12-КЛАСНИЦИ 2013/2014 г. - тема на мамите

• 51 621
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • България
Fiesta *♥●•٠·˙ права си!  Peace

# 166
Децата ви при кой учител ходят на подготовка за изпитите по английски във ВТУ и СУ? Става въпрос за Варна.

# 167
  • София и там където не се пуши
http://www.youtube.com/watch?v=2yu6KRp8M2U

# 168
Моят се чуди за Найтфлайт-не му се ходело там, той искал в "забравих къде". Те и  други били като него, та не знаел още къде ще бъде втората част от вечерта.....
Направих проучване, не искат чалга-дискотека! Нямам наблюдение върху дискотеките, но до сега мислех, че всички са чалга. Твърдят, че и този вариант бил измислен, защото започва с не-чалга, към 2 -2.30 постепенно преминава в чалга и към сутринта музиката ставала съвсем безобразна, като подобна метаморфоза се случва и с купонясващите, т.е. те променят настроението и музиката ги следва естествено. Разбирай на сутринта настроението става съвсем циганско Joy

# 169
Ние още нямаме дата и адрес за бала,имало било време,така че не бързаме  newsm78

# 170
Здравейте!
Дъщеря ми е 12 клас и в училище са им казали, че в момента се обсъжда дали да се въведе външно оценяване по математика, което да се проведе през ноември. Дали някой от вас е чувал подобно нещо?

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 17:42 от b_b

# 171
  • На тепето...
Ами миналата година щерката правиха по история и география и дори не им написаха оценките които си изкараха (масово двойки). Дори да има, щом ще е през ноември, не трябва да се взема чак толкова насериозно. Както казва щерката тези, които няма да заминават в чужбина гледат да избутат годината криво-ляво и си наблягат на курсовете/утроците.

# 172
  • UK
Ние още нямаме дата и адрес за бала,имало било време,така че не бързаме  newsm78

Вярно е, че има време, ама гледайте края на януари, началото на февруари най-късно да сте се стегнали  Peace Ние тогава си запазихме, а не бяхме от най-организираните класове.  Whistling

# 173

Вярно е, че има време, ама гледайте края на януари, началото на февруари най-късно да сте се стегнали  Peace Ние тогава си запазихме, а не бяхме от най-организираните класове.  Whistling
На нас ни искат капаро до октомври, а даже не се знае къде ще сме. С тия приказки, че всеки ходел на Златните и че им било писнало ми ме ядосват страшно. Едно е 200+ лева в Слънчев бряг, друго е 160 лева на Златните. Ама като чуха безплатен алкохол на корем и се размечтаха веднага.

# 174
  • DE
И аз в кюпа на мамите на 12 класници  Peace

# 175
  • гр. София
Просто запис ,че съм изтървала темата. Joy
Приятно ми е .Ели
 bowuu

# 176
И на мен ми е приятно,че се записваш Hug

# 177
Добре дошли на новопишештите в темата.
Фиесте, бе да правят каквото искат с втората част (дискотеката) от вечерта. Даже бих казала, че да я няма ще е най-добре, защото в тая част на денонощието не ги знам какво ще представляват.....
Да си гледат те другите неща през годината, това е най-маловажното.

# 178
  • София и там където не се пуши
И аз съм против втората част.

# 179
  • България
 А кой ни пита?  Joy Joy Joy
 Ние на техните години какви бяхме? - Млади и готини!
 Те да не би да са други?

Общи условия

Активация на акаунт