Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 3}

• 123 585
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Ани Hug Страхотни снимки!Тя Тини много високи обувки носи,но пък и отиват.Аз направих една картинка на Диего,ама не мога да я кача,защото в сайтовете за хостинг не става,ако ншкой има скайп и е на линия да ми каже аз ще я изпратя за да я качи. Praynig

# 76
Малко по-сигурна и обновена информация за втората част на сезон 2.

- Грегорио е бащата на Диего.
- Антонио е дядо на Вилю.Анджи и Джаки не са роднини,Анджи и Мария са сестри от една майка и фамилията й не е Сарамего,а Барачал.
- Ще видим четири целувки м/у Леонетта : в киното,в парка,в шоуто за песента "Nuestro camino" и на рождения ден на Леон. Един от всичките, които са снимали повече от 18 пъти,защото Тини и Хорхе не са спряли да се смеят.Снимка от втората част: - Целувката на Леонета в шоуто за песента  "Nuestro camino" .
- Леон трябва забрави Виолета,но не може и разбира колко обича Виолета,и прави всичко възможно да бъде с нея.
- Вилю няма нищо на гласа.Това е вода,съдържаща отрова,която Диего дава. ( Rage )
- Фран ще бъде между връзката на Диего и Вилю.
- Херман предлага брак на Анджи в еп 70 и се женят много късно. Вилю и Леон пеят на церемонията.
- Анджи ще се влюби в Леонардо но не в цялата част.
- Хорхе много се грижи за Тини. (aww,май скоро няма да я има Лепката)
- Мора,сестрата на Диего ще се влюби в Макси.
- Пабло и Анджи имат една обща песен.
- Нати се присъединява към Ками,Фран и Вилю,правят една група имат и песни.
- Лодо,Мечи и Хорхе помагат на Тини с домашните. Хорхе е много добър математик.
- Алба е висока 1,63см и тежи 56кг.
- Джъстин Тимбърлейк е любимия певец на Хорхе,а любимата му група е Maroon 5.
- Фалба съществува.
- Едно от кученцата на Тини се казва Виолета.
- Хорхе и Стефи са мексиканските Джъстин Бийбър и Селена.
- Тини и Хорхе са казали,че е възможно да има 3ти сезон в който ще се появи Деми Ловато,както се появи Бриджит. И казват че се очаква да има 6 сезона,като в последния Леон предлага брак на Вилю. ( Heart Eyes Heart Eyes ) Все още не е потвърдено.

Ани Hug Страхотни снимки!Тя Тини много високи обувки носи,но пък и отиват.Аз направих една картинка на Диего,ама не мога да я кача,защото в сайтовете за хостинг не става,ако ншкой има скайп и е на линия да ми каже аз ще я изпратя за да я качи. Praynig

Имам скайп и съм на линия. absurda.annie <- това е скайпа ми

# 77
припадам..ауу ако са биберона и Селена значи тея двамата ще се разделят скоро :Д

# 78
- Мартина практикува йога с майка си.
- Хорхе когато прави романтичните сцена изглежда така все едно са гаджета с Тини.
- Тини в продължение на 6 месеца е излизала с най-добрия приятел на брат й.
- Нова песен която се казва "Que sera de ti"
- Любими артисти на Тини са One direction,Рияна,Бионсе, Джъстин Бийбър и Майли Сайръс,и адмирира Селена Гомес.
- Най-добрата приятелка на Лодо от "Виолета" е Алба.
- Хорхе има в контактите си Тини като Марту и Тини има Хорхе в контактите като Хорито.
- Тини е родена в 19:00.
Не всичко е потвърдено,макар че може и да са истина.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 16:22 от <Марияна>

# 79
Снимката,която Ягодка ми я прати

# 80
ех,ама като се замисля тя не е много хубава.Казва се Диего Орешарски в парламента в София :Д

# 81
аа нее ;дд Диего Орешарски ;дд
Ауу Тини харесва One Direction!  йеййй  Two Hearts Two Hearts
припадам..ауу ако са биберона и Селена значи тея двамата ще се разделят скоро :Д
А ДАНО! ;дд
Нещо много нови герои бе.. сега и сестрата на Диего ще се присъедини ;дд
Много ще се радвам ако Нати се присъедини към Вили, Фран и Ками Simple Smile Ще са супер Wink
МАЛЕЕ 6 СЕЗОНА!! е това е раййй  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
и кой знае колко още такива като Диего ще се появят през тези сезонии .... ама накрая пак ще са си Леон и Вили  Two Hearts Two Hearts
Супер ще е ако Деми се появи Simple Smile
"- Вилю няма нищо на гласа.Това е вода,съдържаща отрова,която Диего дава. ( smile_angry )"
Тоя някой да го убие моля ви се ....  newsm66 newsm66

# 82
Снимката,която Ани е качила ме трогна много .Много е красива.А сега дават Виолета от вчера,А да и нямам търпение за 5 август,днес е 2,боже много малко остана.Аз гледам сериала и от 14:20 и от 18часа.През това време гледам Мечтатели.Кемал вчера как се развика на Аслъ горката.А юзге да пукне.Извинете,че говоря за това в тази тема

# 83
Точно това исках!
Ягодке, супер си го направила!
И благодаря за инфото за 2ри сезон!

# 84
Снимката,която Ани е качила ме трогна много .Много е красива.А сега дават Виолета от вчера,А да и нямам търпение за 5 август,днес е 2,боже много малко остана.Аз гледам сериала и от 14:20 и от 18часа.През това време гледам Мечтатели.Кемал вчера как се развика на Аслъ горката.А юзге да пукне.Извинете,че говоря за това в тази тема

Скрит текст:
Заради това,че е бременна ли й се развика?

# 85
Една потребителка беше казала,че Анджи и Херман ще имат дъщеря. Аз си помислих,че говири за животаq но излезе снимка и съвсем нова информация за втората част и актьорите.

- Казва се че Анджи и Херман ще си имат дъщеря, която ще се казва Хулиета.
- Това е целувката на Людмила и Хоакин. (Прилича ми малко на Диего.;дд)
- В първия епизод от втората част Диего ще отиде в къщата на Виолета за нейния глас. И ще говорят в кухнята.
- Братът на Алба (Рамон) ще се появи в няколко епизода и ще има нещо общо с (портала) You-mix.
- Тини е висока 1,67 и тежи около 50.

# 86
В сериала има Леонета дано скоро да има Хорхетина Two Hearts txtloves moresmile

# 87
# 88
Много съм щастлива за Анджи и Херман. Simple Smile А и най накрая Людмила си намери сродната душа  Heart Eyes Ама Виолета си е височка Simple Smile
Скрит текст:
Ани,да кара се заради бебето.Нали,когато Мине говори с Дениз за нея той подслушваше.После на Кемал му стана нещо на сърцето,ама то от кръвното.А днес не знам дали го гледа,беше интересен.Аз мисля,че Гювен и Аслъ са страхотна двойка,и май ще се женят за да поеме отговорноста за бебето. Party

# 89
Ани, мерси за видеото. Hug Бях виждала друга версия на клипа, но тази не бях. ;дд
Хорхее  Two Hearts и естествено Стефка и тя се вижда ...

Общи условия

Активация на акаунт