Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 3}

• 123 571
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Tини е фенка на Селена? Супер!  Mr. Green

мммм Тини и Хорхе.... Heart Eyes                но имаше още една снимка с Диего, която едва ли искате да видите.
Който мрази Диего и не иска да повърне да не гледа тези.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 91
Здравейте, момичета.  wavey

Ани,  Hug благодаря за интересните факти, които си публикувала.
Тази снимка я бях видяла отдавна и много ми заприличаха на Леон и Вилю, но пък други казват, че тези двамата са от друг сериал. Дано да са Тини и Хорхе. Praynig Heart Eyes
Скрит текст:

Дано да има трети сезон, въпреки че се носят слуховете, че са отрекли да има такъв. Два сезона не ни стигат, искаме още!  Laughing Heart Eyes И ще е страхотно ако и Деми се появи.

Ягодке,  Hug снимката на Диего Орешарски е страхотна. Joy

Тини е имала късмета да се срещне със Селена.  Heart Eyes На снимката с нея изглежда доста различно.
Разглеждала съм нейни стари снимки и е била доста голяма фенка на Джонас Брадърс. Цялата й стая е била в техни плакати. Laughing

Цитат
- Казва се че Анджи и Херман ще си имат дъщеря, която ще се казва Хулиета.
Скрит текст:
Възможно е, но снимката е фотошоп. Ето оригинала:
Скрит текст:
Това са Кейт и Уилям с бебето им.  Laughing

Снимка от заснемането на втория сезон.

# 92
Стоя си и си гледам как гласовете за Диего се увеличават и увеличават..  Joy
Явно като са прочели, че не го харесваме нарочно са гласували за него. Mr. Green
Още три гласа и ще мине и Виолета. Ехх, не знаех, че този Диего е толкова харесван. Ще взема и аз вече да започна да го харесвам. Joy

# 93
Тини красива como siempre,pero Диего откъде накъде ще има 15 гласа??А това за бебето-гадост,ужас,защо?Имах надежди  :д Рая благодаря ти Hug

# 94

Цитат
- Казва се че Анджи и Херман ще си имат дъщеря, която ще се казва Хулиета.
Скрит текст:
Възможно е, но снимката е фотошоп. Ето оригинала:
Скрит текст:
Това са Кейт и Уилям с бебето им.  Laughing

Снимка от заснемането на втория сезон.

Не съм казала че е истинска снимката,просто качвам това което видя,заедно със снимка ако има. Иначе ме съмнява двамата да имат дете,защото нали се женят в 70,а пък края на сезона е 80 епизод. То ако имат дете ще е в следващия сезон,надявам се.

Иначе снимката дето се вижда и Руджеро е финала на сезона,където Тини е с дълга коса. И ако не се лъжа са в Мадрид където е срещнала Томас.

# 95
хора диего не е толкова зле същото мисли и Тини те са заедно  newsm51 newsm51

ако сте гледали в 39 и 40 епизод от втория сезон......

# 96
хора диего не е толкова зле същото мисли и Тини те са заедно  newsm51 newsm51
ако сте гледали в 39 и 40 епизод от втория сезон......
За първото съм съгласна, те са много добри приятели, така че Мартина със сигурност не мисли, че той е зле.  Laughing Но за второто- недей да бъдеш толкова сигурна. Само те си знаят, но според мен са само приятели.  Peace
Да не би да имаш в предвит в сериала, че са заедно?  newsm78 Иначе какво става в 39 и 40-ти епизод?

# 97
Диего я целува в 39 епизод и в 40 епизод вече са заедно,дори си губи и гласа в края на епизода.

# 98
Нова снимка на Руджеро от инстаграм: http://instagram.com/p/chmQcfqwVq/  Two Hearts
Факундо с кучето си:  Two Hearts

# 99
Здравейте.  wavey

Диего я целува в 39 епизод и в 40 епизод вече са заедно,дори си губи и гласа в края на епизода.
Значи най-вероятно говори за сериала, а не за истинския живот.  newsm78 Както и да е. Laughing

Стефи,  Hug много е готин Руджеро. Heart Eyes Има доста хубави снимки в инстаграм.
А Факундо също е сладък, както и кучето му. Heart Eyes

Искам и аз да съм там.

Нова лична снимка на Лодо и Тини от Мадрид.

Вчера някакъв фен е ходил на шоуто и се е снимал с Тини.

На тази снимка се вижда, че Марияна (майката на Тини) снима Диего и Мартина, а той я целува по врата. Някои журналисти казват, че те са заедно, но не искат да го обявяват пред медиите.

# 100
Рая, то кой не иска да е там.. ;дд  Two Hearts
Искам и аз снимка с Тинии, а още по-добре: с Тини и Хорхе ;дд  Two Hearts

# 101
Рая, то кой не иска да е там.. ;дд  Two Hearts
Искам и аз снимка с Тинии, а още по-добре: с Тини и Хорхе ;дд  Two Hearts
И това ще стане някой ден.. надявам се.  Praynig Heart Eyes

# 102
Положението на резултатите е по-зле от всякога! Диего е минал Вили с 1 глас! Той води класацията! Как може този политик от Герб да има има най-много гласувания за него? А защо го наричате Диего Орешарски? Joy

# 103
Имам чувството че някой гласува защото знае че го мразим.  newsm78  hahaha Силно се надявам да има много сезони на Виолета докато получи предложение за брак от Леон.  newsm51

# 104
Имам чувството че някой гласува защото знае че го мразим. newsm78  hahaha Силно се надявам да има много сезони на Виолета докато получи предложение за брак от Леон.  newsm51
Розичке, точно това и аз си помислих.  Laughing Вчера видях в темата потребители, които не ги бях виждала да влизат преди и едва ли изобщо гледат сериала, но са гласували за Диего. Mr. Green
Леле, аз като си спомня, че преди бях казала, че е по-добре да няма много сезони, защото вече няма да е толкова интересно.. как съм могла да го кажа?!  ooooh! Laughing Ще бъде страхотно ако гледаме още мноого романтични моменти между Виолета и Леон и защо не дори да се стигне до предложение за брак. Heart Eyes

Нова промо снимка за Violetta En Vivo.

Общи условия

Активация на акаунт