12-КЛАСНИЦИ 2013/2014 г. - тема на мамите

• 51 777
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Благодаря много, момичета!  Hug

# 496
  • Там, където ме обичат
Петя, да ти е жив и здрав ДаниHug
Имам следното питане за допълнителната /трета/ матура.
Ако трета матура не се изисква от предпочитания униветситет и хипотетично оценката не ни удовлетворява, има ли вариант тя да не се вземе пред вид в балообразуването?

# 497
  • София
Фокси, благодаря!  Hug

Доколкото знам, няма начин да се изключи от дипломата оценката от третата матура, ако ученика се е явил на нея. Просто ако се окаже, че не му е нужна, може да не се яви, независимо от това, че я е заявил. И това неявяване ще е без последствия - т.е. няма да му пишат 0 или 2.

# 498
Днес ни разясняваха, че третата матура не се включва в дипломата и някои се възмутиха, че тогава няма смисъл от нея/ няма да кандидатстват в България/.

# 499
  • Там, където ме обичат
Момичета, благодаря и на двете за мненията.  Hug
Но не знам кое е вярно.

# 500
Фокси,
само това откривам:
"..По свое желание ученикът може да положи и държавни зрелостни изпити по избрани от него учебни предмети или цикъл от учебни предмети посочени по-горе.В случай че ученик е заявил желание за допълнителен ДЗИ и не се е явил или е получил оценка слаб 2, то той не се вписва в дипломата му.."

http://www.feg.bg/za-vas-zrelostnici/

# 501
  • София и там където не се пуши
Събота - 14 часа среща в Дивака на Хр Белчев

# 502
Скъсахте се от срещи Laughing
Приятна!

# 503
  • България
Скъсахте се от срещи Laughing
Приятна!

Ние от 8кл основно с това се занимаваме Wink

# 504
Днес ни разясняваха, че третата матура не се включва в дипломата и някои се възмутиха, че тогава няма смисъл от нея/ няма да кандидатстват в България/.
Прочети подробно тук. Вписва се, но с тази разлика, че ако си подал заявление за 3-та матура и после рзмислиш, то може да не се явиш на нея.
 Допълнително положени ДЗИ по избор на ученика-оценката се формира с точност до 0,01 от националната комисия по оценяване. Третият ДЗИ се вписва само, когато е положен успешно.
http://www.feg.bg/za-vas-zrelostnici/

# 505
Момичета, включвам се и извинявайте, че нахлувам в темичката, но помагайте! Бях в набор 92 и мислех, че е далече 95, но и това дойде. Някои от кандидат абитуриентите ходи ли на предварителни кандидатстудентски  изпити вече. Ние не сме и се чудим от къде да почнем. Поздрави!

# 506
  • София и там където не се пуши
Някои ходиха, други не, зависи кой какво желае, например медицина май няма предварителни.

# 507
Аз съм следващата седмица, една приятелка вчера беше на писмен по журналистика.

# 508
Здравейте момичета! Преди време коментирахте школи за кандидат шофьори, от които сте доволни. Записах, но сега когато ми трябват, съм изгубила файла.
Ще съм благодарна да споделите координати и мнение. Hug

# 509
Ще съм благодарна да споделите координати и мнение. Hug
Нивел64
http://www.nivel64.com/
Инструкторката е жена. Много точна, без увъртания за допълнителни часове, намеци и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт