Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 537
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • гр. София
Благодаря, дано.  Praynig Praynig Praynig

# 691
  • гр. София
Мили момичета, толкова ми е тъжно да чета такива неща.  Confused Два пъти съм минавала по този път - на надежда, съмнение, болка...
Каквото и да се случи, не спирайте да се борите. Това е най-важното. Ако паднете, намерете сили да станете и да продължите напред. Никога не се отказвайте. Жените сме силни, можем да се справим с всичко! Кураж, милички!  Hug

# 692
  • София, Бургас
Uff, и моето ембрионче изостава, но дано все пак чуем сърце другата седмица. Гледам разни таблици и сме си мънички, но нищо не се знае. Дано имаме хубава новина преди коледа. Стискам палци и за вас,момичета  Hug Дано съмненията не се потвърдят Praynig Praynig Praynig

# 693
  • София
Аз минах по този път миналия декември, не се разви сърдечна дейност и точно преди Бъдни вечер ми направиха абразио, болката е ужасна.  Cry

Шоки, Търнър, Кате стискам много палци при вас да е с хубаво продължение.  Hug Hug  Hug

# 694
  • гр. София
Да, наистина болката е ужасна.

# 695
мили момичета, изчакайте още мъничко и дано се развият нещата добре  Peace ако трябва и 2-ро мнение потърсете  Hug

# 696
  • София, Бургас
То при мен докторката е много обнадеждена, но сакчето е 12.6мм, а за седмицата трябва уж да е 18. И чхг-то растеше малко по-бавно. Тя е оптимистка, дано да е права  Praynig

# 697
Момичета  Hug Hug Hug , стискам ви палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig ... Аз това го изживях миналия месец с негативен резултат... Sad  Sick Crazy
   Дано при вас всичко да е наред !  newsm17 newsm17 newsm17  bouquet

# 698
  • срещу двата комина :)))
kateto_85, в коя седмица си  Hug стискам палци всичко да е ок  Hug

# 699
  • София, Бургас
kateto_85, в коя седмица си  Hug стискам палци всичко да е ок  Hug

В 6с. и 3 дни..другата седмица на прегледа ще съм в 7с. и 4 дни и трябва да се види какво става вече, че неизвестността е ужасна за мен. Предпочитам да знам какво става даже и да е лошо, отколкото да гадая..

# 700
  • срещу двата комина :)))
дано всичко да е наред  Hug аз съм в 7с и 7 дни,но с размери за 5та , така че май шанса е почти нулев  Sad

# 701
  • София
Момичета, сискам ви палци моля ви не губете надежда Praynig  Hug

# 702
Здравейте!
Чета ви отдавна, но не се престрашавам да пиша.
Но ще ми е по-спокойно, ако някоя е правила конизация в клиниката в София и пише при кого и как е минало?

# 703
Кате, при мен 6г.и 5дни се видя сърдечна дейност. Стискам палци за сърчице и съм убедена, че всичко ще е ок, още повече щом Коновалова е оптимистка Wink

# 704
  • гр. София
Чудо на чудесата, най-точното място за такава манипулация е :
Скрит текст:
Токуда при Карагьозов
 Peace  Аз моята конизация я правих миналата година във Вита.

Общи условия

Активация на акаунт