Бял списък на туристическите агенции

• 565 943
  • 1 682
  •   2
Отговори
# 90
  • София по рождение
Здравейте,
за Венеция кой ще ми препоръчате?

# 91
Какво ще кажете за Географски свят?

# 92
  • София
Много съм доволна от Лилия-травел : http://www.liliatravelbg.com/
Спазват си програмата на 100. Издънки няма. Хотелите са ОК. Някои, обаче, са далеч от центъра на съответния град . Тогава се натъпквате по таксита, което в повечето случай излиза по-евтино от градския транспорт.

# 93
  • София
Какво ще кажете за Географски свят?
Пътувала съм с тях преди 5-6 г. До Македония и обзорна на Италия. Бяха си ОК. Изпълняваха си програмата, точно както е написана. Имаше и бонуси. НО, скоро някъде прочетох негативно инфо. Нямам спомен къде. Опитай с търсачката е черния и белия списък.   bouquet

# 94
  • край морето
Изключително доволна съм от Руал, както и от Бояна МГ. Подготвени и компетентни екскурзоводи, качествени хотели. Тази година, живот и здраве, пак ще се възползвам от Руал.

# 95
Изключително доволна съм от Руал, както и от Бояна МГ. Подготвени и компетентни екскурзоводи, качествени хотели. Тази година, живот и здраве, пак ще се възползвам от Руал.

Би ли споделила повече - къде пътува с тях ?
Много ми помогна с това мнение, защото съм си харесала една оферта на Руал и следя за отзиви. Благодаря !   bouquet

# 96
  • край морето
С Руал пътувах на автобусна екскурзия Виена-Реймс-Париж-Мюнхен-Залцбург преди 3 години. По моите критерии организацията, хотелите и храната бяха на много добро ниво. Така че ти ги препоръчвам смело.

# 97
Благодаря ти,  Caramel еclair !  bouquet

# 98
  • София

+1 и от мен за РУАЛ.

# 99
И от мен шестица за Руал. А с Боряна пътувахме до Баварските замъци преди 2 години - наистина чудесен човек!

# 100
  • София
И от мен отличен за Руал - преди няколко дни се върнахме. Пътувахме със самолет до Париж и Дисниленд - хотели, трансфери, екскурзии, музеи - всичко беше както трябва да бъде и сме много доволни! newsm10

# 101
Благодаря, за полезната информация.

# 102
  • София
Ще се повторя, но освен от РУАЛ съм доволна от Мондел травел, Бохемия, Профитравел, Балканикатравел. Последните повече препродават екскурзии, но са в час и човек винаги може да поиска съвет къде с кого да пътува.

# 103
По темата за черния списък се включиха много агенции,а тук много ни е кратък списъка  Crazy

# 104
  • София
Така е. Confused В черния се пише и за "бели" ТА. Тук списъкът трудно върви.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт