Бял списък на туристическите агенции

• 566 296
  • 1 682
  •   1
Отговори
# 480
  • София-в сърцата на моите деца
И аз съм  за Мондел травел-много добра организация, а екскурзоводът Христо е жива енциклопедия.
Пътуваме всяка година с тях. Отразяват всички критики, които не са и много. Сега на НГ пак ще сме с тях. bouquet

# 481
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И ние снощи се завърнахме от поредната прекрасна екскурзия с Мондел!

# 482
Нужна ми е малко помощ относно Амазон Травъл. Някой пътувал ли е с тях наскоро? Понеже доколкото разбрах това са бившите Гъливър Тр., които сега са сформирали Амазон. Чудя се дали да им се доверя за Нова Година за една оферта за Риека, която е с много хубава програма и пусто не намирам точно такава в никоя друга фирма.

По темата, страшно много съм пътувала, но за съжаление вече съм позабравила фирмите, последно ползвахме Бохемия, Марбро турс, Лоял Травъл, София Турс, Динита за Тасос, Емералд, дори си мисля, че първата Италия напраевихме с Гъливър и беше ок, но няма как да си спомня със сигурност. Честно казано, имало е и разочарования, но като цяло засега съм попадала на коректни фирми. Peace

# 483
+1 за Профи турс  Peace
Родителите ми останаха много доволни от екскурзията в Испания.

# 484
  • Beyond the Frontiers
Нужна ми е малко помощ относно Амазон Травъл. Някой пътувал ли е с тях наскоро? Понеже доколкото разбрах това са бившите Гъливър Тр., които сега са сформирали Амазон. Чудя се дали да им се доверя за Нова Година за една оферта за Риека, която е с много хубава програма и пусто не намирам точно такава в никоя друга фирма.

По темата, страшно много съм пътувала, но за съжаление вече съм позабравила фирмите, последно ползвахме Бохемия, Марбро турс, Лоял Травъл, София Турс, Динита за Тасос, Емералд, дори си мисля, че първата Италия напраевихме с Гъливър и беше ок, но няма как да си спомня със сигурност. Честно казано, имало е и разочарования, но като цяло засега съм попадала на коректни фирми. Peace

Риека имат и Бохемия.

# 485
някакви,нови мнения относно 2м-ко?

# 486
Някой с отзиви за Национал Турс.Не намирам почти нищо за тях .

# 487
Някой има ли отзиви за Запрянов Травел и за Ана Травел.Харесала съм предколедните им програми  до Прага и до Будапеща
Никога не ползвайте Запрянов травел ще си дадете парите на вятъра.

# 488
Преди време направих една резервация за почивка в чужбина чрез Алфатур. Днес прочетох, че са обявили фалит. На направилите вече резервации щели да се изплатят обещетения от застрахователна компания.

# 489
Аз лично останах много изненадана от фалита та Алфатур. Поне 3-4 години подред ходим на екскурзии/корпоративни/ с тях и съм без забележки, всичко е било ОК. Особено много доволни от екскурзоводката Гергана/ не се сещам в момента за фамилията/.

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 00:49 от dalina_50

# 490
  • Beyond the Frontiers
Аз лично останах много изненадана от фалита та Алфатур. Поне 3-4 години подред ходим на екскурзии/корпоративни/ с тях и съм без забележки, всичко е било ОК. Особено много доволни от екскурзоводката Гергана/ те се сещам в момента за фамилията/.
Гергана Панчева. Тя поне от година е на друго място.  Peace

# 491
Ами ,възможно е ,но не повече от година. А нямате представа къде  newsm78

# 492
Моля за отзив за "Балканика травъл" и "Рея Холидейс".Благодаря

# 493
Здравейте! Някой пътувал ли е с ТА "България Травъл"? Ако има някакви отзиви, моля споделете.

# 494
  • София по рождение
Здравейте! Някой пътувал ли е с ТА "България Травъл"? Ако има някакви отзиви, моля споделете.
Аз. Преди 2 години - до Венеция, Хърватска. Доволна съм. Здравко ни водеше групата. Много е забавен и се получи чудна екскурзия.

Общи условия

Активация на акаунт