Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 3}

• 123 573
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Gangnam Style Twitcam de Jerry Velazquez y Jorge Blanco

newsm44 smile3532   

# 46
Искам да си говоря с тях или по скайп или по ... имаше един сайт дето си говориш с хора от други страни ;d

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 11:09 от vikity_00

# 47
Здравейте! Рая поздравления за новата тема.  Hug Тя е също толкова прекрасна колкото и предишните две, създадени от Мъри.  Grinning Диего....има гласували за Диего?  Shocked Кой е гласувал за този почитател на дългите крака глупак?  Rolling Eyes
Надявам се да успеем да издирим скайпа на Тини.  Mr. Green 

# 48
Да, това е варианта- имам чувството че този тук лъже:

изрязал е моменти от туиткамерата

# 49
Здравейте! Рая поздравления за новата тема.  Hug Тя е също толкова прекрасна колкото и предишните две, създадени от Мъри.  Grinning Диего....има гласували за Диего?  Shocked Кой е гласувал за този почитател на дългите крака глупак?  Rolling Eyes
Надявам се да успеем да издирим скайпа на Тини.  Mr. Green 
как може някой да е гласувал за тоя депутат която къса крилата ма мухите smile3532 
ако й иската скайпа може да я питате в туитър

# 50
Вярно,превода на песента му е велик :Д Аз докато гледахтемата и като се натъкнах на това и на герб направо умрях.Ама той е от БСП-комунист е :д

# 51
Хорхе значи е женен,видяхте ли пръстена?Да пукне Стефкурката !!

# 52
# 53
Хорхе значи е женен,видяхте ли пръстена?
quuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo newsm61

# 54
Здравейте, момичета.  Hug

Вики,  Hug Розичке,  Hug благодаря ви. Радвам се, че темата ви харесва.

И аз много бих искала да си говоря в скайп с Тини, но това няма как да стане. Едва ли дава скайпа си на феновете, ако има такъв.
Най-добрия и възможен вариант е да разберем кога ще прави twitcam.  Peace

Леле, хора.. аз направо не знам какво стана с тази анкета.  #Crazy Диего е с 7 гласа.. явно има хора, които го харесват.  Laughing Но ми е чудно кои са, защото тук всички казват, че не го харесват. Хм, трябва да я разгадаем тази мистерия. Laughing

Сега ще си пусна някоя песничка.  Party И мисля да е тази на Тини и Мечи. Не съм я слушала до сега.

# 55
аз гласувах за Леон и Виолетта

# 56
Вярно,превода на песента му е велик :Д Аз докато гледахтемата и като се натъкнах на това и на герб направо умрях.Ама той е от БСП-комунист е :д

Нещо бъркаш...от герб е...100% съм сигурна! Беше на техен плакат (който аз направих между другото Joy)

# 57
аз гласувах за Леон и Виолетта

И аз smile3503

# 58
Май май ме забравихте??  Laughing Влизам и гледам нова тема,да ни е честита новата тема и да я изпълним с емоции,а не с побоища над Стефи. Тя горката го обича,ама заради славата и че може да се възползва от него.

Добре дошла, ViolettaFANCHE. Hug

# 59
Май май ме забравихте??  Laughing Влизам и гледам нова тема,да ни е честита новата тема и да я изпълним с емоции,а не с побоища над Стефи. Тя горката го обича,ама заради славата и че може да се възползва от него.

Добре дошла, ViolettaFANCHE. Hug
grasias

Общи условия

Активация на акаунт