Априлки 2014

• 41 355
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Pinkaaa ,защо се тревожиш за късната овулация?По- важното е овулацията да я има,а дали ранна или късна няма никакво значение,особенно щом бебето е станало Simple Smile
Ами на моменти се тревожа...просто тази ми бременност няма нищо общо с другата...не се чувствам бременна...нямам никакви симптоми освен леко болезнените гърди Simple Smile това е...мисля,мисля и гледам мисленето ми да завършва с весели емоции Simple Smile

# 211
Много се радвам и аз за доминика, 10мм си е доста мехурче, моето беше 6мм като го видяхме  Crazy . Аз не бих споделила новината с началството толкова скоро, особено като знам, че моето няма никак да се зарадва на новината.  Tired
Моите болки след обяд и вечер стават доста силни и постоянни, въпреки Утрогестана и се вкарвам вече във филм.
Tired

# 212
Моите болки след обяд и вечер стават доста силни и постоянни, въпреки Утрогестана и се вкарвам вече във филм. Tired
Гертруда, Утрогестана не помага при болка. За болките би трябвало да приемаш Папаверин или Но шпа - те успокояват мускулатурата на матката. Все пак имай предвид, че болките като при цикъл в начална бременност са нормални, тъй като самата матка се разширява. Ако се притесняваш, най-добре говори с лекаря си.

# 213
Само положително мислене,то прави чудеса Simple Smile !!!Тревогите ще си ги имаме до края,а след това ще станат още по-големи дори,но това е друга тема  Wink

# 214
Гертруда, Утрогестана не помага при болка. За болките би трябвало да приемаш Папаверин или Но шпа - те успокояват мускулатурата на матката. Все пак имай предвид, че болките като при цикъл в начална бременност са нормални, тъй като самата матка се разширява. Ако се притесняваш, най-добре говори с лекаря си.

Днес ще се чуя с лекарката пак, не ми предписа друго и аз реших, че с Утрогестана трябва да ги подтиснем. Дано наистина са нормални тези болки и всичко е наред с човечето, защото и работата ми напоследък предполага пътуване по 150км на ден и може би това засилва болките и умората.

Само положително мислене,то прави чудеса Simple Smile !!!Тревогите ще си ги имаме до края,а след това ще станат още по-големи дори,но това е друга тема  Wink

Дааа!  Peace

# 215
  • Сидни
Оп, добро утре, ето ме и мен  Sunglasses
Снощи за първи път имах силни болки ниско долу в корема, много се изплашихме, беше за около 5 минути и после отмина. Дано не се повтаря повече.
Следобед заминаваме на планина с приятели и кучета, дано всичко да е наред и се заредя с положителни емоции за другата седмица и най-вече за сряда  Crazy
Хубав уикенд на всички!

# 216
  • в 1001-та нощ
Pinkaaa ,защо се тревожиш за късната овулация?По- важното е овулацията да я има,а дали ранна или късна няма никакво значение,особенно щом бебето е станало Simple Smile
Ами на моменти се тревожа...просто тази ми бременност няма нищо общо с другата...не се чувствам бременна...нямам никакви симптоми освен леко болезнените гърди Simple Smile това е...мисля,мисля и гледам мисленето ми да завършва с весели емоции Simple Smile

повечето майки с две или повече бременности споделят, че са крайно различни  Blush

...
Моите болки след обяд и вечер стават доста силни и постоянни, въпреки Утрогестана и се вкарвам вече във филм. Tired

за болки винаги изписват но-шпа, в доста случаи през цялата бременност Peace

# 217
Днес пак подкрепих производителите на тестове и резултатът е същият - втората черта се появява веднага, но е по-бледа от другата. Мислех и за кръвно изследване, но вече имам 25 дни закъснение и директно отивам на лекар в понеделник - този път не вярвам да съм подранила..

Приятен уикенд на всички  Heart Eyes

# 218
     Да,и при мен втората бременност,е корено различна от първата.Тогава до 5-я мес.никакви симптоми,а сега всичките накуп ми се стовариха.При положение ,че трябва да съм адекватна да си гледам детето,т.к съм сама- ММ замина в чужбина по работа,а аз едвам гледам от умора.И тези киселини много ме мъчат.Някой от вас има ли?
    А за болките  най -добре е но-шпа,тя успокоява спазмите на мускулатурата.

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 11:36 от pisiana

# 219
Аз имах киселини седмицата преди да разбера ,че съм бременна и малко след това и беше ужасно,даже за това заподозрях че може да има нещо ,но минаха от самосебеси.И при мен този път нещата са коренно различни- огладнявам много често и то зверски и или нищо не ми се яде или ми се преяждат супер шантави неща,а предния път нищо не ми се е преяждало,непрекъснато съм с ниско кръвно и съм супер замаляла,а колко съм нервна не е истина....Сега ММ е в отпуска и ми помага,но когато и той хване пътя скоро не ми се мисли как ще се оправям с малкото зверче

# 220
Здравейте и то мен появявам се за малко че покрай това кумуване не мога да се спра Simple Smile Вчера бяхме на доктор и видяхме плодното сакче,имам късна овулация и е по-малко от очакваното ,но е там newsm44 в 5г.с Simple Smile след 2 седмици пак ще се видим ...нз как ще изтърпя да минат  #Crazy

# 221
  • София
Здравейте, дами:)   dominikka7 много се радвам, че всичко е наред. Аз също имам много силни болки ниско долу и в кръста ( пия но-шпа и папаверин), но  отидох и на доктор заради тях. След малко перипети ( оказа се че съм с обърната матка  Shocked)  на вагинален се видя малкото ми ембринче, високо 5.1 мм:)) Малко ме притеснява, че не засече сърчицето, но док каза, че е рано и  всичко е наред Praynig
 Hug за всички и хубави емоции

# 222
  • гр. София
Здравейте мили настоящи и бъдещи мамчета Simple Smile ,

С най-голяма радост се присъединявам към вас, да споделяме всички емоции и преживявания през прекрасния период, който ни предстои.

Искам за начало да ви попитам как мина първото посещение при лекаря при вас, защото аз останах малко разочарована. Вече посетих две лекарки, но първата ми обясни, че не може да следи бременността ми и за това се насочих към другата. При нея прегледа продължи 5-10 минути, в които ми показа кое какво е, колко е голямо бебчето, в коя седмица съм и определи евентуален термин. Когато поисках да поговорим за това какво следва от тук нататък, какви изследвания ще правим и кога и разни други неща, тя ми отказа. Заяви ми, че когато отида за първи скрининг ще говорим за тези неща и завърши с репликата "Не си болна, бременна си. Пий си фолиевата киселина, друго не можеш да направиш за сега".

Споделете дали всички така процедират или аз не попаднах където трябва. Няма да споменавам имена за момента, защото проблема може да си е в мен и високите ми очаквания.

Благодаря ви предварително и ви желая слънчев и усмихнат уикенд Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 223
  • София
Момичета, според вас дали едно мохито ще навреди? Искам да запазя прикритието тази вечер като излезем с колегите и шефката Simple Smile

# 224
Здравейте мили настоящи и бъдещи мамчета Simple Smile ,

С най-голяма радост се присъединявам към вас, да споделяме всички емоции и преживявания през прекрасния период, който ни предстои.

Искам за начало да ви попитам как мина първото посещение при лекаря при вас, защото аз останах малко разочарована. Вече посетих две лекарки, но първата ми обясни, че не може да следи бременността ми и за това се насочих към другата. При нея прегледа продължи 5-10 минути, в които ми показа кое какво е, колко е голямо бебчето, в коя седмица съм и определи евентуален термин. Когато поисках да поговорим за това какво следва от тук нататък, какви изследвания ще правим и кога и разни други неща, тя ми отказа. Заяви ми, че когато отида за първи скрининг ще говорим за тези неща и завърши с репликата "Не си болна, бременна си. Пий си фолиевата киселина, друго не можеш да направиш за сега".

Споделете дали всички така процедират или аз не попаднах където трябва. Няма да споменавам имена за момента, защото проблема може да си е в мен и високите ми очаквания.

Благодаря ви предварително и ви желая слънчев и усмихнат уикенд Simple SmileSimple SmileSimple Smile

hera25, според мен малко са те претупали. Аз вчера бях за първи път на доктор. Въпреки, че съм едва в 4-та г.с. ми отдели доста време. Като цяло продължи около 30 мин. Освен че ме прегледа, след това обясни на мен и на съпруга ми всичко, което трябва да се случва от тук нататък. Какви изследвания трябва да се правят по седмици, как ще се чувствам, колко колограма ще кача, какво се случва с матката и тн. Говорихме дори за раждането. Изписа ми фолиева киселина и ако имам болки но шпа и след 2 седмици съм пак на преглед.

Момичета, според вас дали едно мохито ще навреди? Искам да запазя прикритието тази вечер като излезем с колегите и шефката Simple Smile

dominikka7, според мен от едно мохито не би трябвало да има някакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт