Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 614
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз имам едно такова питане - вие как избрахте своя лекар?  Rolling Eyes
Реших да се прехвърля в клиниката на Щерев, но се чудя кой лекар да избера? Нямам познати, които да са били пациентки там... Позната ми беше препоръчала клиниката на Йосиф Димитров, но искам да ги сменя...
Объркана съм, моля ви за съвет  Praynig
препоръчвам ти д-р Андреева, сестра ми ходеше при нея изключително доволна е. А на сестра ми я препоръча нейна позната. Успех Peace

# 331
Здравейте,

по стечение на обстоятелствата се насочих към клиника Щерев и към д-р Андреева. За съжаление дните, които ще съм в София, тя ще отсъства и ми записаха час за д-р Савова. Ще съм благодарна да събера малко мнения за нея и за нейната работа, независимо дали положителни или отрицателни, за да се опитам да се ориентирам да запазя ли този част или да променям пътуването си...

# 332
  • София
Anomandaris,  в кои дни ще отсъства д-р Андреева ?

# 333
И мен ме интересува... аз имам час за 14.10 - би трябвало да си е там..

# 334
За д-р Савова - тя е и ще остане в сърцето ми като ЛЕКАР №1 , защото тя сбъдна моята мечта. Страхотен професионалист. Междувпрочем всеки ще ти препоръча неговия лекар, който е сбъднал мечтата му. При Доктор Савова обаче има доста пациенти и понякога може да ти се наложи да почакаш повече /мен това не ме притесняваше, тъй като съм от друг град и винаги деня беше заплануван изцяло за клиниката. Но колкото и хора да има преглежда , докато не мине и последния пациент /дори без час/. Малко е рязка на моменти, ноо това е изключително рядко, но то всеки човек си има кофти дни. Та това е от мен  Simple Smile

# 335
Ами на мен ми трябваше час за 17 или 18 октомври и ми казаха че в тези дни пациентите на д-р Андреева ще ги поеме д-р Савова. Но знам само за тези два дни....
vesta_78 Благодаря за мнението. Чакането не ми е проблем...така или иначе ще пътувам от далече и искам не искам ще губя поне по един ден на преглед Simple Smile

# 336
  • София
Anomandaris, само информативно д-р Андреева в петък няма часове  Peace
Понеделник и вторник е сутрин, сряда и четвъртък следобед.

Благодаря за инфото и успех  Hug И при който и лекар да отидеш, винаги после можеш да смениш с друг ако не ти допада Simple Smile

# 337
Не съм при д-р Савова , но след последната пункция имах проблеми и срешнах в нейно лице голяма отговорност и отзивчивост , въпреки че не съм нейн пациент, а на клиниката по принцип. Всичко беше казано след това и на моята АГ   Hug

# 338
  • гр. София
Два пъти се е случвало д-р Савова да ме преглежда - много беше мила и внимателна.  Peace

# 339
  • София, Бургас
Момичета, да питам тези, които са минали опит в клиниката по фонда. Трябва ли нещо да направя предварително? Утре при всички случаи ще се обадя да питам, защото се очертава да започнем процедурата през почивните дни и се сетих дали не съм пропуснала нещо и да трябва да попълвам документи предварително. Забравих да питам на последния преглед, а не ми се иска да занимавам докторката за такива неща. Мисля да звънна направо на жената с фонда в клиниката...Иначе съм дала заповедта отдавна, но виждам, че всички се разхождат с едни книжки..От къде се взимат те? И в аптеката ли с тях се ходи? Изобщо всякаква информация ще ми е добре дошла Simple Smile

# 340
След преглед, преди опита лекарката ще ти даде такава книжка. В нея се отбелязват лекарствата, прегледите и кръвните изследвания по време на стимулацията. Лекарствата си ги взимаш от аптеката към клиниката, също се подписваш и при тях, че си получила съответната бройка. Обикновено ден за ден се пишат, защото се пускат и лх и естрадиол и според стойностите им може да се наложи да ти корегират количеството на лекарствата, с които те стимулират. Преди да започнете ще трябва да си пуснете и двамата спин,васерман,хепатит , микробиология- не се поемат от фонда. Преглед и след това стартирате, ако всичко е ок. Успех ти желая! Виждам, че си при моята докторка! Страхотен професионалист.
Ако имаш нужда от друга информация-питай! За кръвните те съветвам да си пред лабораторията към 8.00, за да не чакаш дълго- има доста хора понякога. Преди да се качиш към лаборатория или за преглед се регистрирай задължително на регистратурата. За да не те върнат лаборантките да се записваш, а ти се е наложило да чакаш примерно 30 минути на опашка. В системата на клиниката си излизаш с поредността, в която си се регистрирала на регистратурата.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 21:37 от Биси 13

# 341
  • София, Бургас
Биси 13, много благодаря за бързия отговор. Ние засега пуснахме само микробиология и за двамата и още 1-2 дни, докато излязат резултатите. Дано всичко да е чисто и да почнем до края на седмицата. Вече много се вълнувам Simple Smile Това ми е по принцип трети опит/втория беше за щастие успешен/ и сега вече гледам много по-оптимистично на нещата Simple Smile Това за васермана, не го знаех, но сигурно докторката чака да видим микробиологията и тогава ще ги пуснем. Мерси още веднъж Hug

# 342
Може и аз да съм се объркала, но ние пускахме и васерман. Използвахме изследванията за подаване на едни други документи, та може и аз да съм си го прибавила като изследване. Вече вени не ми останаха от бодене и гледам максимално да си пестя кръводаването. Вече 4 опита имам, но пък хич не се напъвам да помня подробности... . В началото дори си записвах данни, суми и тн, но вече не виждам смисъл да го правя. Сега ще правим лимитиран цикъл, за да използваме ефекта от стимулацията миналия месец. И подготовка на документи за последен по фонда. Започнах да се изморявам психически от всичко това, през което ни се налага да преминаваме всеки път.

# 343
  • София
Биси не си объркала и васерман (сифилис) има във вирусологията  Peace

# 344
  • София, Бургас
Благодаря, момичета още веднъж   bouquet Златни сте Laughing

Общи условия

Активация на акаунт