Италия в разгара на лятото, 140

• 33 334
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Нямам представа, но в румънските магазини има сирене, кори, лютеница и каквото ти душа иска + и български прозиводители, освен румънски.
ето например http://www.cafebabel.it/societa/articolo/la-romania-in-italia-in … supermercato.html
тук става дума за супермаркет румънски със сигурност ще има каквото търсиш.

# 661
Здравейте момичета, някой знае ли къде в Рим има магазин за български хранителни стоки. Както може би знаете много ни липсват сиренце, лютеница...
При толкова хубава храна в Италия ... Rolling Eyes newsm78

# 662
Има хора, които са много закачени за българското хранене. Една българка се запозна с мен в супера:) И понякога пием кафе, тя никого не познава, търси работа и тн  много щедра жена, смокини ми носи, постоянно нещо меси, пече ... Не работи и явно това я успокоява не знам.
Мъжа й иска да яде свинско с кисело зеле , тутманици, чушки, баници, катми, нищо друго не признава, който както си е свикнал.

# 663
Ммм, Лени, много сладки обувчета! Още малко и ще взема да те последвам...  Rolling Eyes

Барбич, то бива бива снобария, ама чак толкоз не бива!!! Тайната вечеря! Дори Дан Браун я чувал за нея!!  hahaha
Сега и Мона Лиза остава да ни вземеш...

# 664
{lenilaf}, много благодаря
а храната в Италия е хубава, но наистина е въпрос на навик. Пък и сирена има, ча даже и хубави, но пък бяло нашенско сирене си нямат Simple Smile

# 665
Мисля, че са много твой стил тия обуща, да последвай ме смело:)
Аз първоначално бях харесала един друг модел от новата колекция , само че после избрах този по-стар модел, който ми е по-някак универсален. Иначе първоначалният ми избор бяха пак равни с едни есенни листа по тях и ляв-десен различни, допълваща се картинка. Но после като гледах реших, че са по-инфантилни и трудни за съчетаване. А обожавам черно и червено, ботите ми са черни с червен хастар и се чувствам малко като Ал Пачино в оня филм за дявола ...  Twisted Evil

ето ги тези с листата: http://www.camper.com/it_IT/donna/scarpe/twins/camper-twins-21873-003

следващата ми крачка са едни боти пак Кампер, много 'класически' за тях модел ама няма да е тази година http://www.camper.com/it_IT/donna/scarpe/peu/camper-peu-46515-001

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 23:06 от {lenilaf}

# 666
Aми ние, от толкова сирена, основно "българско" сирене ядем (тук се продава във всеки супермаркет като "гръцка фета"). Мъжът ми го харесва много, аз традиционно си го обичам, идеално е за салати... Обичам и доста от италианските сирена, обаче твърде често ми докарват парещи болки в стомаха, което сигурно си е някакъв мой дефект, не на сирената, но все пак ми се наложи да се откажа от тях. Rolling Eyes

# 667
  • в едно миланско село

Барбич, то бива бива снобария, ама чак толкоз не бива!!! Тайната вечеря! Дори Дан Браун я чувал за нея!!  hahaha

ако искаш за Мона Лиза мож да се погрижа аз (че Барбич не е стигнала до Лувъра)  Mr. Green

Лени, понеже Тралала одобри обувките, ще си призная, че не бих ги обула и пари да ми дават, камо ли да им следя цените из нета  Laughing
но, не ми се вързвай, аз балерина, както и мокасина не признавам. както и маратонка, та била и Хоган  Rolling Eyes
не са чепици за мен, това  Embarassed

# 668

ако искаш за Мона Лиза мож да се погрижа аз (че Барбич не е стигнала до Лувъра)  Mr. Green

Да, благодаря! Laughing

# 669
аз балерина, както и мокасина не признавам. както и маратонка, та била и Хоган  Rolling Eyes
не са чепици за мен, това  Embarassed

Че то какво остана, само токчета?!

Сега ако и в Сикстинската капела кажете да не ходим или като ходим, поне да не правим снимки...  Crossing Arms Laughing

# 670
Само токчета и Пикасо, това е положението!!! Twisted Evil

# 671
Феиам,  не се засягам изобщо Кампер са по-характерни обувки и не се харесват на всеки.
Аз съм на равно , нямам токчета с едно две изключения

# 672
И аз мога да те откажа от Мона Лиза  Sunglasses
Лени, на мен ми харесват обувките, ама аз посмъртно не бих дала толкоз пари за чепици, за мен всичко над 40 евро е скъпо Laughing, обаче тук има маркови обувки под тази цена, та нямам проблеми.
Милена, за лютеница не мога да ти помогна, но за сирене баш като българското - пробвай quartirolo Lombardo в Lidl.

# 673
Добро утро:)

Деси, аз рядко купувам обувки и ( теоретично) мога да си позволя и по-скъпи да са. В и-с на истината се разходих из Dеihcman ( това как се пише), Scarpe e Scarpe, Bаta i Geox и там няма нещо, което да ми хареса, а Geox не са и евтини. За Бата имам много негативни впечатления. Намирам хубави обувки аз на пазара Simple Smile Има банкарелле с много приятни италиански обувки , модели и качество в рамките на 30-80 евро. Да не говорим, че има жестоки банкарелле с мостри , само че редовно са 37 номер.  Зимата ходя предимно с Декатлон , а когато излизам не работно имам боти на сто години, но аз принципно пазя и мога да нося обувки много. Харесвам Кампер, харесвам Екко, на д-р Шол имам мн. приятни летни, изобщо аз съм за удобната, мислена и качествена обувка. Казано , сега може да ми се скъсат днес Камперките и да си прехапя езика  Mr. Green

# 674
Недей така, няма да се скъсат! Hug
Щом обичаш банкарелле, като мен, ако някой ден решиш да посетиш Неапол (а не само на филм да го гледаш), ще те заведа до един огромен пазар, повече от половината само обувки, от китайски за по 10 евео и по-малко, до всякакви марки, на много поносими цени, където ще ти се завие свят от обувки  Joy. Аз обикн. си купувам от там ботуши, януари като ги намалят (и там има салди  Grinning), хубави кожени за около 40-50 евро.

Общи условия

Активация на акаунт