Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 535
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
Мерси, Шоколадче!Страшна ли е самата конизация?
Следващата седмица ще я направя при Димитров, защото вече съм я уговорила.
Но не видях мнения за него.
Нищо, като мине това пак ще дойда при вас, защото се надявам да минем на следващия етап, ако пак не ни изненада някое изследване.

Успех на всички момичета, които чакат положителни тестове. Hug

# 706
  • София
Какво е 'конизация', такава процедура не съм си правила.  Rolling Eyes

# 707
  • гр. София
Ами не е страшно. Аз след процедурата имах леки болки като при цикъл, но до месец ще се оправиш. Стискам палци всичко да мине добре.

Иля, не ти трябва душко да знаеш.  Hug

# 708
  • В сърцето на любимия човек
Какво е 'конизация', такава процедура не съм си правила.  Rolling Eyes

По-добре да не ти трябва  Naughty

ПП: Шоко ме е изпреварила

# 709
Слава Богу, че не си правила.
Отстраняване на част от шийката на матката, заради наличие на лоши клетки.
В някои случаи шийката е добре, а промените са в канала.

# 710
  • София
Аз да попитам да не би да съм изпуснала някакво важно изследване  Blush, а то, какво се оказа, звучи ми страшно.  Confused

Утре искам само хубави новини да има.  fingerscrossed

Аз съм едва 2 ден от трансфера, ужасно бавно минава времето.  Tired

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 21:55 от Иля

# 711
Мерси, Шоколадче!Страшна ли е самата конизация?
Следващата седмица ще я направя при Димитров, защото вече съм я уговорила.
Но не видях мнения за него.
Нищо, като мине това пак ще дойда при вас, защото се надявам да минем на следващия етап, ако пак не ни изненада някое изследване.

Успех на всички момичета, които чакат положителни тестове. Hug

При един от престоите ми в клиниката през октомври една сутрин доведоха една жена за конизация при д-р Димитров. Облече нощничка, чехли, попълни някакви декларации, питаха я за болничен и я заведоха. Има-няма 10-15 мин. я докараха с леглото под упойка, но в съзнание, след около два часа акушерките я раздвижиха, дадоха й чаша вода и морена. Докторът идва няколко пъти да я види, изписа й антибиотик и й каза, че до седмица ще излезе хистологията. След това си тръгна женицата, чувстваше се много добре. Не каза да има някаква болка. Общо взето, другите момичета ще кажат, протича съвсем като пункцията. Мисля, че изобщо не трябва да те притеснява самата интервенция. Успех, Чудо! 

# 712
Мерси, Galito81! Hug

# 713
Здравейте!
Чета ви отдавна, но не се престрашавам да пиша.
Но ще ми е по-спокойно, ако някоя е правила конизация в клиниката в София и пише при кого и как е минало?

Здравей, Чуденце!

Моята конизация е прясна-прясна - направи ми я именно до-р Димитров в понеделник, 09.12!  Peace Във вторник сутринта си хванах багажчето и се прибрах в Русе с автобус!  Simple Smile
Изключително доволна съм, както винаги, от медицинската грижа, компетентността и отношението!   bouquet

Моят съвет към теб: вземи си направление за хоспитализация от личния лекар и си пусни изследванията (ПКК, кр. група, Хепатит Б, Сифилис, СПИН, биохимия и хемостаза) предварително. Така ще си спестиш поне малката сума, която покрива ЗК.

За всякакви въпроси съм на разположение!  Peace

# 714
Margaritka, ти си първата, която ми дава информация за д-р Димитров от личен опит. Hug
Направих тези изследвания, но биохимия и хемостаза какво са?
До сега в тази клиника нищо не съм успяла да покрия със здравни осигуровки.
За конизацията съм с направление, но по спомен, се спестяваха около стотина лв., останалите 600 от джобчето.

# 715
Чуденце, за тези изследвания за операция по ЗК може би също можеш да вземеш направление от ЛЛ. Ако не, в Щерев ще ти излязат около 40 лв.
Сумата, която покрива ЗК, е около 160 лв, меко казано подигравателно малко, но все е от помощ.  Peace

# 716
Здравейте!

искам да попитам дали сте правили лапароскопия в клиниката на д-р Щерев. Имам запазен час за преглед през януари; имам съмнение за ендометриоза и ако се наложи, може ли да се доверя на лекарите от тази клиниката за лапароскопията?

Благодаря предварително!

# 717
  • София, Бургас
Аз съм правила лапаро и секцио в клиниката. Много съм доволна, Възстановяването е много бързо, обезболяват те, ако има нужда, под постоянно наблюдение си. Лекарите са добри специалисти и винаги оперират поне двама лекаря. Ако има нещо, което те интересува питай, каквото мога да си спомня, ще ти кажа...

# 718
Здравейте момичета , днес бях в клиника Щерев и съм очарована ... newsm10  голяма хубава и изключително любезен персонал  smile3521
 Имахме леки проблеми докато я намерим , объркахме се няколко пъти,  а всъщност сме се въртяли в кръг около болницата  Crazy Laughing
  Д-р Юнакова ме изслуша и посъветва , поговорихме си на дълги и на широко ...   Започвам с изследвания пък да видим до февруари , и отново на преглед ...
 Благодаря на всички  момичета от темата за помощта  Hug , моля се да съм намерила док и клиниката  Praynig  bouquet Heart Eyes

# 719
KYKostova, много се радвам на хубавите ти впечатления, позитивната нагласа и дългата и ползотворна първа среща с д-р Юнакова!  newsm51

Чудо, какво стана, мина ли твоята конизация?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт