неговото място. Беше приет на първо класиране. Не знам още колко са нашите класове, Б и Д.

# 466
...Сега гледам, че в 1ЕГ, 4-те немски са си с по 26 деца, но странното е в английските - две с по 26 и три с по 28  newsm78. Логиката не е ли надплановия прием да се разпредели по равно. А може да си пазят местата за новодошлите към 1.10  Joy...
да, и аз това гледах вчера. нашите за сега са 26...

по въпроса с униформите, моето мнение е, че е излишно децата от сега да се карат да ходят ежедневно с ризи - цял живот това ги чака. за първи учебен ден и т.н. разбирам, но за нормалните учебни дни ми се струва крайно неподходящо. спокойно може да се въведат тениски и суичъри или блузи с дълъг ръкав тип "лакоста" + дънки и пак ще са си с униформа. не ми харесва нито материята, нито качеството на шева... в предното му училище последните години също въведоха униформите, само дето пари давахме. за малките класове не знам, но седмокласниците въобще не ги носеха...

# 467
В нашата паралелка "ж" на Френската гимназия, децата се оказаха 30, а при записването ни в началото на юли бяха 28, колкото е бройката за прием.

Във вашия клас има две близначки, доколкото знам, т.е. поне едното от децата е по регламент. От друга страна, суъченик на моите се записа точно в Ж клас, пък замина за Германия и... не знам какво става с неговото място. Беше приет на първо класиране. Не знам още колко са нашите класове, Б и Д.

Divana, в Б клас, поне до РС, бяха точно 28. Искрено се радвам за това - малък клас - пълноценна работа с всяко дете.

# 468
  • Варна
Нашите освен с ризи са и с вратовръзки - ежедневно. Ще видим дали ще се носят.

# 469
  • Варна
Нашите освен с ризи са и с вратовръзки - ежедневно. Ще видим дали ще се носят.

Най-вероятно ще се носят. Simple Smile За МГ разбрах,че дисциплината относно униформите била бетон,дори и за разпасани ризи от панталона връщали. Crazy

Но за 1ва инфото ми е ,че е разпасана команда и малко лабаво ги държали откъм тази част. Rolling EyesНа мен пък ризите като материя страшно ми допадат,все пак са си чист памук.А съм виждала и пипала на много у-ща униформите в града и смея да твърдя,че тези са най-добри. Peace А и честно казано мнението ми е ,че щом има въведени униформи и сме тръшнали едни пари за тях,трябва и да има дисциплина и да ги навикнат да си ги носят.Както е в МГ и в КЛимент. Peace Или има,или няма.

# 470
При нас са 29 децата. Класният спомена, че наскоро се е записало детето. Защо- не знам.
Ние пък сме свикнали с униформи и сега ни е кофти- трябва всеки ден да мисли какво да облича и да пазарува.
За утре отначало мислеше да е с рокля, но се премисли и ще е с дънки.
За цветето се чудим- имаме мъж за класен ръководител и да носим ли? Видях, че има и други, на които мъже са им класни. Вие как ще процедирате?
И понеже сега тръгваме да я караме, да пожелая на всички дечица успехи през новата учебна година и да се чувстват страхотно на новите места!

# 471
Мери Чери, моите няма да носят лично на госпожите цветя, я по една саксия с идея да е за класните стаи. Едната си каза директно, че моли за родителска помощ за цветя за стаята, а другата го намекна.

# 472

Divana, в Б клас, поне до РС, бяха точно 28. Искрено се радвам за това - малък клас - пълноценна работа с всяко дете.
[/quote]

И аз! Като първо впечатление - класната много ми допадна.

# 473
ДЕСКА, мисля че униформите за МГ ги шият Триада, както и нашите и съм доволна от качеството и материята. Униформата ни включва риза, вратовръзка и пуловер с дълъг ръкав, купила съм и тениска с къс ръкав тип Лакоста, част от лятната униформа. При нас е задължително с дънки, панталон или пола с бизнес дължина и всичко това в черно, сиво или тъмно синьо.
В нашата гимназия е много различно отношението спрямо униформата, не е като в основното училище.
За утре съм купила 1 саксия с хризантеми за госпожата. Дъщеря ми е категорична, че ще ходи сама, къде щяла съм да се мъкна с детската количка...

# 474
Здравейте, някой да има актуална информация за 8 клас на Втора Английска ?

# 475
Успех на гимназистите ни!
Да са живи и здрави, да имат прекрасни учители, готини съученици и съученички  Laughing, да създадат хубави и трайни приятелства, да имат щастливи и незабравими гимназиални години!

Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 476
  • Варна
Успех на гимназистите ни!
Да са живи и здрави, да имат прекрасни учители, готини съученици и съученички  Laughing, да създадат хубави и трайни приятелства, да имат щастливи и незабравими гимназиални години!

Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

+1

Положиха много усилия, постигнаха целите си и сега е време да берат плодовете. Да го правят с удоволствие и с усмивка на лице.

УСПЕХ !!!

# 477
Успех на дечицата ни!

Много здраве и късмет на всички желая!

# 478
Успех на всички гимназисти утре! Hug
Нека всички са доволни и удовлетворени,заслужиха си го децата!  
Да са здрави и успешни,очакват ги много нови и интересни запознанства,приятелства ,хубави гимназиални години!  Simple Smile

# 479
  • Вече на светло в София
Успех на порасналите ни деца!
Да са доволни от избора си и да имат незабравими хубави преживявания в гимназията!

Общи условия

Активация на акаунт