Отговори
# 195
  • Пловдив
Момичета, простете че нахълтвам в темата, но линкът за 21 серия с бг аудио,  който е даден в първа станица на темата, не е ли всъщност за 20та?
HugМи не Rolling Eyesотваря се на 21 еп Peace

Hug Да, пише 21, но същата серия е качена във Vbox като 20     bouquet

# 196
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн,на мен ми го отвори без проблем, и видях коментара на Йо даже,как я е наредила Серенайката набържи  Joy Joy Joy
Гюзел е ама само едната половина ,прави са хората наистина  Joy Joy
Обаче тоя бащата направо ме кефи на макс в Любовните игри,как я реже майката  Joy Joy

# 197
пууу летите страница след страница  ooooh!
Ирче душо моя ей сега изгледах клипчето..е няма така красота бе джанъм,невероятно е станало Hug много ти благодаря,а момента с целувката в унито си го уцелила баш на място всичко беше в синхрон  Hug

# 198
Оххх, не знам за Вас, но като чета туитите им как хубаво се забавляват на сета по време на снимките и имам надежда, че проекта, ще се хареса на драгия зрител, а дано. Praynig

# 199
  • Още у мъглата ...
Един туит, изпратен до Чаги от фенка  Grinning

# 200
  • У Диспансера ...♥♥♥
Илде  Hug Габи  Hug еми и аз незнам ама май ще трябва да се подготвим психически за предстоящата картинка  Sick  ooooh!
А, няма да се подготвям, почвам да гледам и ако ме дръпне ще гледам, ако не ... ще гледам само Чаги  Heart Eyes...  Joy Joy Joy

Ние в другата тема като не харесвахме нещо и се майтапехме, че ще играем на жуменка, та и сега можем да приложим същата тактика - като не ни харесва нещо - жумим... Joy
Аз тази тактика я прилагам със снимки от ПЕ като мерна някъде,ммм тъй де ся заради един,няма да се въздържам да гледам снимки на Ча в целият му блясък  Mr. Green

# 201
# 202
  • Още у мъглата ...
Илде  Hug Габи  Hug еми и аз незнам ама май ще трябва да се подготвим психически за предстоящата картинка  Sick  ooooh!
А, няма да се подготвям, почвам да гледам и ако ме дръпне ще гледам, ако не ... ще гледам само Чаги  Heart Eyes...  Joy Joy Joy

Ние в другата тема като не харесвахме нещо и се майтапехме, че ще играем на жуменка, та и сега можем да приложим същата тактика - като не ни харесва нещо - жумим... Joy

А, ами аз на жумичката съм свикнала, като търся снимки на Ча и ми се появи някъде нещо рижаво - жма, така че го мога жуменето  Joy Joy

# 203
  • Още у мъглата ...
Оххх, не знам за Вас, но като чета туитите им как хубаво се забавляват на сета по време на снимките и имам надежда, че проекта, ще се хареса на драгия зрител, а дано. Praynig

Леле, ся само да не вземе да се на-абли пак Чачко, както пусна нейната снимка  newsm78
Леле мале  Sick

# 204
Галя newsm51

Сладурка за вибокса низнам Hug

# 205
  • Още у мъглата ...

Аз тази тактика я прилагам със снимки от ПЕ като мерна някъде,ммм тъй де ся заради един,няма да се въздържам да гледам снимки на Ча в целият му блясък  Mr. Green
Heart Eyes Гледам, събрахме се отбор за жмичка, ама има и още де  Joy Joy

# 206

Скрит текст:

Леле, ся само да не вземе да се на-абли пак Чачко, както пусна нейната снимка  newsm78
Леле мале  Sick
Не знам дали, ще е по абли, не вярвам, но вчера пуснах един туит и Ви попитах Гуги дали правилно ми преведе, но никой не отговори какво е разбрал.
Но аз схванах, няма да е по абли, споко. Laughing

# 207
  • София
Ирче къ ме позна бе злато, че аз съм го писала тоз злобичкия, леко и тактично хранещия Серенайката комент  Mr. Green  Whistling  Joy Joy Joy Joy

# 208
  • в подножието на планината
Габи,  Hug с тази абла едва ли ще има нещо, но за Серенай не съм сигурна... Rolling Eyes

# 209
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

Леле, ся само да не вземе да се на-абли пак Чачко, както пусна нейната снимка  newsm78
Леле мале  Sick
Не знам дали, ще е по абли, но вчера пуснах един туит и Ви попитах Гуги дали правилно ми превежда, но никой не отговори какво е разбрал.
Но аз схванах. Laughing

Наде  Hug, аз вчера имах много работа и през деня и вечерта и може и да съм пропуснала молбата за превод  Peace То не че и ние нямаше да превъртим туита през гуги  Rolling Eyes
Радвам се, че си схванала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт