Априлки 2014

• 41 245
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
  • в 1001-та нощ
Не, не ми изглеждаш тъпа, напротив  Blush , хубаво е да няма недоразбиране  Peace и да се изснява, ако нещо е написано - недостатъчно ясно  Peace Hug

elenaz  Hug благодаря, че попита  Blush всичко е перфектно за сега  Hug има сакче - 8,61 мм и жълто тяло, много сладурско топченце Simple Smile))  

ГВ е 5г.с.+3д по дата на последна менструаця и 4г.с.+6д по размери, овуляцията ми е ан 17 ден, затова "изоставането" с 4 дни е нормално  Hug

На 2.09 - ще ходя пак да видим структура, после ще се регистрирам и по каса и предстоят БХС, феталната морфология, изследвания за инфекции и следене на шийката изкъсо - за скъсяване, при необходимост и серклаж  Blush

Heart Eyes

за стриите - имай предвид, че често са поради дефицит на магнезий и прогестерон - така, че - ако Ви изпишат да ги пиете/прилагате - мислете си и за другите добрини, които носят  Blush

При предната бременност ползвах какво ли не - най-ми допаднаха Palmer's  Peace и веряотно ще ползвам тях отново  Blush

# 376
малеле, newsm09 като ви изчетох на всички проблемните състояния, чак започнах да се чудя аз ли не съм добре, мен нищо ми няма, като изключим честото пишкане, но е нормално в тези жеги се пие доста вода.Започна да ми се спи повече, но малкото ми диваче не ми дава много тази възможност и сме по цял ден на разходка или в двора ни да си играем. Досега карам същото състояние като с първата бременност. За бога много се шашкате мили майчета за всичко, за дрехи, за козметика, за прегледи, а ви трябва спокойствие и забавления(не на маса) и много разходки, да се затвориш в къщи е най депресиращото състояние сега. Аз съм доста активна през целия ден и дори на сватба ходихме в неделя и си играх хората без да се спирам направо ,нямам умора.
Във вас расте един прекрасен живот , едно малко вълшебство и ако не му осигурите спокойствие,радост и движелие, го лишавате от здрав сън, добри емоции и добро кръвоснабдяване откъдето и храненето му се влошава. Ами аз така мисля, дано не ме осъди някой погрешно.Поздрави на всички априлки 2014 newsm51

# 377
Какво ще правим с кг. мамчета?С първата бременност качих 25 кг.,не ми се иска и сега да е така,не стига че не можах да си възстановя 7кг.Вие имате ли ограни4ения?Аз ям само хляб Бонус,без бял (макар,че като купя закуска на каката и се налага да ги доизяждам Simple Smileи гледам да ограничавам сладкото до черен шоколад и сладоледче сега лятото Simple Smile)))

# 378
малеле, newsm09 като ви изчетох на всички проблемните състояния, чак започнах да се чудя аз ли не съм добре, мен нищо ми няма, като изключим честото пишкане, но е нормално в тези жеги се пие доста вода.Започна да ми се спи повече, но малкото ми диваче не ми дава много тази възможност и сме по цял ден на разходка или в двора ни да си играем. Досега карам същото състояние като с първата бременност. За бога много се шашкате мили майчета за всичко, за дрехи, за козметика, за прегледи, а ви трябва спокойствие и забавления(не на маса) и много разходки, да се затвориш в къщи е най депресиращото състояние сега. Аз съм доста активна през целия ден и дори на сватба ходихме в неделя и си играх хората без да се спирам направо ,нямам умора.
Във вас расте един прекрасен живот , едно малко вълшебство и ако не му осигурите спокойствие,радост и движелие, го лишавате от здрав сън, добри емоции и добро кръвоснабдяване откъдето и храненето му се влошава. Ами аз така мисля, дано не ме осъди някой погрешно.Поздрави на всички априлки 2014 newsm51

И аз съм като теб.. не се притеснявай хахаха Симптомите ми се свеждат до малко повече сънливост и леко болезнени гърди.. Никакво гадене, повръщане, киселини, раздразнителност, апетит и т.н.  Grinning Надявам се така да си остане до края.
А също съм много активна.. като изключим, че работата ми е по цял ден пред РС-то, всеки уикенд сме някъде на почивка, разхождам се адски много.. планини, морета и т.н. Simple Smile И аз съм на мнение, че бременността не трябва да е предпоставка за болничен режим (освен ако няма някакви екарски предписания) и не трябва да се пазим като рохки яйца, а да си продължим нормалния ритъм на живот  Simple Smile като изключим вредните неща, които на всички предполагам са известни   bouquet

# 379
супер радвам се има някой като мен, поздрави. Heart Eyes

# 380
Кремчета - Вчера си взех любимия ми крем за овлажняване на Гарние. Един зелен отвън, за суха кожа. Много хубаво ми мирише. Четох много за кремовете, за това от кога се прилагат... Честно казано в ранна бременност ми е малко притеснено, въпреки всичко. Все пак си е химия. И избягвам корема в долната част. Принципно бих използвала масла, но сега не съм съвсем убедена дали е добре. Знам, че етеричните трябва да се избягват, но всички други? Имам от бадемовото на Икаров, използвам го за коса и лице, но май няма да го мажа по тялото.

Фолиева - ще вземам по две тогава. Не знам защо ми е притеснено и имам чувството, че не е достатъчно. Щом е приемливо да се вземат по две, ще вземам по две. Чак в понеделник съм на лекар, тогава ще питам.

Ядене - не ми се повръща, не ми се яде прекомерно... Даже бих казала, че ми се яде по-малко от обикновено. С предишната бременност и аз бях станала слон. Надявам се този път да не прекаля  Grinning

Апропо, какво ще ядете днес? Чудя се какво да готвя.

# 381
newsm10 newsm10 newsm10 И аз съм на това мнение Simple Smile
Трябва да не се панираме и да се радваме на случващото се, на нашите малки чудеса, в коремчетата ни, които ще ни направят най- щастливите хора на света  Heart Eyes

Аз си купих две книги за бременността вчета и общо взето по цял ден чета, много са ми интересни.

Като казахте таратор и  ми се дояде, отивам да си направя  Blush

Сложих си и ново аватърче  newsm03

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 15:25 от -Diva4e-

# 382
ей, мамчета да Ви питам на мен ми се случва вече втори ден, след като Sick започва едно като втрисане, а нямам температура мерих снощи 100 пъти - 36,8 . Такова чувство съм изпитвала когато прекаля със слънчевите бани или от нерви - не че не хабя такива покрай сватбата.
Това на хормоните ли се дължи, от Утрогестана ли или си е напълно нормално?

# 383
ей, мамчета да Ви питам на мен ми се случва вече втори ден, след като Sick започва едно като втрисане, а нямам температура мерих снощи 100 пъти - 36,8 . Такова чувство съм изпитвала когато прекаля със слънчевите бани или от нерви - не че не хабя такива покрай сватбата.
Това на хормоните ли се дължи, от Утрогестана ли или си е напълно нормално?

На мен ми стана така в събота... направо треперех, ръцете и краката ми бяха ледено студени, а на всички около мен им беше жега  newsm78 Бях забравила, но сега като казваш може и да има нещо общо с бременността.

# 384
Спокойно и аз онзи ден питах за това втрисане  в тая жега,доколкото разбрах и на други им се случва,което предполага,че хормоните имат пръст в тая работа Grinning

# 385
На мен пък ми е все хладно. Тараторче не ми се ще, но айрян пия по 3 литра на ден. За стриите питах, тъй като съм предразположена. Без кой знае какви теглови колебания съм като тигър, та очаквам при растежа на коремчето да съм нещо като зебричка Simple Smile А за килограмите - няма по-красива жена от бременната   bouquet
Лека нощ, Бременилки мили 

# 386
Привет и от мен, аз пиша и чета рядко, но гледам да не пускам компютъра в единствените 2 свободни часа в денонощието, които ми остават, и така...
За коланите - Още при първата бременност ММ ми купи това - http://www.besafe.com/en/Car-seat-Products/Car-seat-belt-for-pre … /Pregnant-iZi-Fix
Сядаш върху подложката и има една приставка, която дърпа надолу долната част от колата, за да не минава през корема. Аз шофирам много, всеки ден, слагам колан дори на задната седалка и никога не е било вариант за нас да пътувам без колан. Струваше 100лв в Mothercare в един от моловете, но тогава го купихме импулсивно, развълнувани от двете чертички....предполагам по други магазини или ebay ще го има за по-малко пари.
За стриите - Този път съм решила да се мажа с натурални продукти, намерих една статия в нета как сам да си направиш лосион против стрии от какаово масло, зехтин и още нещо
За килограмите - Нямам търпение да мине 13г.с. и да тръгна на йога за бременни, страшно много ми помогна физически и психически и не си представям една бременност без нея. Също така храната, която ям, съобразявам с това колко е полезна за мен и бебето, а не ям всичко, което поискам. И аз качих 25кг с миналата бременност, сега ще се опитам да са по-малко
За изследванията - всичко ще правя, много съм доволна от д-р Врагалева от МЦ Фемина и смятам да отида при нея. Даже трябва да си сметна седмицата и да се обаждам вече....
За симптомите - взеха да се появяват. Болки и повръщане нямам все още за щастие, но пък огромна липса на апетит. Цял ден съм на половин салата и 2 банана, просто помисля ли си за храна и ми става лошо.

Май започнах да осъзнавам новината : )) Остана да кажа и на шефа, че няма да се връщам на работа още 2 години...... hahaha

# 387
  • в 1001-та нощ
...
За изследванията - всичко ще правя, много съм доволна от д-р Врагалева от МЦ Фемина и смятам да отида при нея. Даже трябва да си сметна седмицата и да се обаждам вече....
...

аз съм й голям фен  Peace дължа й много  Blush Peace за ФМ ли ще ходиш?

# 388
Да, за фетална. Много съм доволна от към обясняване, отделено време, отношение, всичко!

Забравих да спомена, че в НСА има гимнастика за бременни (след 13г.с.), преди 2г. беше безплатна, предполагам все още ще е така. Препоръчвам я Simple Smile

# 389
Здравейте момичета,
Аз доста се чудех да се запиша ли тук тъй като още ми е доста раничко, но каквото такова  Rolling Eyes
Аз преди няколко дни имах + тест и потвърдихме вече с два кръвни, дано всичко си се развива добре и занапред  Praynig Миналия месец имах химическа и сега съм малко на тръни, но каквото стане.
Аз съм само в 4 г.с. а термина ми е чаааак на 30ти Април  Simple Smile Аз май съм най-накрая от всички ви.

Нямам никакви симптоми естествено, само гърдите ме понаболяват и леко яйчниците. Постоянно си барам гърдите да не спрат да ме болят, че миналия месец като спряха и теста веднага от + стана -. Вчера съм си в колата и си се обарвам и един човек на светофара ме гледа, какво ли си е казал  Embarassed

Успех на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт