Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 604
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
Савова и се носи името на най-добрата и с най- многото пациенти редом с Тимева,но далеч не е така.Бях  им пациентка цели 8 години и не можаха да ми помогнат.Само празни приказки и повърхностно лечение без да вникнат по-надълбоко в проблемите ми.Всичките ми опити по един и същ протокол -цели 8 опита.Направете си извода!
Благодаря на Бог, че успях да се преместя в клиника Надежда и там да срешна моите доктори ,в истинския смисъл на думата.Само от един опит успях да забременея и да родя прекрасно детенце ,което осмисля дните ми!
Пожелавам на всички борещи се да изпитат това чудо!

# 361
Савова и се носи името на най-добрата и с най- многото пациенти редом с Тимева,но далеч не е така.Бях  им пациентка цели 8 години и не можаха да ми помогнат.Само празни приказки и повърхностно лечение без да вникнат по-надълбоко в проблемите ми.
Мога да поспоря, защото Савова вникна в моите проблеми след 8 години борба със стерилитета и обикаляне на знайни и незнайни лекари. Резултатът от нейните усилия е в подписа ми! Mel246 това, че при теб не се е получило не значи, че са некомпетентни и повърхностни - та те са лекари за Бога не са Господ.
teri_sun не ги слушай Андреева е точно толкова добра , колкото Савова - всъщност двете заедно видяха и диагностицираха моя проблам! Wink

# 362
И аз бих поспорила за Андреева - аз съм нейна пациентка от 2 години и смятам, че заслужава доверието ми.  Peace

# 363
Веста и да спориш и да не спориш все тая.Ако знаеш само колко малко са такива като теб ,на които е помогнала.А другите- някои от нас забременяха и родиха, но останалите повечето, които си изгубиха години в борба и вече отказали се ,едни по мед.причини ,други изчерпани и физически и психически,а да не говорим за парите ,които ще изплащат цял живот.Боли ме страшно много за тях.Избягвам да чета и да се сещам за тази клиника ,защото спомените нахлуват в съзнанието ми и после минава време докато се успокоя.Едва ли ще мога да забравя някога какво ми причиниха.Една голяма травма за цял живот.
Замисли се малко!Може ли да направиш 8 опита по един и същи начин без допълнителни изследвания.Един добър специалист-ще търси причина и т.н.Няма смисъл да навлизам в подробности.
Дори доц.Щерев предложи друг вариант и предварително лечение и хистероскопия-но кой да го слуша?Знаеш ли какви им бяха коментарите и на двете прехвалени лекарки - той не ти познава организма като нас.Спирам, защото отново се разстроих, а сега съм повече от всякога нужна на скъпата ми рожбичка.
Успех момичета!

# 364
Веста и да спориш и да не спориш все тая.Ако знаеш само колко малко са такива като теб ,на които е помогнала.
Ами незнам колко са малко, но точно в моето много близко обкръжение сме 3 , които гушкат рожбите си благодарение на нея. И аз спирам , защото за всеки най-великия лекар е този, който му е помогнал да сбъдне мечтата си /казвам го за кой ли път/

# 365
Аз знам 6 момичета които не искат да чуят за Андреева. Едната е с огромен белег от коремна операция при нея, без никакъв ефект. Друга е с назначено не адекватно и не допустимо лечение, не практикувано от никой друг доктор. Друга , която се лекува и в 2 други видни места след като премина през Андреева и си загуби времето, направо я обяви за луда.

Аз от тяхното инвитро нямам впечатления. За лечение Андреева не става (за инвитро не знам). Другите са по в час, не че са чак толкова добри, но поне не те "скопосват" за цял живот.

# 366
Аз знам 6 момичета които не искат да чуят за Андреева. Едната е с огромен белег от коремна операция при нея, без никакъв ефект. Друга е с назначено не адекватно и не допустимо лечение, не практикувано от никой друг доктор. Друга , която се лекува и в 2 други видни места след като премина през Андреева и си загуби времето, направо я обяви за луда.

Аз от тяхното инвитро нямам впечатления. За лечение Андреева не става (за инвитро не знам). Другите са по в час, не че са чак толкова добри, но поне не те "скопосват" за цял живот.

Weary

# 367
Савова и се носи името на най-добрата и с най- многото пациенти редом с Тимева,но далеч не е така.Бях  им пациентка цели 8 години и не можаха да ми помогнат.Само празни приказки и повърхностно лечение без да вникнат по-надълбоко в проблемите ми.Всичките ми опити по един и същ протокол -цели 8 опита.Направете си извода!
Благодаря на Бог, че успях да се преместя в клиника Надежда и там да срешна моите доктори ,в истинския смисъл на думата.Само от един опит успях да забременея и да родя прекрасно детенце ,което осмисля дните ми!
Пожелавам на всички борещи се да изпитат това чудо!

Whistling Laughing Не знам дали Бог има нещо общо с това, но защо си мислите, че няма осакатени физически и психически от Надежда!?  ooooh!

# 368
О, и от Надежда има  Peace Направо на късмет е всичко. И нормално да има и недоволни. Но е много не нормално да преобладават недоволните при един доктор.

# 369
О, и от Надежда има  Peace Направо на късмет е всичко. И нормално да има и недоволни. Но е много не нормално да преобладават недоволните при един доктор.

Аз лично съм с много негативно мнение за клиника Надежда....много комерсиално ми изглежда всичко там...Незнам дали е редно да казвам това което ще кажа за Щерев, но до момента лекарката ми е спестила доста пари...от процедури и прегледи...

# 370
  • София

Аз лично съм с много негативно мнение за клиника Надежда....много комерсиално ми изглежда всичко там...
комерсиално??? е, ти ме уби.....клиника Надежда е най-некомерсиалната клиника, в която съм попадала.... там може да не плащаш задълженията си с месеци и никой няма да те притесни....също така много отстъпки правят на пациентите си, безплатни прегледи.....да не говориме, че цените са най-ниски, спрямо другите клиники.....
личи си, че не си им била пациентка....
съжалявам за спама! не е по темата, но не се сдържаш......

# 371
  • София
относно цените потвърждавам че в щерев са двойно по- високи от тези в надежда, за лекарите няма да коментирам, въпрос на личен избор и доверие към лекаря Mr. Green

# 372
  • София
 smile3535 Добър вечер, момичета! Клиника "Щерев" е моето място, доктор Александров моят лекар, следи втората ми бременност, а сега ще видим как ще помага за третата Simple Smile

# 373
  • София
Много зле ми действат такива отзиви.  Cry

# 374
  • София
Иля, за всяка клиника и за всеки лекар има положителни и отрицателни отзиви. Важното е да имаш доверие на лекаря, който си избрал, защото ако не е така, по-добре да го смениш.

Общи условия

Активация на акаунт