Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 635
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
Да, вярно е това за д-р Тимева. Явно от много пациентки е станала разногледа.

# 316
ПП: знам, че малко шантаво звучи начинът, по който си избрах лекар.  Embarassed

Изобщо не звучи шантаво.

Снощи мъжът ми реши да ми избере лекар от сайта по снимка и по име  Laughing
Той път се спря на д-р Юнакова, че му звучало много "юнашки" името  Crazy

Сега сериозно  Wink
Това, на което аз държа е личното отношение на лекаря, освен професионализма, разбира се. За мен личното отношение и подход са изключително важни.
А не всеки път като ходя на преглед да обяснявам коя бях, какво сме правили до момента, до къде сме стигнали и т.н.
Наистина се уморих да започвам все с Адам и Ева, сигурно ще ме разберете  Tired
Наясно съм, че не е възможно да помнят всички пациентки, но не е и нормално след почти две години да не те запомнят /какъвто случай имам/

Спазването на часовете също ми е важно. Не мога да си позволя да отсъствам по много време от работа...
Това, което също ми направи добро впечатление от сайта на клиника "Щерев" е работното време - до 20,00ч, което е супер-удобно за работещите  Simple Smile

# 317
При Савова часове не се спазваха много, много.

# 318
  • гр. София
Проблемът с неспазването на часовете е заради това, че не се знае на кой пациент какво има да му се прави. Някои манипулации и прегледи са по-продължителни, други по-кратки. Веднъж излезе и спешно секцио и всички чакахме. Аз не се оплаквам, когато ми се наложи да почакам, защото и заради мен се е случвало други да чакат. Не е приятно, но проявявам разбиране. Иначе е ясно, че всеки е зает и времето му е кът.

# 319

Проблемът с неспазването на часовете е заради това, че не се знае на кой пациент какво има да му се прави. Някои манипулации и прегледи са по-продължителни, други по-кратки. Веднъж излезе и спешно секцио и всички чакахме. Аз не се оплаквам, когато ми се наложи да почакам, защото и заради мен се е случвало други да чакат. Не е приятно, но проявявам разбиране. Иначе е ясно, че всеки е зает и времето му е кът.
  202uu

# 320
Не съм си избирала лекарката, записаха ми час при нея, защото беше свободна. Аз пък си я харесах и останах при нея, за Коновалова говоря.

# 321
Не съм си избирала лекарката, записаха ми час при нея, защото беше свободна. Аз пък си я харесах и останах при нея, за Коновалова говоря.
Аз също съм нейн пациент и съм изключително доволна от всичко.

# 322
newsm10 Още повече, че никога не са ме връщали като отида без час  Embarassed
В клиниката признават ли се изследвания , които не са правени при тях -СПИН, Сифилис, Хепатити/правени са в РИОКОЗ, ако има значение де / newsm78

# 323
  • София
Половината ми изследвания не са правени в клиниката, всичко ми е признато Simple Smile

# 324
И аз често правя изследвания на друго място, по близо до нас и си нося изследванията там = не съм имала проблеми  Peace

# 325
ПП: знам, че малко шантаво звучи начинът, по който си избрах лекар.  Embarassed

Изобщо не звучи шантаво.

Снощи мъжът ми реши да ми избере лекар от сайта по снимка и по име  Laughing
Той път се спря на д-р Юнакова, че му звучало много "юнашки" името  Crazy

Сега сериозно  Wink
Това, на което аз държа е личното отношение на лекаря, освен професионализма, разбира се. За мен личното отношение и подход са изключително важни.
А не всеки път като ходя на преглед да обяснявам коя бях, какво сме правили до момента, до къде сме стигнали и т.н.
Наистина се уморих да започвам все с Адам и Ева, сигурно ще ме разберете  Tired
Наясно съм, че не е възможно да помнят всички пациентки, но не е и нормално след почти две години да не те запомнят /какъвто случай имам/

Спазването на часовете също ми е важно. Не мога да си позволя да отсъствам по много време от работа...
Това, което също ми направи добро впечатление от сайта на клиника "Щерев" е работното време - до 20,00ч, което е супер-удобно за работещите  Simple Smile

Аз пък бях при Милчева, но след като излезе по майчинство сега съм при Юнакова Wink

# 326
  • София
Момичета, след многото трудности (разказвах преди няколко стр. ), радостна новина, одобриха ни за фонда.  smile3539 smile3539 smile3539

# 327
Момичета, след многото трудности (разказвах преди няколко стр. ), радостна новина, одобриха ни за фонда.  smile3539 smile3539 smile3539
Браво, прекрасна новина...Сега ще чакаме още по-прекрасната новина...Wink

# 328
  • London
Браво Иля!

# 329
  • гр. София
Браво, Иля! Желая ти успех от първия път!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт