Априлки 2014

• 41 358
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Здравейте, мамчета   bouquet
pisiana на мен ми е първа бременност и съм със ужасни киселини, но гледам да ги приемам на майтап и се надявам с напредване на бременността да намалеят  Praynig
ira13 хайде, чакаме те при нас  Hug
Irchooo   smile3501

Да ви попитам, как се почувствахте, когато видяхте точицата... аз получих сърцебиене и си глътнах граматиката, имах  въпроси ... но съвсем ги забравих и си тръгнах адски нахилена ( като 2 пъти обърках пътя за излизане  към изхода).  Embarassed Представям си какво ще е като чуем сърчицето  newsm47

# 226
  • София
Знаете ли кога е нормално да се види така нареченото жълтъчно мехурче?

# 227
  • Варна
dominikka7 , когато ходих на преглед д-р ми каза, че съм между 5 и 6 седмица и се видя  Peace Но може би е индивидуално newsm78

# 228
  • София
dominikka7, при мен докторката ми го показа в 5сед. +1ден, а днес вече се виждаше като отделно, все едно жълтъчното мехурче и ембриончето бяха едно до друго,  newsm78 май не го обясних добре

# 229
  • в 1001-та нощ
Момичета, според вас дали едно мохито ще навреди? Искам да запазя прикритието тази вечер като излезем с колегите и шефката Simple Smile

няма да навреди, малките радости дори са полезни Wink

hera25  Blush потърси друг лекар  Blush

# 230
  • София
Здравейте,мили бъдещи и настоящи мами на априлчета waveyМного се радвам да се присъединя към Вас.  bouquetНека първо се представя-на 39 години съм,15 години борба със стерилитета,5 спонтанни аборта,бременна след 4 опит ин витро и по калулатор термин 20 април.Сутрин пия безкофеиново кафе с мляко,пълна липса на апетит,наблягам на плодове,салатки и леки храни,но така и все още не намирам начин да преборя запека,който ме мъчи.Пия една торба с лекарства,бия сутрин фраксипарин,но няма как,важното е да добутаме тази дългочакана бременност до край preggo Мъж ми постоянно ми целува коремчето и им говори hahaha Щастливи сме dancing
Пожелавам леко и спокойно бременеене на всички и се радвам,че ще споделям с Вас всяко ново прекрасно чувство,което ще усещам  love001

# 231
Здравейте мамчета!За първи път се включвам при вас!За мен радостната новина настъпи вчера след 3 направени положителни теста  Sunglasses това ми е първа бременност,даже още не мога да възприема  случващото се около мен,много е странно,но е много хубаво   Simple Smile  интересното ми е че МЦ трябваше да е на 6.08. но нямаше и спомен  от него, освен симптоми и на 8.08 си направих 1 тест,който беше отрицателен,вчера 16.08 вече беше положителен,доста бързо се случиха нещата,или първия тест не е отчел правилно.....та така чувството е страхотно да знаеш,че вътре в теб има нещо,макар и да не ми е потвърдено от лекар аз си знам няма друго какво да е след 3 теста ,а и гърдите доста порастнаха и болят,при положение,че моите са доста мънички  Grinning другото е,че съм доста нервна на моменти без да знам защо,може би е нормално....Ще се надявам да споделяме с още бъдещи мами и да следим заедно бременностите си  Simple Smile успех на всички

# 232
Здравейте и от мен.Искам да попитам дали на някой му е студено в тази жега
От сутринта ми става студено чак се завивам,не съм болна и нямам температура.Търсих в нета да прочета но нищо не ми излезе. ooooh!

# 233
Аз от няколко дни се събуждам рано и ми е студено, завивам се и като продължа да спя се стоплям - през деня вече нямам оплаквания..

Много се радвам за новите попълнения тук  Grinning

# 234
Цитат
Здравейте и от мен.Искам да попитам дали на някой му е студено в тази жега
От сутринта ми става студено чак се завивам,не съм болна и нямам температура.Търсих в нета да прочета но нищо не ми излезе. ooooh!
Aми аз съм така Wink затова не се притеснявай  Grinning

# 235
  • USA
И на мен ми е много студено. Вчера хората по къси панталони и потници, а аз с дълъг ръкав блуза и горница. Чак ме досрамя, да не говоря, че и на слънцето стоях Laughing и пак треперех от студ. Покрай мен и дъщеря си навличам, като мисля, че й на нея й е така. Мислех, че се разболявам, понеже с първата бременност ми беше много горещо.

# 236
Явно хормоните ни тресат здраво.И на мен е втора бременност и такова чудо не съм очаквала.Постоянно гадене независимо дали съм гладна или съм яла,виене на свят през 70%от времето,отвращение от миризма на цигари(а толкова сладко си пушех)
И най-вече от миризма на готвено не мога да сготвя на детето си нито супа нито манджа,дано да се свършва по -бързо с това не разположение,че не ми навява никакви положителни емоции на този етап

# 237
Хайде и аз тук  Grinning Честно казано още не мога да повярвам. Имам чувството, че има някаква грешка... Взехме втори тест и ще го правим утре сутринта, както трябва.
Днес не беше с първа урина. И въобще не очаквах втора черта. Като отмина розовата пелена започна да ми се струва, че виждам нещо... И вместо да изляза от банята, да го погледна тържествено и да кажа "Бременна съм!" аз излязох чорлава и не особено тържествена, тикнах му го под носа и попитах: Ти виждаш ли нещо?
И той. Мда, отрицателен.
Обаче тестът започна да се избистря и чертата да става съвсем видима. Питам пак - втора черта има ли?
Той - Има, но не е еднаква с контролната (Мистър Шоко е повреден от тестовете за овулация).

И така. Утре на лекар.

# 238
Мами и при мен е така...студено ми е..онзи ден излизаме на разходка и аз бях с блуза с дълъг ръкав..от вчера ме започна гадене,но в по-лека форма,а тази сутрин се събудих и не исках да погледна цигара ииииеееел даже като си помисля и....също ми се появи една тежест...като съм била по малка нужда и след 30тина мин отново се появява тежест сякаш мехура ми е препълнен и като отида до тоалетна едвам една капка,а чувството е се едно ще се напишкам...като цяло се чувствам добре и чакам понеделника,а вие как сте!

# 239
Мами и при мен е така...студено ми е..онзи ден излизаме на разходка и аз бях с блуза с дълъг ръкав..от вчера ме започна гадене,но в по-лека форма,а тази сутрин се събудих и не исках да погледна цигара ииииеееел даже като си помисля и и също така не мога да разбера какво ми се хапва ужас......също ми се появи една тежест...като съм била по малка нужда и след 30тина мин отново се появява тежест сякаш мехура ми е препълнен и като отида до тоалетна едвам една капка,а чувството е се едно ще се напишкам...като цяло се чувствам добре и чакам понеделника,а вие как сте!

Общи условия

Активация на акаунт