Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 3}

• 123 590
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Май май ме забравихте??  Laughing Влизам и гледам нова тема,да ни е честита новата тема и да я изпълним с емоции,а не с побоища над Стефи. Тя горката го обича,ама заради славата и че може да се възползва от него.

Добре дошла, ViolettaFANCHE. Hug
grasias

Ако ще караме на испански да продължа и аз.. Como se llamas?

# 61
и дума нз Grinning Laughing

# 62
хора аз смятам че диего не е толкова зле и същото мисли и тини тя е с ДИЕГО Two Hearts

а пък клара [анджи] има дъщеря Джулия а баща и е диего [герман] stork-girl

# 63
Последно Хорхе е женен за Стефка така ли? ... Мечтите ми умряха  Cry Cry
Новата песен на Тини и Мечи е много яка!  Two Hearts Two Hearts

# 64
Последно Хорхе е женен за Стефка така ли? ... Мечтите ми умряха  Cry Cry
и мойте Cry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry CryCry Cry

# 65
Последно Хорхе е женен за Стефка така ли? ... Мечтите ми умряха  Cry Cry

Така пишат навсякъде,че са женени. Макар,че всичко това го пишат фенки на Хорхе..и понеже носи пръстен на ръката веднага са си помислили,че е женен за нея. А и да е женен,ние нищо не можем да направим,важното е той да е щастлив,пък ние фенките и да се ядосваме няма да се разделят. *Язък ;дд*

хора аз смятам че диего не е толкова зле и същото мисли и тини тя е с ДИЕГО Two Hearts

а пък клара [анджи] има дъщеря Джулия а баща и е диего [герман] stork-girl

ама в сериала или в живота?? Защото ако е в живота е малко глупаво.. тя е на 22 или 23,не съм много сигурно,но пък Диего Рамос (Херман) е на 40 и нещо..

# 66

Превод на въпроса,който ти бях задала: "Как се казваш?"

# 67
Здрасти хора!
Сигурно сте си мислили, че съм мъртва, но не съм. Аз в анкетата гласувах за Виолета и Франческа.
Кати, Вили, добре дошли!  Hug
Кати, УБИВАШ МЕ! Чета какво си писала и се побърквам от смях. Ако бях на стол да съм паднала 30 пъти  Laughing
За мен Диего си е направо Орешарски, ако питате мен. Аз мисля, че някой от БСП е гласувал за Диего. Това води до факта, че трябва да поразпитаме депутатите. Grinning (Ако не сте ме разбрали за това, не мога да го обясня по-добре)
Стили, можеш ли да направиш плакат, който изглежда така - тялото на Орешарски и главата на Диего? Би било върха!  Grinning

Ани,
Скрит текст:
Можеш ли да дойдеш и малко в темата за Остин и Али, че май си останах самичка Sad

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 23:08 от jarainbow

# 68
Дъгичке
Скрит текст:
Добре,сега ще дойда ;д

А за Диего, в сериала е гадняр но пък извън него е толкова симпатичен. И има слухове,че Диего и Клара са заедно.От онова интервю в Италия,(дето все го забравя да го постна преведено) са тръгнали слуховете,защото я бяха попитали нещо за нея и Диего,пък тя друго разправя,вместо по въпроса.. а и имат общи снимки. Иначе там за целувката дето той го казал във френско списание,всеки актьор би отговорил по този начин. Никога няма да каже "Много зле се целува" или нещо подобно.. винаги ще кажат нещо,за да държат под напрежение феновете си. А и си личи,че той го казва на шега. Е,не го познавам ама горе долу знам вече тактиката на актьорите.

# 69
Ани,  Hug ние не сме те забравили, но ти май ни забрави.  Laughing Отдавна не си писала.

Стефи,  Hug е спокойно, време им е да се разведат вече.  Laughing
И на мен песента на Тини и Мечи много ми харесва. Heart Eyes Party

Дъгичке,  Hug радвам се, че и ти се появи.

Ани, веднага се появи с интересни новини. Ще се радвам ако Клара и Диего са заедно. Не за друго, а това би означавало, че Тини е свободна.  Laughing
Момчето може наистина да си е готино в истинския живот, а пък ние така го оплюхме..  Rolling Eyes Не че съжалявам де.  Laughing

На 6-ти ноември 20:00 часа ще има шоу в Перу.

# 70
# 71
Ани,  Hug ние не сме те забравили, но ти май ни забрави.  Laughing Отдавна не си писала.

Не съм писала, защото бях на почивка..а и като гледам в старата тема доста старички неща сте пускали относно втората част на втория сезон  Laughing Иначе съм съгласна с боя над Лепкатата(Стефи)

# 72
Мисля,че тези снимки ги няма.

Скрит текст:
На корицата на списание "Viva"

Зад кадър от фотосесията за сп. "Viva"

# 73
Ако Клара и Диего са заедно това вече ще е добре ;дд
Канде и племенникът й:

Много са сладичкии  Two Hearts Two Hearts

# 74
Мисля,че тези снимки ги няма.

Скрит текст: