Отговори
# 540
Пепи,  Hug браво и ти се научи вече. Лека по лека започвате да го разбирате този туитър. Laughing

# 541
Я да видя дали, ще се получи от instagram. Станаааа, ех, че кеф. newsm44 newsm68
Малкият Каан, синът на Корай и Гюлсум.

# 542
И от инстаграм се получи.  Party Браво Наде.
Каан е голямо сладурче.  Heart Eyes

# 543
И от инстаграм се получи.  Party Браво Наде.
Каан е голямо сладурче.  Heart Eyes
Скрит текст:

Дааа, получи се, следвах стриктно указанията ти. newsm51
Веднъж човек да пробва и вече го може.

# 544
  • Варненска клюкарка
 Ако се сещате преди да тръгне за САЩ, Хазал каза, че ще стои там до новия си проект, но не уточни кога ще се случи той  Wink...може би е имала и някаква смътна идея, защото видимо беше взела да влиза във форма. За около месец, всяка седмица се показваше с нова визия...макар, че тогава каза, че свалянето на килограми за момента не е наложително. Който е в този бизнес, знае, че не бива дълго да липсва от екран, защото конкурсите за красота всяка година бълват свежа плът и всеки пропуск на сезон е пагубен....
Да, споменах за хладината и напрежението в края, но  най-напред отбелязах основната причина според мен, заради която не биха приели и това е, че постигнаха феноменална спойка и по тази причина трудно излизат от образ в очите на феновете си, а това е пагубно за един актьор.Имам предвид, че за никакви пари не биха рискували възможността да продължат кариерите си, а точно това за малко да се случи -спомнете си ПЕ и Балканите  Wink Сега, година по-късно им се дава нов шанс да блеснат и дай боже да са успешни и двата проекта Praynig
 Та да се върнат двамата назад, ще си е чиста лудост Crazy  и отново да направят тази химия и отново феновете да не позволят да имат нови проекти по отделно- няма начин....

пп В другата тема пише, че май, ше пуснат рекламните снимки на Приливи и отливи през уикенда... Като се сетя Ча и Ха май нямат още навършени 20г. или току-що са ги навършили на фотосесията за АФК- съвсем са дечковци там, а сега Ча е почти на 23г. Grinning

# 545
Пепи  bouquet ЧРД на сестра ти Hugздраве късмет и любов Heart Eyes

# 546
Брех, какъв е избръснат наш Мееметчо за новата си роля.
Мелих Селчук, познат в България, като Мехмет от сериала "Огледален Свят", участва в нов сериал. Сериалът се казва "Мръсни 7-мици" от фейса.

Ето го и наш Левнтинчо, довечера, ще има строй се, преброй се с Емко, като накокошинени петлета са. Joy

# 547
Сякаш Раян в първите епизоди с едно кожено яке се разкарваше,нямаше ли и мотор?  Laughing

Хайде вече да публикуват снимки и инфо по-често.

# 548
Сис,с колло е Раян  Peace

# 549
ДНЕС! 19 ЕПИЗОД.
От фейса.
Левент си продава яхтата.
Джансу научава, че баща и е получил инфаркт.
Мехмед се кара с Майка си и Фериа, заради пръстена.
Юнал и Емир търсят Халдун за работа, но не може до го намерят. По-късно научават, че Халдун е получил инфаркт, отиват в болницата.
Секретарката на Халдун се обажда на Джансу и, и казва, че баща и е получил инфаркт.
Фериа подслушва разговора и я завежда в болницата. Джансу припада в болницата.
Джансу се скарва със Санем, мисли, че тя е виновна за случилото се.
Санем постоянно мисли за Халдун...
Мехмед отива при Емир и му казва, че за 1 месец, не може да намери парите.
Санем отива при Левент, търси утеха и му казва да си мълчи...Левент си продава яхтата.
Корай завежда Джан у Емир, но той не е вкъщи. Джан вижда Фериа и си говорят.
Сехер, идва на гости в домът на Мехмед, целува ръката на Зехра и Ръза.

# 550
Сякаш Раян в първите епизоди с едно кожено яке се разкарваше,нямаше ли и мотор?  Laughing

Вани не  Joy имаше колело  hahaha

# 551
Сякаш Раян в първите епизоди с едно кожено яке се разкарваше,нямаше ли и мотор?  Laughing

Вани не  Joy имаше колело  hahaha

Сис,Вярче
,пф,той бил с колело,пък аз го издигнах чак на мотор.  Joy

Е нашичкия поне сме го виждали,че е майстор в колоезденето  Mr. Green

Хахахах големи предпазни мерки  Joy  Mr. Green

Скрит текст:

# 552
Здравейте красавиции умници, Hug Hug Hug  Hug Hug

Време е за кафенце. Приготвила съм различни видове за различни вкусове. И най-много Хазалтайско.

За Ренката Heart Eyes    bouquet  bouquet  bouquet има и тортичка, защото денонощно прави красиви и интелигентни теми и все още ни търпи.

Скрит текст:

За творческия екип Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet 

Скрит текст:

Аз се връщам да ви изчета на вентилатор.

# 553
Мераба къзлар  wavey wavey wavey wavey wavey
Скрит текст:
след няколко свещички за повръщане и температура,и след половин ампула Диган инжекциозно,малко сме по добре,но до кога не се знае,като цяло е парцал милата Sadказаха ни ако и тая нощ продължи да повръща,утре сутринта на система Sadедин път го преживях с баткото същото,тогава и в  болница лежахме,дано сега не се налага,че ще полудея
Наде душко и аз нямам проблем за копването на снимки от туитър и истаграм Winkпонякога ги изкарвам и във фоново изображение самите снимки(с десен бутон) и тогава им копирам изображението както се прави по принцип,сега пробвах и аз ,но нямам проблем Hug
Ирка Hugдано сте се разминали само с това джанъм,ние на морето не успяхме тая година да лепнем нещо(като как така незнам)щото по принцип не се разминаваме всяка година,все си ги лепваме летните вирусни инфекции Sadзакон божий,ама да минават по леко поне................
ще позяпам тук там и аз малко,докато има малко мир Blush
Пепита жива и здрава да ти е сестричката,а за другото което го искаш,ще ти го пратя по фейса къз Hug

# 554
къв вентилатор неска е за шуба  Peace

Общи условия

Активация на акаунт