Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 3}

• 123 575
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Ани без теб темата ще е -БУМ
Ти даваш най-важното инфо Wink
Без теб сме загубени Wink
Всички тук сме приятели и 1 нещо ни обединява-  Two Hearts към Виолета
Аз ви писах че приятелите ми са на море и затова аз все съм тук и пиша толкова
Недей се чуствай така защото те ценим и то много Wink

# 661
Aни,  Hug аз лично ценя всяка една от вас и ми е приятно да си пиша с която и да е. Наистина съжалявам, че понякога се чувстваш така, защото искам на всички да им е приятно, че са тук и да не се чувстват отхвърлени. С теб споделяме и други интереси освен Виолета и ми е приятно да чета твоите постове. Peace
И както каза Кати Hug всички тук сме приятели и нещото, което ни обедини и ни събра е Виолета.

Скан от последното издание на списание "Виолета".
Сладури. Heart Eyes

# 662
Ани наистина е лошо,че се чувстваш така,защото не бива!Ние сме най якия фен клуб и ти си част от него.Ти даваш информация за която бих се хвърлила от някъде само и само за да разбера :д
Съгласна съм с Кати и Рая...не ни напускай..плийз
За жалост Вили и Леон не се събират докрая Sad И Джей и матиас си събират багажа за да напуснат къщата на Херман обаче той решава да се жени за ннея и не я пуска да си тръгне Sad(

# 663
За жалост Вили и Леон не се събират докрая Sad И Джей и матиас си събират багажа за да напуснат къщата на Херман обаче той решава да се жени за ннея и не я пуска да си тръгне Sad(
Жалко за Вили и Леон. Rolling Eyes А за Херман- този човек на всеки две минути си сменя мнението.  Laughing Как пък така е решил, че иска да се ожени за Джейд?!

# 664
Лелее, Херман нещо верно се е побъркал о.ООО ;дд Ани, съгласна съм с останалите, не ни напускай! Ти си част от нашето голямо семейство!  Hug Hug Hug

# 665
Една нередовна полузабравена фенка на Виолета е тук. Прочетох повечето постове. Рая надявам се Селена и Тини да ни посетят скоро.  Hug  Разгледах и повечето снимки на Тини за които ще кажа че доста се е наплескала с грим на някои. Дано не обидя останалите фенове на форума но Тини използва прекалено много грим.  Rolling Eyes По-хубава е естествена или с лек и нежен грим. Кати, Стили и Стефи аз нямам туитър и бихте ли ми казали беше ли интересно видеото на Тини?  newsm78 И някоя от вас би ли ми разказала какво се случи в последните 2 епизода?

# 666
Розичке,  Hug радвам се да те ''видя''. И аз се надявам те двете да ни посетят и да направят концерт. Ще бъде повече от страхотно. Heart Eyes Относно Тини- не мисля, че някой ще се обиди от думите ти, защото трябва да си признаем, че наистина понякога използва прекалено много грим. И също съм съгласна, че с по-малко грим е много по-красива.  Peace
За туиткама на Тини- ето какво Ани писа за него:
Туиткам-а е един от най-кратките.. 26 мин,можеха да продължат повече..с тия проблеми..;хх И между другото не беше чак толкова интересно,смисъл не каза абсолютно нищо интересно..само дето се подиграваха на Испания как говорят..и гледаха нещо май беше мач,пък ние да ги гледаме,че си обсъждат мача или там каквото гледаха. На предишния туиткам Тини беше къде къде по-добре..на снощната твърде много се лигавеше.
Не знам дали си видяла видеото, ето го:
http://youtu.be/TF7hmKEIxsc

A за последните два епизода:
Виолета трябваше да отиде на финала на реалити шоуто, но в същия ден Джейд я накара да отиде заедно с нея и Херман на някакво благотворително шоу, защото знаеше, че  Виолета трябва да отиде на финала. Вили каза на баща й, че има важен тест, но той й каза, че задължително трябва да отиде. На следващия ден тя поиска да му каже истината, но Федерико го излъга, че е болна и така тя отиде на финала, като баща й си мислеше, че тя си е вкъщи. Джейд му каза бързо да се прибират (защото искаше да хванат Виолета) и баща й се прибра преди нея. Но пак нищо не разбра, защото си помисли, че тя е отишла на изпита.
Грегорио промени гласуването в полза на Виолета, но Федерико все пак спечели. И понеже Антонио разбра какво е направил той му каза, че вече няма да бъде директор на студиото.
Людмила се опитваше да се сближи с Леон, но естествено това не стана, защото всички знаем за кой Леон мисли постоянно.  Laughing
Виолета си мислеше, че Леон не иска да е с нея, а той пък си мислеше, че тя не иска да е с него. Но добре, че бяха Фран, Ками, Макси, Бродуей и т.н. и му казаха, че тя иска да бъде с него.
Людмила пусна видеото на Виолета, където Анджи говореше с Пабло, че е нейната леля. И така Вили разбра цялата истина с ''помощта'' на Людми.

# 667
Факундо с майка си  Simple Smile Simple Smile

# 668
Ани, недей да се чувстваш така. Ще се съглася с момичетата и ще кажа, че тук всеки е добре дошъл. Ние всички сме едно голямо щастливо семейство и не можем една без друга.

# 669
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts   

накрая се чува Voy por ti на английски
И също

# 670
Voy Por Ti звучи доста странно на английски. Но как да звучи щом не Хорхе пее.  Laughing

Шкафчето на Виолета.

Страхотно е. Heart Eyes И снимките са много хубави.

# 671
 Sunglasses здравейте в един клип Тини казва че с Хорхе са само приятели newsm78 newsm78

# 672
В живота са

# 673
Ама chicas аз няма да ви напускам Grinning С онзи пост исках друго да кажа,но явно не ме разбрахте правилно ;дд Исках да кажа..хмм по-добре да дам пример.. Стефи,Стили и Рая имат туитър и съответно си го разменят,скайп също и фб-то,или си пишат тук на ЛС. И следователно става ми кофти,като пишете общо.. така де.. не ви следя,че да знам какво правите..просто давам пример.

И за тези дето ще гледат втората част,имате ли линк за епизодите,че няма откъде да го гледам. В youtube ги изтриха всичките ;хх

# 674
Sunglasses здравейте в един клип Тини казва че с Хорхе са само приятели newsm78 newsm78
Да, така е, те са много добри приятели. Peace За някаква връзка между тях и дума не може да става, защото той си има доста сериозна приятелка, с която са заедно от много време, а Тини я спрягат, че излиза с Диего, но това не е потвърдено.

Студио On Beat. Много са ми интересни тези клипове.

Общи условия

Активация на акаунт