Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 3}

• 123 601
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Кати, да не те разочаровам ама нали знаеш че сигурно ще има повторения и на последните епизоди... ;дд добави отгоре още няколко седмици ;дд и аз сигурно ще полудея спокойно...  cry no Абе ако не ме лъже паметта те не даваха ли и някакви предни епизоди от 9 вечерта?  newsm78

# 646
Да но ги спряха

# 647

Да, а една вечер наскоро исках да си погледам Виолета малко, и видях, че не я дават... ;д

# 648
Ехх, това ми беше единствената надежда като мина 2-ра смяна 2-рия срок....  smile3518

# 649
Мечи, Факундо и Родриго

Лодо с куклата на Франческа  Two Hearts искам и аззз

Нова снимка на Тини

Руджеро, фотогеничен както винаги (забелязала съм, че много обича очила... Thinking ) ;дд  Two Hearts

# 650
Ехх, това ми беше единствената надежда като мина 2-ра смяна 2-рия срок....  smile3518

О, вие сте на смени...жалко...е, ще ти разказваме епизодите, които не можеш да изгледаш! Simple Smile
Важно съобщение към всички в темата!

Утре няма да мога да вляза във форума...ще ходя на някакво село, някакво събиране с роднини, които рядко виждам и така нататък...общо взето поради лични причини...гледах да обясня все нещо, че да не ви оставя без причина да си обсъждате сами без мен!

# 651

О, вие сте на смени...жалко...е, ще ти разказваме епизодите, които не можеш да изгледаш! Simple Smile
Важно съобщение към всички в темата!

Утре няма да мога да вляза във форума...ще ходя на някакво село, някакво събиране с роднини, които рядко виждам и така нататък...общо взето поради лични причини...гледах да обясня все нещо, че да не ви оставя без причина да си обсъждате сами без мен!
Ти си само утре и за един ден.. мен цяла седмица няма да ме има ;дд

# 652
Кати, според мен ще трябва да почакаме повече от 4 месеца за втория сезон.  Rolling Eyes Не знам как ще издържим.. Ще гледаме стари епизоди, ще си припомним какво се е случило и се надявам бързо да започне втори сезон.
Добре, че аз винаги съм първа смяна, иначе ще е много гадно да не мога да гледам епизодите нито от 14:20, нито от 18:00. Може като започне втория сезон да пускат повторения и от по-късно, кой знае.  newsm78

# 653
И аз съм само 1 смяна- за 1 път се радвам
И аз утре няма да мога да влизам
Максимум 1 път, защото ще ходя на сватба  newsm68
и също- Тини си е сменила профилната снимка и корицата

# 654
Tини е написала в туитър, че в понеделник започва втората част на Виолета2 и е много развълнувана.

Heart Eyes

# 655
И аз се вълнувам за понеделник.Имам една идея.Ако намерим имейла на дисни ченъл можем да им изпратим писма от различни пощи аз имам няколко и да кажем че искаме да дават скоро Виолета 2,защото гледаме канала заради виолета и че имаме приятелки (много)които също гледат и искат да има втори сезон..може да изглежда шантаво,но може и да стане нещо,например да го пуснат по рано Simple Smile)

# 656
Аз съм навита
имейла им май е тук някъде www.disney.bg

# 657
Не мисля, че ще го пуснат само заради нас по-рано. Вече си имат направена програмна схема и е решено кога да го пуснат. Може и все още да не са го закупили целия, все пак той даже не е излъчен в Аржентина. Но няма лошо да пробваме да им изпратим имейл, но за жалост не мога да намеря пощата им. Rolling Eyes

# 658
Дисни няма да го пуснат скоро. Както написа Рая имат си програма. Втория сезон ще бъде излъчен чак когато закупят целия сезон,който естествено не е свършил. Значи по мой сметки,трябва да го гледаме догодина,защото на 11 октомври ще приключи финала. И някъде април или май месец ще го дават,макар че може и по-рано. И когато свърши 1-ви сезон ще го преповторят пак,и пак,и пак;дд докаго не им омръзне..сигурно ще го дават и на бг..винаги така правят. Първо като премиерно го дават на езика който си е. Второ - превеждат го и го местят в такова време,че никой да не може да го гледа.Кофти,ще бъде ако го дават от 5:40 или по-рано и то на бг.

# 659
О, много се радвам, че анализът ми ви е харесал и го мислите за правилен...хрумна ми ей така ;д без особено големи размишления ;д
Хубаво е, че си сподели чувствата, защото всички фенове на Леонетта се чувстват по същия начин.  Rolling Eyes И за всичко разбира се са виновни сценаристите. Надявам се, че са ни подготвили хубави изненади. И нямам търпение за целувките на Виолета и Леон.  Heart Eyes
Честно казано, наистина ми е много хубаво как ме приехте с "добре дошла", защото съм сравнително нова в темата (тук съм от около 1 месец, даже мисля, че от малко повече)! Благодаря ви за гостоприемството, наистина...Hug Опитвам се да съм редовна в темата, за да можем всички фенове на Виолета да си прекараме чудесно! newsm10
Стили,  Hug радвам се, че се чувстваш добре тук при нас и няма за какво да ни благодариш. Всеки фен на Виолета е добре дошъл тук и аз много се радвам, че всички вие се присъединихте към компанията ни. Наистина ми е много приятно, че намерих и се сприятелих с хора, които споделят моите интереси. Забелязвам, че вече не всички са толкова редовни, може би, защото са на почивка и нямат време да влизат тук. Но се надявам скоро всички да се завърнат.

Честно да си призная,вече не влизам в темата както преди. Не че съм на почивка,но понякога мисля,че мястото ми не е тук.И преди да почнете да казвате,че моето място е тук и т.н. ще ви кажа причината защо мисля така..хъмм..ами..всички вие вече сте приятелки,говорите си отделно от тука,общувате си...и някак близки сте станали..и мен все едно ме няма като почнете да си говорите/пишете. Е,разбира се понякога мисля така.

Общи условия

Активация на акаунт