Априлки 2014

• 41 344
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
И аз да се отчета след вчерашния преглед. Бебо е 8мм и си има сърчице, в общи линии всичко е наред. Таткото влезе с мен на прегледа. Днес обаче отново се чувствам мн зле, постоянно ми се гади. Вчера с малката пропуснахме сутрешната разходка  Sick

# 166
Момичета Честит Празник, живи и здрави да сте всички 

# 167
Момичета Честит Празник, живи и здрави да сте всички 

Честит Празник и на теб mima_alex!
Пожелавам лека бременност на всички. Довечера и аз съм на преглед за пръв път . Ще пиша след това.  newsm03

# 168
Честит празник и от мен момичета!Лека бременност на всички ни пожелавам!

# 169
edelweiss_87 Благодаря много
и на теб пожелавам лека и безаварийна бременност

# 170
  • Сидни
Здравейте мацета!
Чета ви, но няма с какво да се разпиша все още. Чакам си първия преглед на 21, когато според калкулатора ще съм точно в 6та г.с. и вече се побърквам. Аз нямам гадане и кой знае какви симптоми, освен болката в гърдите и чат-пат напрежение в корема ниско долу ( не е болка, просто някаква странна тежест), особено следобед се появява.
Докато не видим бебето мисля , че ще откача. Постоянно ми минават какви ли не мисли. Дали още е там? Crazy
Мисля, че първите седмици  са най- гадни, особено ако нямаш признаци на бременност- постоянно се чудиш истина ли е, или не... Направо искам да си купя един ехограф да си се гледам сама в домашни условия Joy

# 171
  • Варна
Честит празник на всички !   bouquet
northlove ,~mademoiselle~ ... честито за сърчицата   bouquet 

Мисля, че първите седмици  са най- гадни, особено ако нямаш признаци на бременност- постоянно се чудиш истина ли е, или не... Направо искам да си купя един ехограф да си се гледам сама в домашни условия Joy
  И аз съм на същото мнение, до септември ще ми е голямо мъчение... дано се чуе сърчицето  Praynig

# 172
  • в 1001-та нощ
Ееееее, бъдете позитивни Wink  Hug

Мен освен любопитство - друго не ма гложди, а и е много миличко да видиш точката  Blush и аз на 21 съм на преглед - не не знам ще се види ли пулса  newsm78

Пуснах си бета-хорионгонадотропин  във вторник - всичко е на 6 и само днес или утре - ще го пусна пак  да видя как се повишава, но очаквам да е в норми  Peace По стойностите съдя, че всичко е на мястото си и в 1 брой, но ще видим скоро  Blush

# 173
  • София
Момичета,
аз сега се върнах от преглед и съм доста притеснена. Гледа ме на вагинален  видеозон и видя точка, но не в матката...каза, че сигурно още пътува, но на мен не ми звучи добре това...Последната ми менструация беше на 11.07, а преди това пиех хапчета и цикъла ми беше като по часовник.
Дали наистина е рано още? Другата седмица ще ида пак. Стискайте ми палци.

# 174
Момичета,
аз сега се върнах от преглед и съм доста притеснена. Гледа ме на вагинален  видеозон и видя точка, но не в матката...каза, че сигурно още пътува, но на мен не ми звучи добре това...Последната ми менструация беше на 11.07, а преди това пиех хапчета и цикъла ми беше като по часовник.

Ти реално си отишла на 4-5 дни закъснение, което наистина е рано. Успокой се, до 3-4 дни трябва да е на мястото си, отиди пак. Моята лекарка каза, че с първото направление ще се гледаме цял месец и иска да ѝ се обаждам през 2 дни за болките, което би трябвало да значи, че твоят лекар може да те види пак през няколко дни с едно направление, искай си го!
Относно темата за Утрогестана - намали ми сутрешната доза на 1табл., която изпих 1 час преди да стана за работа, успах се пак и не се усетих досегашното главозамайване, но явно е част от реакциите към препарата.  ooooh!

# 175
  • Сидни
dominikka7,
как така не в матката? в коя седмица трябва да си сега?
А ако не е в матката, къде е според твоят гинеколог? Една седмица след оплождането, яйцеклетката ( бластоциста ) се прикрепя в  стената  матката и започва да се развива все повече, поне аз така знам. Странно е, че не е в матката още? Сигурна ли си в този док, може би трябва да го смениш? newsm78
Моят последен цикъм също беше на 11 юли и ако си като мен с 28-29 дневен  цикъл, трябва да си около 5та г.с. , когато мисля точката трябва да е в матката... newsm78

# 176
  • Варна
Да ви попитам, усещате ли повишен апетит и предпочитания към храните ? newsm78  Освен, че се чувствам по-гладна, отказах сладкото, а по принцип не мога без него и изяждам  промишлени количества домати, само домати са ми в главата ... #Shocked

# 177
  • София
Ами седмица ми закъснява, но се тревожа от факта, че тя видя точка не в матката, а извън нея...сега прочетох за извънматочна бременност и направо ми причерня...Имам час за 22, но дотогава ще полудея. Дали да не ида и при друг след няколко дни?

# 178
  • в 1001-та нощ
отиди при друг лекар, с добра техника  Peace може и където правят ФМ  Peace   elenaz е права, би трябвало да е имплантирана в лигавицата на матката  Peace

сега не бива да се тревожиш излишно  Peace

# 179
Момичета,

Защо не отидеш още сега и при друг лекар... това че пътува ми звучи доста несериозно.. до колкото съм чела имплантацията е 7 дни след оплождането, освен ако не си с много късна овулация.
Аз лично отидох на лекар 2 дни след закъснението и се видя сака на мястото си. Не искам да те психирам излишно, при всеки си е индивидуално, но е хубаво и още едно мнение. Поне можеха да ти направят кръвни изследвания за ЧХГто дали е в норми за да се изолира съмнението за извънматочна бременност  newsm78
Стискам ти много палци и успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт