Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 612
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
Биси не си объркала и васерман (сифилис) има във вирусологията  Peace
Е, явно помня какво пускаме принципно... Laughing
Момичета , кажете ми за лимитирания цикъл...Че нещо никак не съм ентусиазирана за него и успех след това...

# 346
  • София
Биси - за лимитирания цикъл - при мен се получи (имах два положителни кръвни теста но за кратко). Аз реагирам доста бурно на стимулациите и винаги съм хиперстимулация, а сега се чувствах супер. Извадихме 10 яйцеклетки, после станаха 10 ембриона, на 4 ден върнахме 3 и замразихме 4. С предишните 3 опита такъв успех не сме имали  Hug
Момичета успех ви желая на всички  Hug

# 347
  • София
Биси, аз бях на лимитиран този месец, но прекратих стимулацията, т.к. нито хормоните ми бяха добри, нито фоликулите. Както знаеш всеки случай е различен - аз и при силна стимулация имах два фоликула (зле съм с резерва), затова решихме да пробваме лимитиран, но явно не съм подходяща за такава стимулация.

Питай какво те интересува, ако мога ще споделя Simple Smile

# 348
  • София
Биси, при мен не се получи лимитирания цикъл. Не се повлиях добре от стимулацията, имах само 2 зрели яйцеклетки, от тях само 1 се оплоди и ми я върнаха на 3 ден, но не се имплантира.

# 349
Няма да е този цикъл. Имам задържан фоликул,доста голям. Ще пия дуфастон и после почваме. Аз също правя малко фуликули. Този опит извадиха четири,уж идеално,но се оказа биохимична. Явно лигавицата не е била добра за имплантация,въпреки,че беше с дебелина 14.6. Дано стане нещо,че започнах сериозно да се уморявам от тези процедури...

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 12:13 от Биси 13

# 350
  • София, Бургас
И аз ще пропусна този цикъл явно Sad А така се бях ентусиазирала..На мъжа ми му излязаха Стрептококи и сигурно и на мен ще излязат утре Sad

# 351
И аз ще пропусна този цикъл явно Sad А така се бях ентусиазирала..На мъжа ми му излязаха Стрептококи и сигурно и на мен ще излязат утре Sad

Ееее Кате...ти така се беше настроила....но нищо по-добре се излекувайте и започнете опита "на чисто"

# 352
  • София, Бургас
Да, явно детето иска да е лъвче Simple Smile Еми, каквото такова. Пак почвам да се уча на търпение...

# 353
  • София
Да, явно детето иска да е лъвче Simple Smile Еми, каквото такова. Пак почвам да се уча на търпение...

Много искам моето да е лъвче или скорпионче като мен.  Simple Smile

Биси, Кате, следващия цикъл ще бъде вашия.  Hug

# 354
Maksy аз лично съм при д-р Юнакова и съм доволна, мои приятелки са при Савова и Андреева и също са доволни.
Когато реших да отида в клиниката или по-скоро да се преместя точно там се обадих на моя много близка даме посъветва при кого да запиша час , но тя каза, че която и да е  е без значение, защото всичките са много добри.
Така че при която се паднеш. Тя ти е късмета  #Crazy

# 355
  • София
Аз съм отново в омагьосаният кръг, отидох да ми изпишат стимулация за втори опит, а се оказах с киста от предното неуспешно ИКСИ.  Tired

# 356
  • London
иля съжалявам, надявам се това да е само малко забавяне   bouquet

# 357
Не съм си избирала лекарката, записаха ми час при нея, защото беше свободна. Аз пък си я харесах и останах при нея, за Коновалова говоря.
Аз също съм нейн пациент и съм изключително доволна от всичко.
И аз неин съм пациент, резултатът от първия опит се вижда в подписа ми... Благодарна съм за щастието, което се случи благодарение на д-р Коновалова! Изключителен човек и лекар! Simple Smile

# 358
Никога не бих сложила Савова и Андреева в една категория по компетентност.
Много моми4ета изреваха от Андреева.

# 359
krassina77 Моля те да уточниш защо има много "изревали" момичета от д-р Андреева?
 Аз съм нейна пациентка, до момента съм доволна от нея, но ще видя при следваща бременност (Дай Боже), дали ще можем да задържим бебчето и дали ще съм доволна от проследяването на бременността. Записах се при нея след два спонтанни аборта и до момента горе-долу само тя откри причините защо се случваше всичко това, но винаги може да има и още някоя скрита причина.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт