Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 680
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
От 9:00 чакам пред кабинета на д р Тимева Sad
Май ще чакач до вечерта :-[

Леле много време, тя не те ли е видяла, че чакаш???
Чакам само да ми каже за с какви лекарства да използвам за стимулацията
Да със сигурност ме видя

Вчера като отидох да чакам и аз без час, асистентката на д-р Тимева излезе и почна да пита дамите от пълния коридор как се казват и им каза да минат задължително през регистратура, защото иначе лекарката не ги виждала в компютъра. Да ви кажа, може и затова аз да минах толкова бързо - аз си знам и винаги минавам първо да ме запишат на регистратура, обяснявам че съм без час, но сме се разбрали с докторката така, те ми вадят досието, което отива към нея и тогава всичко е наред и си чакам спокойна. Иначе и аз бях само за коментар към изследване и уточняване в кой ден да отида за първа инжекция.  Simple Smile

# 256
  • гр. София
Виждам, че обсъждате изследвания за полово-предавани болести. Искам да попитам кой е най-надеждния начин за изследване на мъж за хламидии и микоплазми. Урина или еякулат и в коя лаборатория и ако е урина, първа урина ли? Не са ли най-точни в Геника, особено за хламидии?
Мико и уреяплазма мисля, че се изследва еякуланта. За хламидии - кръвен.

# 257
Момичета, има ли някой запознат с "Optima Eggs" в клиниката? Не мога да намеря информация за програмата.

# 258
ВиЛиЛи, аз все пак спрях витамин Е-то докато не се видя с док, за да ми даде съвет дали да ги пия или не. Успех на теб, дано след 6 дена да се похвалиш с високо ЧХГ Hug

# 259
Благодаря ти  Hug дано да е голямо.Маля те после да споделиш какво е казала док за витамина.

# 260
ВиЛиЛи, задължително ще пиша ,но ще бъде след около 2 седмици, че дотогава док е в отпуск.

# 261

mi6u-to

Макар че минах през регистратурата пак ми се наложи да чакам 5 часа
но няма значение вече започнах стимулацията и за понеделник си записах час  Peace

# 262

mi6u-to

Макар че минах през регистратурата пак ми се наложи да чакам 5 часа
но няма значение вече започнах стимулацията и за понеделник си записах час  Peace

Леле ти май биеш рекорда. Може ли за 5 минути среща да те карат да чакаш 5 часа...Ми ако човек е на работа?

# 263
  • София
kikair, по принцип момичетата в стимулация минават първи и без час, не знам защо ти се е наложило да чакаш толкова. Защото като е пълен графика, а ти не знаеш кой ден ще те прегледат е малко трудно от днес за утре да запишеш час. Сега като ходиш на преглед направо казвай че си в стимулация на регистратурата и успех!

# 264
kikair, по принцип момичетата в стимулация минават първи и без час, не знам защо ти се е наложило да чакаш толкова. Защото като е пълен графика, а ти не знаеш кой ден ще те прегледат е малко трудно от днес за утре да запишеш час. Сега като ходиш на преглед направо казвай че си в стимулация на регистратурата и успех!
Благодаря ти за съвета така ще направя  Hug

# 265
Момичета знаете ли до колко работи лабораторията ?

# 266
Момичета знаете ли до колко работи лабораторията ?
Мися, че почивните дни работи до 11 ч. Поне за вчера толкова ми казаха. Но не пречи да се обадиш, за да си сигурна. Успех!

# 267
  • гр. София
Работно време на лабораторията към МЦ "Репродуктивно здраве":

Понеделник - Петък:  8:00 - 16:00 ч.

Събота и Неделя:  8:00 - 12:00 ч.

Официални празници:  8:00 - 12:00 ч.

http://ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … d=221&lang=bg

# 268
Работно време на лабораторията към МЦ "Репродуктивно здраве":

Понеделник - Петък:  8:00 - 16:00 ч.

Събота и Неделя:  8:00 - 12:00 ч.

Официални празници:  8:00 - 12:00 ч.

http://ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … d=221&lang=bg
А това си е идеалния вариант за справка. Браво, Shokoladche ! Аз толкова рано сутрин все още не мога да мисля насочено за справка сайт, преди първо кафе Simple Smile))   bouquet

# 269
  • гр. София
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт