Девствена след 21

• 83 928
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 990
Ще ни съдят после сиганите в Страсбург. Ще има: Дьискримирът на, ма како! Ни ни давът да прайм секс, помощите много малки!

# 991
Братовчедката на майка ми има папилома вирус и какво?Не е спин или сифилис?И зависи кой папилома - те са много.Може и от тампон да се заразиш или от мръсни тоалетни.

Дори и с презерватив,пак можеш да го хванеш - секс и после орална любов,ето пак зараза.

Не че не е нищо.. но що ме питаш, казвам ти.
Може да се предпази човек, ако е малко по разумен.
Секс с презерватив, варианта да се зарази е доста по-малък.
Тампони не ползвам, по този въпрос не мога да говоря, но според мен също е нелогичен вариант да се заразиш от там.
За мръсните тоалетни - неизбежни са, но внимаваш как ги ползваш.

# 992
И басейни и всичко - благоприятна среда и всичко влиза навсякъде.
А хапчетата са по-сигурен метод за предпазване от бременност и всичко.
И друго - да предположим,че мъжът носи заразата,никой не знае и ползваш презерватив.И как смяташ да имаш деца?Телепатично?

# 993
Братовчедката на майка ми има папилома вирус и какво?Не е спин или сифилис?И зависи кой папилома - те са много.Може и от тампон да се заразиш или от мръсни тоалетни.
...

Че не е СПИН, не е, но пък може да предизвика рак у жената. Т.е. добре е да се влага мисъл преди всяко действие. Особено за тези, свързани със здравето или физиката. Нали се предполага, че следва да си обитаваме телата поне известно време. Peace

От тампон не можеш да се заразиш - стига да не е втора употреба. От него можеш обаче да си докараш алергия или натравяне (при невъзможност за честа смяна).
В басейните има хлор и там папилома не живее.
В мръсните тоалетни - да, но не вярвам трезвомислеща жена да сяда на седалките в обществени тоалетни или на чуждо място, колкото и чисто да изглежда.

За имането на деца. Елементарна логика е човек да си направи всички възможни изследвания, партньорът му също. Нали за техните деца става дума, все пак.

Хапчетата може да предпазват от бременност, но от нищо друго.

# 994
Зависи къде - морето?
Тя се зарази с тампона в морето - беше се накиснал.Провериха веднага мъжа,ми нямаше.
Ами тогава ако се окаже че мъжът има или жената има?Няма повече секс и деца.Свърши.
За тоалетните - то привидно чисто в приятелка,пък се заразиш.

# 995
azaf хубаво го е обяснила.
Точно това имах предвид.
Благодаря!   bouquet

Скрит текст:
Напоследък забелязвам едно масово заяждане по темите.
Не се говори с нормален тон, всеки напада всеки. То и по улиците е така де, в градския транспорт, в магазините, навсякъде.
Тези теми не са ли създадени, да се води нормален диалог, да се пита, да се отговаря, а не да се заяждат хората помежду си, да се нападат.
Когато някой не е съгласен с нещо, нека си каже, може пък този отсреща да се съгласи.

П.П.
Зависи къде - морето?
Тя се зарази с тампона в морето - беше се накиснал.Провериха веднага мъжа,ми нямаше.
Ами тогава ако се окаже че мъжът има или жената има?Няма повече секс и деца.Свърши.
За тоалетните - то привидно чисто в приятелка,пък се заразиш.

В морето има естествени микроорганизми.
Тя сигурна ли е, че се е заразила с тампон в морето?
Аз не съм си слагала тампон никога, но все пак питам, когато си сложиш тампон и влезеш в морето, той не е ли сложен достатъчно навътре, така че да не може да се накисне с вода, а да си върши неговата работа, да не пропуска ...?

# 996
Аз смятам презерватива за много по-опасен от хапчетата,защото си мислиш,че си напълно защитен...а всъщност не е така.Достатъчно е да се скъса или изхлузи.
Алина,не се заяждам - интересно ми е защо се хвана за тази болест,като 40 процента от всички жени са носители на някой щам без да знаят и това да се обажда по някакъв начин?Пък и докарва рак - ходи се на гинеколог редовно и всичко е наред.Има си начини.
Това не се лекува - значи тези хора с тази болест,обречени на бездетие?

# 997
Не съм се хванала и разбира се, че нямах предвид, че са обречени на бездетие.
Не смятам да отговарям.
Ти имаш едни виждания, аз други.
Нито за презерватива и хапчетата ще сме на едно мнение, нито за папилома, нито за другите неща.

Simple Smile

# 998
И как точно процедираш, искаш първо листчето с актуална дата не по-рано от предишния ден и се мятате в кревата? А ти такива изследвания представяш ли на мъжете, с които спиш? newsm78

Първо не смятам, че само по себе си "опознаването" пази.

И да, наскоро разменях листчета с актуално датирани изследвания.

В случая това не е просто начин на пазене, а начин да се отсеят неблагонадеждни.
Ако почне- ама ся, чист съм, значи не те харесва достатъчно и търси бързата работа.

ХПВ не е големият проблем, в повечето случаи отминава спонтанно и е контролируем.
Но ХИВ и хепатитите- задължително.

# 999
Разбира се.Просто ти сравни тази болест със СПИН и сифилис.Представи си,някой търси из нета,защото са му открили и ти гледа постовете.
Наистина е много гадно.
СПоред теб,такива хора как трябва да имат деца?По какъв начин с презерватива?

# 1 000
Имала съм един единствен партньор, който си направи изследвания тайно от мен. Една седмица не сме правили секс и той криеше защо не иска. Е, после ми показа изследванията и чак тогава махнахме презе4рватива. Той на мен обаче не поиска...

# 1 001
... СПоред теб,такива хора как трябва да имат деца?По какъв начин с презерватива?

Т.е. е по-добре на всяка цена да имаш деца, дори с цената на собствения си живот?

Хламидията също често няма симптоми. Тогава неползването на презерватив директно означава нямане на деца, ако не бъде хваната навреме...
А изследването за нея е елементарно.

# 1 002
А хламидия и с презерватив може да си хванеш като пич. Малко да
се изхлузи или падне...така че това, плюс СПИН и хепатити, да си
вържеш гащите.

И най-вече заради идеята, че такива изследвания са и "скрининг" за
характера на човека. Ако не го е шубе и може да се вдигне и да ги направи,
печели точки.

# 1 003
Оф, добре че не ми се налага тепърва да си търся сексуален партньор, всякакво желание ми убихте  Laughing

# 1 004
Вероятно е голям минус, но съм си правила изследвания само при нужда или при профилактичен преглед на гинеколог, по негова препоръка, никога заради партньор... Embarassed
Никога не съм искала на партньор да си е правил...

Общи условия

Активация на акаунт