12-КЛАСНИЦИ 2013/2014 г. - тема на мамите

• 51 514
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Не се ядосвай на щерката, Софи, така тя се е самоуспокоявала просто-ето, не съм само аз в кюпа, и брато е също Joy Joy
Хайде и от мен честита учебна -последна година като ученици.
Изведнъж сега се присетих, че по това време на следващата година (евентуално, но дай боже все пак) няма да е до нас, няма да има разхвърляна стая, няма да влетява ядосан или зарадван силно от нещо през деня  през вратата, няма да се обажда-мамо моля те умрял съм от глад-какво има за ядене и леко ме прободе нещо в сърцето, стана ми кофти. Явно тази година и ние трябва да я използваме за психо тренинг, ако изобщо е възможно да се подготвиш предварително...

# 76
  • Там, където ме обичат
Изведнъж сега се присетих, че по това време на следващата година (евентуално, но дай боже все пак) няма да е до нас, няма да има разхвърляна стая, няма да влетява ядосан или зарадван силно от нещо през деня  през вратата, няма да се обажда-мамо моля те умрял съм от глад-какво има за ядене и леко ме прободе нещо в сърцето, стана ми кофти. ...

И аз за това се сетих сутринта, като изпращах учениците на училище  и пожелах успех през годината. Че ми е за последно с баткото. Толкова минорно ми стана, ама аз съм си сантиментална.

Успех на всички деца и повече усмивки на родителите им.  Peace

# 77
Не се ядосвай на щерката, Софи, така тя се е самоуспокоявала просто-ето, не съм само аз в кюпа, и брато е също Joy Joy
Изведнъж сега се присетих, че по това време на следващата година (евентуално, но дай боже все пак) няма да е до нас, няма да има разхвърляна стая, няма да влетява ядосан или зарадван силно от нещо през деня  през вратата, няма да се обажда-мамо моля те умрял съм от глад-какво има за ядене и леко ме прободе нещо в сърцето, стана ми кофти. Явно тази година и ние трябва да я използваме за психо тренинг, ако изобщо е възможно да се подготвиш предварително...
+ 1  smile3521 smile3521

# 78
Дъщеря ми е вълк-единак, хубаво е, че няма да й липсва класа. Засякохме се за малко и каза, че е минало добре.

# 79
  • София и там където не се пуши
Я мислете довечера за срещата, т.е- след малко 18 часа, тях не ги мислете, ще се оправят, само живи и здрави.

# 80
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!  Hug

На всички ученици пожелавам здраве, успехи в училище и в кандидатстването!
Всяко дете заслужава да учи най-желаната специалност!
Успешна подготовка!

bouquet

# 81
  • София
Честит последен първи учебен ден и от мен!
Бъдете здрави и дано всеки да осъществи желанията си! И мен са ме налегнали някакви инфантилни умиления, ама... това е положението! Момичета, стегнете се, че скоро ще бъдем мноооого четена тема - хем заради матурите, хем заради баловете... Grinning  bouquet

# 82

+1 newsm10  newsm51
Успешна и ползотворна последна учебна година на порасналите ни деца. Мисля, че ще бъде препълнена с много позитивни трепети около учене, матури, кандидатстване, бал...... Програмата ще е много натоварена. Вярвам, че децата ще се справят страхотно и ще има много за споделяне и радост.

# 83
  • Там, където ме обичат
Направо не е за вярване как пълнехме седмокласната тема преди време.
Все едно беше вчера.

# 84
  • Sofia
Честит празник и от мен!
Много късмет за децата ни, дано направят правилни избори и постигнат мечтите си!  Flowers Four Leaf Clover
Моето си сложило във ФБ първолашката снимка - с  беззъба усмивка, криво бритонче и голяааам Буквар!  Grinning
Божеее, кога минаха 11 години...

# 85
Божеее, кога минаха 11 години...
Неусетно се изнизаха.... И щерка ми изживяваше факта, че това беше последният й първи учебен ден. Като че ли долавам лек страх у нея от неизвестното бъдеще - как ли ще се справи, ще я приемат ли в желания университет и т.н. На нейната възраст и аз имах подобни страхове Embarassed

Днес е много хубав празник! Да пожелаем на всичките ни дванадесетокласници попътен вятър, здраве и успехи! Flowers Four Leaf Clover Да им пожелаем мъдрост, вяра, надежда и любов! newsm51
И ние да сме живи и здрави, за да им се радваме и да сме им опора, когато имат нужда от нас!

# 86
  • На тепето...
Здравейте момичета, и аз съм при вас.
Имам си една ината принцеса, която се чуди между журналистика и право. (пак добре, че са с едни и същи предмети, че иначе толкова курсове наистина златни щяха да излязат). Тя вече ходи на български и сега ще почваме историята. От ме толкова.
Пожелавам ви страхотна година, пълна само с усмивки и за вас и за децата.

# 87
Dorothy, благодаря за постоянството!
Здравейте, абитуриентки, как ще се празнува тази пролет?

# 88
  • София и там където не се пуши
При нас събират капарото днес

# 89
При нас събират капарото днес
Бре,много бързо са се организирали!

Общи условия

Активация на акаунт