Отговори
# 150
В последните епизоди мисля че в 64 епизод има дело и там казват за изневярата на Санем.

# 151
  • Още у мъглата ...
Що да няма настроение бе, подскача от радост направо  Joy Joy

# 152
В последните епизоди мисля че в 64 епизод има дело и там казват за изневярата на Санем.
PeaceКаптана разказва Laughing

# 153
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая пък само бен,бен знае,ама хората и те имат проблеми ма,да не си само ти в тоя свят,мммм много голяма егоистка е тая Фериха на моменти  Mr. Green
Ххахахахха как я реже Емко,аз ако бях на тва хапче,нямаше да го доближа повече тоя надутия  Mr. Green
Джейн,само четях завалийката ,а гледах като гладно дете пред витрина ,сега вече мога се разгърна както трябва  Heart Eyes Heart Eyes

# 154
  • София
Оффф и тая Санем с нейната престореност, ама никой не ти вярва бе  ooooh!

# 155
  • в подножието на планината
Много бързо свърши...нищо не разбрах... Mr. Green

# 156
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пфуууу значи мега интересно са го отрязали баш на място,че не и станало приятно на Джансуто,че сеели домати и картофи с Корай в фермата у фейсбук  Mr. Green

# 157
Тая пък само бен,бен знае,ама хората и те имат проблеми ма,да не си само ти в тоя свят,мммм много голяма егоистка е тая Фериха на моменти  Mr. Green
Ххахахахха как я реже Емко,аз ако бях на тва хапче,нямаше да го доближа повече тоя надутия  Mr. Green

Joy Joy Joy

Илда Joy

Аз отивам да гледам Една либофна история Heart Eyes

# 158
  • У Диспансера ...♥♥♥

Joy Joy Joy

Илда Joy

Аз отивам да гледам Една либофна история Heart Eyes
И аз ,тамън две либовни ,че от обед се каня ,ама вие само ми досаждате значи и не мога да се отлепя от вас  Mr. Green Heart Eyes

# 159
Пфуууу значи мега интересно са го отрязали баш на място,че не и станало приятно на Джансуто,че сеели домати и картофи с Корай в фермата у фейсбук  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 160
  • София
 hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

# 161
  • Още у мъглата ...
Къде е че не го виждам ашкъмчето ти,ти да не говориш за серията,че аз се пукнах да се кьоря в снимките  ooooh!
Joy Joy Joy
Ох, щото сега мръднах да ви четна назад и аз като се загледах в снимките, пък я зуум, я зад храста, не го виждам туй ашкъмче на Джейн Joy Joy Joy

# 162
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 163
# 164
  • София
Моля ви забележете последния коментар
Скрит текст:
гюзел била снимката  Sick Sick Sick  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  smile3515 newsm61

Общи условия

Активация на акаунт