Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 3}

• 123 595
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Мерседес пуши и заради това изглежда ужасно

# 151
Остана само половин час! Както казва Laura Morano: WOOT WOOT!
Не знам за вас, но аз треперя от вълнение Simple Smile

# 152
Да ви кажа, намерих една приятелка, която може да изравни Виолета и Диего Орешарски в акетата!
Обаче не знам кога, защото ми каза, че е извън града.

# 153
18 МИНУТКИ!!! newsm44

# 154
Aз вече ставам да си пусна телевизора.
Ще се върна по-късно.

# 155
останаха 8 минутки!!!! Simple Smile

# 156
Започва!!!!!!- след 2 минути  ... ;d

# 157
1 МИНУТА
ПОЧВААААААА

# 158
 ooooh! реклами ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 159
Кати, и аз съм така като пуснат реклами ;дд  Охх в началото Леон като прегърна Вили бяха много сладкии и сега тоя Томас пак ще провали всичко  #2gunfire #2gunfire ама пък и тоя Мароти с тея камери и клюки... създава проблеми.. сега ще скарат и Фран и Макси .....

# 160
Епизода беше супер!
Утрешния ще е още по-интересен!
Чудя се кога таткото на Вили най-накрая ще реазбере за Студиото. А беше толкова близо!

# 161
Oт кога не съм гледала нови епизоди.. много добре ми се отрази.  Heart Eyes
Всичко това около риалити шоуто е доста интересно, а Андрес направо ме уби с тази космическа станция.  Joy Но гадното е, че се бъркат в личния живот на участниците.  Rolling Eyes
Герман беше много краен в разговора си с Федерико. Разбирам, че като баща иска да предпази дъщеря си, но не е честно спрямо нея да застава на пътя й и да й пречи да бъде щастлива. Той не знае какво означава музиката за Виолета, но тя е всичко за нея.
Много ми харесват Федерико и Вили като пеят "En mi mundo". Heart Eyes

Охх и аз много се ядосвам като пуснат реклами, но поне са кратки, а не са като по другите телевизии по 10 минути. ooooh!
Стефи, и на мен много ми хареса сцената с Леонетта. Heart Eyes Но Леон вместо да я прегърне трябваше да я целуне, за да спре да говори. Laughing Heart Eyes
Много се ядосвам като става така.. Томас не разбра ли, че Виолета си има гадже?! За какво постоянно я прегръща и се опитва да я целува? Но пък и тя да вземе да му каже и да се отдръпне. Леон е прав да скъса с нея.. на него вече му писна. Колко шанса й даде, а тя всичките ги пропиля.
Сега наистина тези камери ще създадат големи проблеми. ooooh!

# 162
Момичета Леон и Вили са толкова сладки като се гушнат.  Heart Eyes Олга и Рамало многоме разсмиват.  Laughing А също и Матиас и Джейд. Виолета защо целува Томас а не се дръпне нали е с Леон?!  ooooh! И тя понякога ме дразни с това че не може да избере с кой да е. А и има камери.  Rolling Eyes Не мога да повярвам че Бродуей е шпионина. Аз подозирах Камила.  Crossing Arms  Томас и него го харесвам ама ако беше Диего щях да го разстреляма с калашника.   #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Joy

# 163
Олее, да Херман беше на косъм да разбере на 2 пъти... Как мина около стаята точно като Федерико пееше и Вили като се присъедини тръгна и не я чу ;дд Ама не трябва да я спира да следва мечтите си! Андрес с тая космическа станция и мен ме разби  Joy Ама кво се подиграваха на Матиас ;ддд А какво ли ще стане като разберат, че Бродуей е шпионина... А за Вили, наистина трябва да спре... Не разбра, че имат навика да я снимат като е с друг освен с Леон и да го пускат после на Леон...  no no doh doh

# 164
Розичке, и мен Виолета ме дразни като прави така. Писна ми вече.. гадже е с Леон, а се прегръща и целува с Томас или обратното. Във втори сезон пък с Диего..  ooooh! А ако направят още сезони кой знае с колко още момчета ще има нещо. Mr. Green
За шпионина- още от началото си знаех, че е Бродуей. Камила няма как да е, защото тя не знаеше, че Томас е повредил бюста на Грегорио. Laughing
Аз искам вече Херман да научи истината.. и май това ще е тази седмица. Крайно време е.

Общи условия

Активация на акаунт