Бял списък на туристическите агенции

• 533 355
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 605
Благодаря за отговорите.

Понеже абсолютно една и съща оферта я има в няколко агенции, се колебаем през коя от тях да направим резервация - Diva3 Travel (при тях е дадена като "авторска", което при другите липсва), MG Travel, Lux Travel, Ara tour, Romantic Holidays, Holiday Planet.
Ако някой е пътувал с някоя от тях ще съм благодарна за всяко мнение и съвет.

# 1 606
  • Beyond the Frontiers
Напишете ми името на програма и ще проверя на кой точно е.

# 1 607
Galactic Voyager, не искам да те притеснявам, но благодаря.
Магията на Южна Корея- ханбок и вишни

# 1 608
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager, не искам да те притеснявам, но благодаря.
Магията на Южна Корея- ханбок и вишни
На Diva е.
За съжаление не познавам колегите и ме мога да коментирам качествата им.

# 1 609
Благодаря ти за усърдието Galactic Voyager Hug.
Чух се вече с тях. Дамата, с която говорих от фирмата беше много любезна и ми разясни доста неща. Тя лично пътува с групите си и явно и преди е била в ЮК. Както и да е, направих резервация и сега остава да чакаме всичко да е наред Hands V.

# 1 610
Здравейте, някой има ли мнение за Danna holidays, Aros Travel, LuxTravel, агенциите изглеждат много съмнителни.

# 1 611
Препоръчайте ми агенция за организирано пътуване до Андалусия. Гледам че се предлагат почти еднакви програми. Повечето са тип почивка на хотел и от там всеки ден на екскурзия по желание.

# 1 612
Препоръчайте ми агенция за организирано пътуване до Андалусия. Гледам че се предлагат почти еднакви програми. Повечето са тип почивка на хотел и от там всеки ден на екскурзия по желание.
С АБАКС съм била там.

# 1 613
Ние трябваше да ходи октомври в Критм, но отпада и сега се налага "бързо" да се спрем на нещо друго.

И за сега сме се спряли на https://holidaysbg.com/hotel-pochivka/hotel-po-programa-perlite- … iNPmf4npJ_bVwVm5Q

# 1 614
С АБАКС съм била там.
В хотел las palmeras, ли бяхте настанени? Доволни ли сте от условията там, не че очаквам лукс, но сумата която плащаме хич не е за пренебрегване. Срещнах не особено добри коментари за мястото, иначе ми бяха препоръчали АБАКС като сериозна фирма. И затова започнах проучване Grinning

# 1 615
С АБАКС съм била там.
В хотел las palmeras, ли бяхте настанени? Доволни ли сте от условията там, не че очаквам лукс, но сумата която плащаме хич не е за пренебрегване. Срещнах не особено добри коментари за мястото, иначе ми бяха препоръчали АБАКС като сериозна фирма. И затова започнах проучване Grinning
В същия хотел бяхме. Не е някакъв лукс, но е съвсем приличен хотел и с добра локация.

# 1 616
Здравейте, искаме с мъжа ми да отидем до Рим. Намерих оферта през Alohatravel, дали са надеждни? Ако може някой да сподели, ще му бъда благодарна❤️

# 1 617
Здравейте, искаме с мъжа ми да отидем до Рим. Намерих оферта през Alohatravel, дали са надеждни? Ако може някой да сподели, ще му бъда благодарна❤️
Да няма да имате проблем с тях.Миналата година два пъти пътувах с тях,даже имам оставено мнение в Гугъл за екскурзията до Малта.

# 1 618
Много ви благодаря!

# 1 619
Аз искам да попитам дали някой е бил на круз с тях като този:
https://www.alohatravel.bg/ekskurzia-v-shvecia-finlandia-estonia … na-balgarski-ezik

Реално вижда ли се нещо от страните? Виждам, че се губи целият 1-ви ден в преход от Копенхаген до Стокхолм, но за сметка на това 2 нощувки са на кораб в движение до дестинациите.

Общи условия

Активация на акаунт