Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 536
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте!
Моята лекарка е Андреева от Щерев София.
Записвам се да ви следя и да науча нещо от вас.

# 436
Здравейте!
Моята лекарка е Андреева от Щерев София.
Записвам се да ви следя и да науча нещо от вас.

и моята - резултата е в подписа ми... Hug

# 437
  • София
Здравейте момичета,
Имам един въпрос, пациентка съм на клиниката но не съм ходила от повече от година. Как седят нещата в новата клиника, още ли има възможност да се ходи без да си си записал час или да се обадя и другия ми въпрос е ако знаете да ми кажете какво е приемното време на д-р Коновалова. Благодаря много Simple Smile

# 438
  • София
Тел.:  02 920 09 01 
  Моб.:  088 725 12 98  (Globul)                           
  Моб.:  087 912 18 79  (Vivatel)   
Позвъни и ще ти кажат кога е на работа, а за часовете, поне при моя лекар е с часове, не че няма да ме вземе, ако е нещо спешно и без час ...

# 439
  • София
Тел.:  02 920 09 01  
  Моб.:  088 725 12 98  (Globul)                          
  Моб.:  087 912 18 79  (Vivatel)    
Позвъни и ще ти кажат кога е на работа, а за часовете, поне при моя лекар е с часове, не че няма да ме вземе, ако е нещо спешно и без час ...

Благодаря ти Щастливка Simple Smile тези информация я знам, въпроса ми беше дали положението е както преди една година или нещата са променени  Rolling Eyes

# 440
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
*smoke* не знам как е било преди 1 година, но посещавам клиниката сега и ето вчера ми се случи без час исках да видя лекуващата ме лекарка - регистрирах се с ЕГН при регистратурата; тя вижда, че съм чакаща и когато има време т.е. приключила е по-рано с пациент, който е с час ме извика. До сега ми се е налагало 2-3 пъти и никога не са ме връщали. Само, че е ясно - приготви се да чакаш доста ... Понякога не се свършва работа в определеното време и може да се наложи да минат 2-3 пациента с час и тогава да си ти ... Моят съвет е: отиди към 12,30-13 наблюдавам, че тогава има по-малко пациенти и не се чака Simple Smile
А за приемното време на д-р Коновалова трябва да се обадиш да питаш - не мога да помогна, моята лекарка е друга ...

# 441
Мисля,че е там всяка сутрин,без четвъртък. Аз никога не си записвам предварително час. Обаждам й се и питам там ли е и до колко часа. А на регистратурата със сигурност ще ти дадат най-точна информация коя смяна е.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 15:23 от Биси 13

# 442
Мисля,че е там всяка сутрин,без четвъртък. Аз никога не си записвам предварително час. Обаждам й се и питам там ли е и до колко часа. А на регистратурата ссъс сигурност ще ти дадат най-точна информация коя смяна е.

Биси на личния ли и звъниш, аз все се притеснявам да я тормозя на личния...

# 443
Мисля,че е там всяка сутрин,без четвъртък. Аз никога не си записвам предварително час. Обаждам й се и питам там ли е и до колко часа. А на регистратурата ссъс сигурност ще ти дадат най-точна информация коя смяна е.

Биси на личния ли и звъниш, аз все се притеснявам да я тормозя на личния...
Звъня й на един номер,който тя ми е дала преди доста време. Не знам дали е личен или служебен. Когато не ми вдига, тя сама ми се обажда веднага щом се освободи.

# 444
  • София
Благодаря ви момичета за информацията  Party

# 445
Kato prochetoh novata klinika I se zamislih dali veche novata sgrada e gotova ?Ne sam bila ot 2 godini tam ,no imam zamrazeni embrioncheta I skoro shte sam otnovo pacient na klinikata . Izviniavaite za glupavia vapros  Rolling Eyes no ne sam ot sofia .A moiat lekar e Aleksandrov I toi sbadna mechtata mi .

# 446
Kato prochetoh novata klinika I se zamislih dali veche novata sgrada e gotova ?Ne sam bila ot 2 godini tam ,no imam zamrazeni embrioncheta I skoro shte sam otnovo pacient na klinikata . Izviniavaite za glupavia vapros  Rolling Eyes no ne sam ot sofia .A moiat lekar e Aleksandrov I toi sbadna mechtata mi .

София новата сграда е готова и вече се работи в нея. Успех ти пожелавам със замразените ембриончета да успеете.

# 447
  • София, Бургас
Д-р Коновалова преглежда понеделник и сряда сутринта и вторник и четвъртък следобед. В останалите дни обикновено е там, но преглежда с предварителна уговорка по телефона. Иначе като е на кабинет редовно си ходя без час и без да и се обаждам..не съм чакала повече от час...Понякога , рядко, но ми се е случвало, сменя някои от дните по лични причини, затова преди да отида обикновено звъня за всеки случай на регистратурата...Иначе като гледам всичко си е както преди само е по-модерно Simple Smile Но онзи ден пак ме прегледаха в старата сграда..малко спомени Simple Smile

# 448
Момичета, на вас кой ви прави ранния БХС, имам предвид лекуващия лекар ли? Аз ще ходя в понеделник и Андреева ми каза, да се запиша при д-р Чавеева, защото съм била с близнаци. Някакви отзиви за нея? На мен ми изглежда една такава младичка, мъничка ....

# 449
Момичета, на вас кой ви прави ранния БХС, имам предвид лекуващия лекар ли? Аз ще ходя в понеделник и Андреева ми каза, да се запиша при д-р Чавеева, защото съм била с близнаци. Някакви отзиви за нея? На мен ми изглежда една такава младичка, мъничка ....

Гале, недей с предубежденията -  момичето е учило където трябва и е много мила и много компетентна. Държи се супер любезно, обяснява ти. Когато ходихме ние от регистратурата и бяха записали часове през половин час, а трябваше да са през час. Та ние уж за 17,30, влезнахме в 19 часа и след нас имаше още 2 двойки. Личеше и че е уморена, но си пое въздух и се държа толкова добре, все едно току що започва работния ден.
Няма да сбъркаш, като и се довериш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт