Априлки 2014

• 41 366
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
И най-вече от миризма на готвено не мога да сготвя на детето си нито супа нито манджа,дано да се свършва по -бързо с това не разположение,че не ми навява никакви положителни емоции на този етап
И аз съм така,като усетя миризма на готвено и веднага ми призлява,но днес по някакво чудо през целия ден се чувствам добре,дано да е така и занапред Simple Smile  Rolling Eyes

# 241
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Здравейте,бъдещи майчета!На 15 август си направих тест и  EFP много се радвам.Имам час за преглед на 28 август,дано всичко да е наред Praynig При нас чудото се случи на втората година и дни преди дата за манипулации в клиника по репродуктивно здраве.Вярата и молитвите към Бог са силата на която се уповавах Heart Eyes Чудеса се случват!!! 

# 242
Мами и при мен е така...студено ми е..онзи ден излизаме на разходка и аз бях с блуза с дълъг ръкав..от вчера ме започна гадене,но в по-лека форма,а тази сутрин се събудих и не исках да погледна цигара ииииеееел даже като си помисля и....също ми се появи една тежест...като съм била по малка нужда и след 30тина мин отново се появява тежест сякаш мехура ми е препълнен и като отида до тоалетна едвам една капка,а чувството е се едно ще се напишкам...като цяло се чувствам добре и чакам понеделника,а вие как сте!

И при мен е така с пишкането.
Някои дни съм добре, някои дни ми е лошо и гледам да си почивам колкото мога.
От водата ми се повръща  Sick и все пия сок  Rolling Eyes
Надявам се че всички сте добре  Hug

# 243
Момичета, ограничавате ли се от някои храни? Спомням си, че в пастета имало твърде много вит. А, мащерката правеше контракции... сурово месо не се яде заради токсоплазмоза...

До колко някои от тези неща са преувеличени и вие спазвате ли ги?

А кафе и кола? Цигарите лесно ли ги спряхте?

# 244
Момичета, ограничавате ли се от някои храни? Спомням си, че в пастета имало твърде много вит. А, мащерката правеше контракции... сурово месо не се яде заради токсоплазмоза...

Аз цигари пуших до преди 2 дни...но ги пуших по 3-4 на ден,но от тази сутрин се събудих с омраза към тях!!!Кокс кола обожавам,но и нея нещо не харесвам тези дни Simple Smile

# 245
Цитат
Цитат на: Mademoiselle Chocolate в Съб., 17 Авг. 2013, 20:46

Аз не съм се хранила с горепосочените храни,пия безкофеиново кафе,но от време на време понеже явно не съм много по кафето.. Grinning цигари не пуша и по принцип и се стремя да спазвам ето тази диета: http://fitnesinstruktor.com/диета-за-бременни/ ,макар че понякога се изкушавам с нещо сладичко,но по малко-в повечето случаи,защото нямам апетит към нищо

# 246
  • София
Със сигутност знам,че не трябва да ядем ананас,защото предизвиква контрации на матката

# 247
Аз знам за мащерката, но не е ли прекалено да се изключат от менюто тотално? Едва ли малко ананас ще предизвика контракции. Може би, ако ядеш сутрин, обед и вечер ананас ще предозираш... newsm78

# 248
  • София
Аз знам за мащерката, но не е ли прекалено да се изключат от менюто тотално? Едва ли малко ананас ще предизвика контракции. Може би, ако ядеш сутрин, обед и вечер ананас ще предозираш... newsm78

В проблемното не веднъж сме коментирали този въпрос,за това пускам статия,която ще обясни по-добре от мен

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=886608

И още една

http://www.mama.no-meat.org/link_pregnancy/papaya-pineapple/

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 23:07 от jul_j

# 249
Здравейте,
при мен продължават болките в корема и си лежа по цял ден. Почти отбих каката и се надявам скоро да намалеят. Гаденето ми намаля, но пък от хапчетата съм много замаяна и с главоболие. От лежането по цял ден ме боли и кръста. Моля се само да се оправя.
Относно храните - аз кафе не пия, предпочитам кола. Но от 2 седмици не пия, защото е вредна по време на бременност.  За ананаса съм чувала също, че не е добре да се яде, но аз и без това рядко си купувам. Цигари изобщо не съм пушила и не са ми проблем. Сурово месо (алангле) не ям откакто учих паразитология. Тениите изглеждат ужасно (12м стигат някои) и всичко гледам да е много добре изпечено.
На новите момичета Добре дошли. Може и да е бледа втората чертичка, но нали я има. Simple Smile

# 250
Току що се връщам от лекар - ще се лежи поне до второ нареждане. Още е рано да се види нещо, утре - кръвен тест, след около седмица пак видеозон. Малко ни се развалиха плановете така, щяхме да заминаваме на почивка, но ще отложим малко.

Момичета, вие на кой ден видяхте плодния сак?
Има ли вече чули сърце? Кога?

# 251
  • София
Здравейте и от мен щастливи момичета Simple Smile
Накратко за мен - на 36 г. съм  и след 3 години опити видях  EFP
Последните 3-4 месеца ходихме къде ли не...след доста изследвания установиха че сме с мъжки фактор и на 01.07.2013 г. подадохме документи във фонда за да ни финансират инвитро процедура. И така минахме в режим изчакване - поне 10 месеца. През това време мои приятели ме  запознаха с един доцент имунолог (светило в своята област), който ми прегледа всички изследвания и се разбрахме да почнем с имунологичните SDI, RN ит.н. (мъжът ми беше в провинцията и му казах, че като се върне ще ги направим....струват около 300 лв.) исках да опитам инвитро на спонтанен цикъл докато си чакам...
Този месец имах всички симптоми на МЦ, но закъсня.....чакам, чакам и не смея да си направя теста (досега все бяха отрицателни) на мъжа си не казвам нищо за закъснението...
Мислих да изчакам поне 7-8 дена да ми закъснее за по-сигурно преди теста, но на 16.08 обядвахме с него и нашите кумци, тъй като той в събота заминаваше за чужбина и шегувайки се  обясни, че сега като отсъства 15 дена може и да забременея. Shocked
Бях като попарена  Rolling Eyes....трябваше да действам....Следобед излязох от работа и от първата аптека си купих тест (не мислих че ще е положителен честно казано, но бях длъжна да знам до резултата), още на секундата ми се появиха 2 черти...гледах и не вярвах на очите си...разплаках се и незнаех къде се намирам...
Вечерта му подарих теста (естествено той не знаеше какво е това и беше много объркан и щастлив когато му се изясни Laughing)
Все още не съм ходила на лекар, надявам се че теста е верен...искам да ида след 14 ден закъснение за да види доктора по-добре какво се случва...Гади ми се от всичко.....нямам апетит, гърдите са ми чувствителни и имам болки ниско долу вече 3-4 дена....
Въпреки това все още не мога да повярвам, че съм бременна....утре още сутринта ще си купя тест за да го повторя...и после ще мисля къде да ходя на лекар...
Това е моята история...моля се всичко да е наред  newsm17
На всички вас желая лека бременност Simple Smile 

# 252
  • София
Здравейте и от мен щастливи момичета Simple Smile
Накратко за мен - на 36 г. съм  и след 3 години опити видях  EFP
Последните 3-4 месеца ходихме къде ли не...след доста изследвания установиха че сме с мъжки фактор и на 01.07.2013 г. подадохме документи във фонда за да ни финансират инвитро процедура. И така минахме в режим изчакване - поне 10 месеца. През това време мои приятели ме  запознаха с един доцент имунолог (светило в своята област), който ми прегледа всички изследвания и се разбрахме да почнем с имунологичните SDI, RN ит.н. (мъжът ми беше в провинцията и му казах, че като се върне ще ги направим....струват около 300 лв.) исках да опитам инвитро на спонтанен цикъл докато си чакам...
Този месец имах всички симптоми на МЦ, но закъсня.....чакам, чакам и не смея да си направя теста (досега все бяха отрицателни) на мъжа си не казвам нищо за закъснението...
Мислих да изчакам поне 7-8 дена да ми закъснее за по-сигурно преди теста, но на 16.08 обядвахме с него и нашите кумци, тъй като той в събота заминаваше за чужбина и шегувайки се  обясни, че сега като отсъства 15 дена може и да забременея. Shocked
Бях като попарена  Rolling Eyes....трябваше да действам....Следобед излязох от работа и от първата аптека си купих тест (не мислих че ще е положителен честно казано, но бях длъжна да знам до резултата), още на секундата ми се появиха 2 черти...гледах и не вярвах на очите си...разплаках се и незнаех къде се намирам...
Вечерта му подарих теста (естествено той не знаеше какво е това и беше много объркан и щастлив когато му се изясни Laughing)
Все още не съм ходила на лекар, надявам се че теста е верен...искам да ида след 14 ден закъснение за да види доктора по-добре какво се случва...Гади ми се от всичко.....нямам апетит, гърдите са ми чувствителни и имам болки ниско долу вече 3-4 дена....
Въпреки това все още не мога да повярвам, че съм бременна....утре още сутринта ще си купя тест за да го повторя...и после ще мисля къде да ходя на лекар...
Това е моята история...моля се всичко да е наред  newsm17
На всички вас желая лека бременност Simple Smile 

Пате,щом има две чертички и не си била Прегнил преди това,значи има бебе Hug Hug Hug
Защо не пуснеш кръвен тест?

# 253
  • София
Нищо не съм пила Simple Smile нали почнах първи стъпки за инвитор.....трябваше да дадем кръв...
Всичко се разви бързо и нямаше как да пусна кръвен тест, но съм го мислила и утре ще ида в най-близката ми лаболатория...

# 254
  • София
Прегнил или Овитрел са инжекционни препарати,които съдържат  човешки хорион-гонадотропин или накратко ЧХГ и могат да заблудат тестовете за бременност.В случай,че не е прилаган подобен препарат,значи  тихичко Честито  Hug Hug Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт