Италия в разгара на лятото, 140

• 33 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
В подобен японски р-нт ходя и аз - няма го това за неизядената храна.
Включвам се  да  препоръчам "Гравити" /филм по кината/ - интересен,необичаен ....Клуней незнам защо го споменават... Rolling Eyes

# 721
  • в едно миланско село
Барбич, по физиономия и плодово еднообразие, бих хвърлила камъче за Сезан  Embarassed
майната му, ако се изложа  Mr. Green,  изобразителното не ми е силна част, както винаги съм казвала (със съжаление)

мойта гатанка си остава такава, може пък да съм сбъркала, щом на никой нищо не проговори и не мое да се излагам постоянно, все пак  Crossing Arms Embarassed Twisted Evil

# 722
  • в едно миланско село
http://milano.repubblica.it/cronaca/2013/10/05/news/incidente_in … 1464/?ref=HRER1-1

едно време ядяхме сандвичи и слушахме музика в детската, или хола, сега-зор да сме оригинални с всек'ви странни "разнообразия" за градските деца  ooooh!

# 723
Не мога да се включа нито за Сезан, нито за японските ресторанти.
Били сме веднъж на такъв ресторант ( не в Италия) и останах с впечатление, че се иска много да знаеш кое какво е, за да го комбинираш и поръчаш, а и да ти хареса. За улеснение имаха нещо като 'менюта', но не точно, т.е някакви обяснения кое с кое да поръчаш така или иначе на нас не ни хареса беше малко тип молекулярна кухня, но беше интересен и хубав св. Валентин.

За културата (вкл. тази на хранене и шопинг например) обаче държа на мнението си, че тя е процес и не е паднала никому даром.

# 724
Барбич, по физиономия и плодово еднообразие, бих хвърлила камъче за Сезан  Embarassed
майната му, ако се изложа  Mr. Green,  изобразителното не ми е силна част, както винаги съм казвала (със съжаление)

мойта гатанка си остава такава, може пък да съм сбъркала, щом на никой нищо не проговори и не мое да се излагам постоянно, все пак  Crossing Arms Embarassed Twisted Evil

Точно Сезан е. Simple Smile

# 725

Били сме веднъж на такъв ресторант ( не в Италия) и останах с впечатление, че се иска много да знаеш кое какво е, за да го комбинираш и поръчаш, а и да ти хареса. За улеснение имаха нещо като 'менюта', но не точно, т.е някакви обяснения кое с кое да поръчаш така или иначе на нас не ни хареса беше малко тип молекулярна кухня, но беше интересен и хубав св. Валентин.

Не знам този на Дес,но този нашият е селфсервиз - няма никакви менюта.
Освен риба има и месо.

Барб, и какво печели Фей сега ? Mr. Green

# 726
  • в едно миланско село
Барбич, по физиономия и плодово еднообразие, бих хвърлила камъче за Сезан  Embarassed
майната му, ако се изложа  Mr. Green,  изобразителното не ми е силна част, както винаги съм казвала (със съжаление)

мойта гатанка си остава такава, може пък да съм сбъркала, щом на никой нищо не проговори и не мое да се излагам постоянно, все пак  Crossing Arms Embarassed Twisted Evil

Точно Сезан е. Simple Smile

има полза от посещенията на изложби, значи  Laughing

ан така, питай я  Crossing Arms Twisted Evil

# 727

Печели една от "безбройните радости на безкористная ерудиция". Laughing

# 728
  • в едно миланско село

Печели една от "безбройните радости на безкористная ерудиция". Laughing

ти искаш да ми опропастиш работната неделя с четене (наложи се да гуглирам, разбира се и четивото изглежда примамливо-забавно, но няма да се предам лесно : трябва да довърша сезонната смяна на гардероби и обувки  Confused)

между другото, да похваля голямата щерка : след 1 месец във Виена, на първите 2 контролни е с 9-ка по немски (обикновено сме доволни на 5,5  Mr. Green), учителката я похвалила и за граматиката, и за използваните изрази. та, да не се успокояваме, че насила хубост не става - става, става  Wink

(дами, много ме мързи и хич не ми се ходи на работа утре  Confused съвети?)

# 729
  • Milano
Fei, oт коя дискотека (вЕнета  Laughing) си писала впредвид часа?

При нас е както казва Фио за тези ресторанти, няма меню, каквото си харесаш си слагаш в чинията, обаче имаше някаква ''глоба'' за оставена пълна чиния, не си спомням 3 или 5 евро.

Лени ,''пропадна'' ли уикенда откъм обиколки?
Нас ни подмина големия дъжд, за късмет.

За да не изоставаме културно смятам да заведа майка ми другата седмица на музей...на Сан Сиро Laughing.

# 730
  • в едно миланско село

За да не изоставаме културно смятам да заведа майка ми другата седмица на музей...на Сан Сиро Laughing.

Joy Joy Joy
очаквах го от теб  Mr. Green

(събота вечер си позволявам да се направя на нехайно и неприлично млада, слушам стара музика и си куфея, надявайки се виното да е добро и да не ме боли глава на другия ден  Twisted Evil)

# 731
  • Milano

Joy Joy Joy
очаквах го от теб  Mr. Green

Сериозно, на ''музей и тур'', не на мач - там водя  баща ми и брат ми.
Дали да й дам да прочете историята на двата клуба, преди да се изкаже дали й харесва или не? Mr. Green

# 732
Реджи,майка ти запалена като теб ли е ? Rolling Eyes
Мойте ходиха във въпросния музей и бяха мн.доволни. И като сте там така и така ,не пропускай коня на Леонардо на хиподрума  Peace
Можеш да я заведеш в природонаучния или този на Леонардо.
Да не ти говоря ,че можеш да я заведеш и в ПЕК,дето си и заслужава.

Аз пък днес си правих бисквитената тортичка на баба ,с ягодово нишестенце от БГ.. Hug
И си поревах тайно в кухнята... Confused

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 17:59 от fio'

# 733
Реджи,майка ти запалена като теб ли е ? Rolling Eyes
Мойте ходиха във въпросния музей и бяха мн.доволни.
Можеш да я заведеш в природонаучния или този на Леонардо.
Да не ти говоря ,че можеш да я заведеш и в ПЕК,дето си и заслужава.

Аз пък днес си правих бисквитената тортичка на баба ,с ягодово нишестенце от БГ.. Hug
И си поревах тайно в кухнята... Confused
Що така Фио ? Confused

# 734
  • Milano
Fio, не е...но с такова семейство...свикнала е.
Аз в музея не съм влизала и трябва да наваксам пропуска.

пп.за баба ти ли ти е мъчно?

Общи условия

Активация на акаунт