Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 685
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
На мен микробиологията винаги ми е чиста при наличието на явни симптоми, болка парене, зачервено влагалище, секрет...нищо обаче не се изолира...и си правим опитите...
явно трябва да задълбочите изследванията, защото обикновената микробиология изследва само няколко инфекции. Има други по-задълбочени...

Казвай какви...Каквото знам съм изследвала...Напоследък си мисля, че самите изследвания нещо не ги правят както трябва...Например изследването за трихомони на еякулат го правиха час и половина след отделянето, а си мисля, че трихомоните бързо умират...може и аз да греша, но определено има нещо, защоточесто и мъжа ми има оплаквания...видими с просто око...

# 241
  • София
На мен микробиологията винаги ми е чиста при наличието на явни симптоми, болка парене, зачервено влагалище, секрет...нищо обаче не се изолира...и си правим опитите...
явно трябва да задълбочите изследванията, защото обикновената микробиология изследва само няколко инфекции. Има други по-задълбочени...

Казвай какви...Каквото знам съм изследвала...Напоследък си мисля, че самите изследвания нещо не ги правят както трябва...Например изследването за трихомони на еякулат го правиха час и половина след отделянето, а си мисля, че трихомоните бързо умират...може и аз да греша, но определено има нещо, защоточесто и мъжа ми има оплаквания...видими с просто око...
ами нямам идея какви, консултирайте се с лекаря-той трябва да каже. Щом има бактерий, те могат да влияят зле и на спермограмата.

# 242
Знам, но каквото и да правим все е отрицателно и не ни назначават лечение...

# 243
  • гр. София

В коя лаборатория пускате изследванията? В ГЕНИКА ли?

# 244

В коя лаборатория пускате изследванията? В ГЕНИКА ли?

В цибалаб, и няколко клиники сме ходили, там незнам с кои лаборатории са. В Токуда, мисля, че си имат тяхна и във  Вита незнам с коя работят.

# 245
  • гр. София
При нас няколко пъти излизаха грешни резултати от Цибалаб и докторката ми започана да ни назначава изследванията само в ГЕНИКА, става въпрос за д-р Савова. Даже веднъж им вдигна скандал по телефона, а те се оправдаваха че нямали допълнителна информация, а само проба./от Цибалаб/ За мен Цибалаб радовно даваха фалшиво положителни резултати, но незнам дали е възможно фалшиво отрицателни. Питай лекаря си дали е добра идея да пуснете изследвания и в Геника, особено че има изразена и симптоматика.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 13:46 от muna_v

# 246
  • гр. София
Ванеса, на нас пък ни казаха, че най-точното изследване за трихомони при мъжа е с първа сутрешна урина. Прави се в Геника. Лошото е, че почват в 9 часа, а до тогава мъжът ти трябва да стиска. Пробата за еякулант хич не е точна.  Peace

# 247
Нас винаги са ни карали да си пускаме изследванията в Циблаб. Резултатите са били отрицателни, но сега  си мисля до колко може да им се вярва  newsm78
Правим си опити и си мислим, че всичко е ОК.

# 248
mumpeto,аз пък знам,че витамин Е се отразява добре на литавицата.В тази връзка го пиех нередовноот няколко месеца и всеки ден по време на стимулацията.Факт е,че по принцип нямам проблем с нея ,но не е и най-прекрасната на света,по скоро е малко по-добра от тънка Laughing -добре се изразих.А при опита ни сета стана по моите стандарти много добра,като се има предвид,че я давят да изтънява от стиму,ацията.Трансферът ми беше при лигавица 13,5.След него спрях вит.Е,но мисля че утлогестана ще си свърши работата.Днес съм 4ти дет след трансфера,така че още чакам за потвърждение на положителния ефект.
  bouquet

# 249
Виждам, че обсъждате изследвания за полово-предавани болести. Искам да попитам кой е най-надеждния начин за изследване на мъж за хламидии и микоплазми. Урина или еякулат и в коя лаборатория и ако е урина, първа урина ли? Не са ли най-точни в Геника, особено за хламидии?

# 250
От 9:00 чакам пред кабинета на д р Тимева Sad
Май ще чакач до вечерта :-[

# 251

Леле много време, тя не те ли е видяла, че чакаш???

# 252

Леле много време, тя не те ли е видяла, че чакаш???
Чакам само да ми каже за с какви лекарства да използвам за стимулацията
Да със сигурност ме видя

# 253
  • София
kikair, а през регистратурата минала ли си ?
да ти извадят досието и да те вкарат в системата

# 254
vanessssa, ако искаш може да пуснеш изследвания за микоплазма и уреаплазма!

Общи условия

Активация на акаунт