Априлки 2014

• 41 354
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте бъдещи мамчета, казвам се Диана, и съм от Варна . чакам второ детенце с термин 5 април. приятно ми е да се запознаем  preggo

# 196
  • София
Момичета,
бях на преглед в м.ц. Фемина и там др. Димитров видя плодния сак в матката. Направо камък ми падна от сърцето. Имам си и снимка  Simple Smile Размера е 10 мм което не мисля, че е малко, за да не го види лекарката по-рано днес. Той ми каза, че все още не се вижда ембриона но според него е рано. Това е нормално нали? Каза ми още, че поради факта че последните години съм пила хапчета овулацията може би е по-късна. Ами да се надявам, че другата седмица като отида вече всичко ще се види.

Поздрави на всички и благодаря за подкрепата   bouquet

# 197
Добре дошли на новите попълнения  Grinning Честит Имен Ден на именничките сред нас и нека Богородица пази всички ни  Praynig

Имам един може би странен въпрос - при първото посещение при АГ след закъснението казвате ли, че сте видяли  EFP или оставяте лекаря да действа с ехографа и той/тя да ви каже на какво се дължи закъснението  newsm78

Моят последен цикъл беше с доста дълго зацапване и затова реших чак другата седмица да отида на преглед - малко повече от 3 седмици след като започнах да виждам бледа втора черта на тестовете (няма да казвам колко съм направила, че срамота, ама чертата си остава бледа  Sick)... Симптоми вече почти нямам - само много ми се спи, но това може да е заради намаляването на кафето  Tired

# 198
Имам един може би странен въпрос - при първото посещение при АГ след закъснението казвате ли, че сте видяли  EFP или оставяте лекаря да действа с ехографа и той/тя да ви каже на какво се дължи закъснението  newsm78

нищо н съм казвала. на мен тази док ми води 2ра бременност и като се видяхме и викам я да видим сега има ли бебе ? и това е. аз тест си направих на датата когато трябваше да ми дойде, беше отрицателен. 2ри не правих. мъжо вика да вземем за РД на щерката, но от суматохата така и не взехме,а и то вече доста ми закъсняваше и аз предполагах, че см бременна. така че не купихме. на прегледа си ми видя грахчето. а иначе при първата бременност ми беше бледа чертата. но си я имаше де

# 199
  • в 1001-та нощ
Момичета,
бях на преглед в м.ц. Фемина и там др. Димитров видя плодния сак в матката. Направо камък ми падна от сърцето. Имам си и снимка  Simple Smile Размера е 10 мм което не мисля, че е малко, за да не го види лекарката по-рано днес. Той ми каза, че все още не се вижда ембриона но според него е рано. Това е нормално нали? Каза ми още, че поради факта че последните години съм пила хапчета овулацията може би е по-късна. Ами да се надявам, че другата седмица като отида вече всичко ще се види.

много се радвам, поздравления, избери добър лекар, довери му се и бъди спокойна  Peace  Blush

ira13, тест - задължително, закъснението може да е от задържан фоликул и други хипотези, след това в 5 седмица през 48 ч - два кръвни теста - за да се види как се повишава нивото на хормона и какви са стойностите и след това на ехограф  Peace

# 200
  • Сидни
Доминика,
Браво, знаех, че всичко ще е наред и точката ще е където трябва  Wink
Аз днес имам повишено ниво на лудост, освен , че се карам с всички и всички ме дразнят си направих нов тест за бременност, друга марка и пак беше положителен....хахаха  Crazy

# 201
Момичета,

Много се радвам че всичко е наред, dominikka7 !
И аз днес бях на доктор за първи път. Оказа се, че съм била с по-късна овулация, така че съм в 4-та г.с. Термина ми също се измества с няколко дни - 21.04.  Плодния сак си е в матката е и е 8мм, така че 10мм изобщо не е малко и би трябвало да се види. И при мен за ембрион ми казаха, че е рано. На 25-ти съм пак, когато вече и аз се надявам да се види.  newsm53

# 202
Мен лекарят ми ме попита дали съм правила тест.В деня в който трябваше да ми дойде си направих от най-обикновенните тест ленти и беше с много бледо розова черта ( аз и за това се усъмних в резултата),след 2-3 дни повторих с ШуърЧек и чертата пак беше розова,но оределено по-видима и след още седмица повторих пак с тест от най-обикновенните(нещо и мен ме беше хванала лудостта) и чертата вече беше много червена.
колко време ти закъснява реално?Аз с първата си бременност се усетих 5 дни преди датата на цикъла ми и още тогава теста си показа розовата черта,та  ти ако си започнала рано с тестовете,може за това да е розова или пък ако си с късна овулация.По-добре отиди на лекар,за да си по-спокойна

# 203
  • в 1001-та нощ
покаже ли втора черта, независимо колко е бледа - "бременност" има; ако не покаже - пак може да има, но все още да е рано Peace

# 204
Поздравления за добрите новини dominikka7! Не се тревожи излишно и дано всичко е наред и занапред!

# 205
Всичко ще е наред при всички ни!Моля се и за тези,които сме с късна овулация!!!

# 206
  • Варна
Доминика,много се радвам за теб !
Diana1006... добре дошла !
При първото ми посещение, доки ме пита дали съм си правила тест  Simple Smile

# 207
Pinkaaa ,защо се тревожиш за късната овулация?По- важното е овулацията да я има,а дали ранна или късна няма никакво значение,особенно щом бебето е станало Simple Smile

# 208
  • София
Добро утро на всички. Днес сме се разбрали с шефката и още една колежка да пием по едно след работа...иии сега идва чуденката. Дали да им споделя новината, въпреки че е рано и не ми се искаше да споделям преди да минат първите 3 месеца или да пия нещо леко и да изчакам. Вие споделихте ли вече с някой? Иначе с началството сме в много добри и приятелски отношения и не ме тревожи реакцията, защото съм сигурна,че много ще се радват за мен.

# 209
аз споделих с майка ми и свекито, и с още няколко мои приятелки.
всички се радваха, не еднакво /някои по престорено/

Общи условия

Активация на акаунт