Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 642
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Поуспокоих се малко и спирам да го мисля преди да се побъркам съвсем.
Благодаря ви за подкрепата, помагате ми винаги, момичета!  Hug Hug Hug

Имам два въпроса, хапвате ли сладко/фруктоза по време на стимулация?
Спазвате ли някакъв хранителен режим, наблягате/избягвате ли определени храни?

В последния ден преди пункцията винаги Прегнил ли са ви изписвали?
В клиниката на Владимиров поставяли само Овитрел и още някакво Х..... , и двете се биели в корема.

Blush Mr. Green още от преди бях ограничила сладичкото, че килцата ми не са малко

и двете са ми слагали, а бях по фонда  Simple Smile

# 631
Иля, на мен единия път ми биха Овитрел, другия Прегнил. С нищо не съм се ограничавала... ядях си каквото ми е кеф...
И двата пъти дори бях подложена на голям стрес по време на стимулацията - единия път се наложи да сменя работата, а другия - погребахме свекъра. Та казвам ги тези неща, защото съм на принципа, че ако мислиш позитивно и се успокоиш - всичко ще бъде наред. Нещата си стават, когато трябва да станат.
Успех Peace

# 632
 Момичета да ви попитам , тук ( в Щерев ) колко време се чака за да си запишеш час за консултация и преглед ? И дали ще работят по празниците ?
 Пробвах на други 2 места и на регистратура ми казаха след 7 януари чак да се обадя  Shocked Crazy Sick   Та си мислех тук ако трябва да изчакам няколко месеца за преглед д звъня още сега Thinking Whistling newsm78

# 633
  • В сърцето на любимия човек
Обади се сега и мисля, че за януари ще можеш да си запазиш час. Все пак зависи при кой лекар ще искаш - за Тимева и Андреева се чака повече.

# 634
  • София
KYKostova , зависи за кой лекар , но това не ти пречи да се обадиш и да питаш готов ли е графика за Декември и да си запишеш час  Peace

# 635
Момичета не знам за кой доктор , вие кой ще ми препоръчате ...  newsm78  умишлено избягвах големите клиники защото са претоварени , но вече не мога да се доверя на посредствени докита ... Имам  една бременност загубена в 36 седмица , 2 миседа ( 7 и 9 седмица )  , една извънматочна и премахната тръба и четири инсеминации и една ре ...
  все още не сме стигнали до заветната цел , много съм отчаяна и не знам към кого да се обърна  Sick #Cussing out
   Моля помогнете ми ...  Tired   bouquet

# 636
до месец-два ще има час, зависи за кой лекар претендираш. тимева, коновалова, савова - май те са най-търсени. аз лично съм при тимева  Simple Smile, случвало се е при арабаджи и коновалова да попадам, нямам оплаквания, много са внимателни
 Cry доста неволи гледам, че имаш. генетични изследвала ли си?

# 637
до месец-два ще има час, зависи за кой лекар претендираш. тимева, коновалова, савова - май те са най-търсени. аз лично съм при тимева  Simple Smile, случвало се е при арабаджи и коновалова да попадам, нямам оплаквания, много са внимателни
 Cry доста неволи гледам, че имаш. генетични изследвала ли си?

Да , Благодаря !  Hug Имам всякакви изследвания генетични , хормонални , имунологични всичко .
 Имам хашимото и лека поликистоза ,  завишени НК- клетки ,  които не съм изследвала цяла година .
 Пих една торба с лекарства и пак загубих плода в 9 седмица , док ми свива рамене и гадае  дрън- дрън ... #Cussing out
  Извинявам се за последното изречение ...
 Та ми трябва док , който не само да направи бебе , а и да направи всичко възможно то да се появи на бял свят ...

# 638
Аз съм при Андреева, вчера си запазих час за 17.12, всичко и беше свободно.
Успех

# 639
  • София
Костова, съжалявам, наистина доста си преживяла? Хламидии- кръвно изследване и листериоза изследвала ли си?

# 640
 Hug Благодаря момичета,  страхотни сте   Heart Eyes Hug Flutter . Хламидии да - отрицателни , другото дори не знам какво е ... newsm78
   Последното ми абразио беше преди 2 седмици , знам че трябва да изчакам най- малко три месеца ,  но си мислех за консултация и да пуснем още изследвания , то за тях се чака доста ...  И си мислех да кандидатстваме по фонда . Дали имам някакъв шанс ?

# 641
  • София
Костова, прочети за листериозата- тя предизвиква поредица аборти. Има момиче, тук във форума, което след 3-4 аборта, откри, че причината е листериоза.
Да разбирам, че ти забременяваш нормално, така ли?
И имаш една тръба?
С четирите инсеминации можеш да кандидатстваш по Фонда Peace

# 642
KYKostova ти ме подсети  Laughing, че трябваше и аз да си запиша час към 20-ти за тимева. преди малко се обадих, за декември вече няма за нея свободни. момичето каза в началото на декември да се обадя за януари, правят графика месец за месец.

запушени тръби, ендометриоза, мъжки фактор са най-честите проблеми, които ти дават право да кандидатстваш за фонда.

п.с. да, и след 4 инсета

# 643
Да задължително ще погледна в нета , Благодаря още веднъж .  Hug  Ами спонтанно ми е само първата бременност ( която изгубих в 36 седмица ) , това беше преди четири години . Приемах противозачатъчни  по лекарска предписание защото имах нередовен цикъл и се мъчехме да си направим бебе от година и  половина . Наложи ни се да се преместим и така покрай всичките тези глупости забравих да си пия хапчетата и работата някак си стана ... в началото на 9 месец загубих бебето , дока ми обясни че се е удушило с пъпната връв и знаеше затова . Не съм сигурна колко е вярно  #Cussing out Sick
 Две години след това не можех да забременея и се наложи пак да потърся помощ, решихме да направим инсеминация след поредица от лоши хормонални изследвания и завишени Нк- клетки ...
 Док се справи добре , но не ми провери тръбите и се получи извънматочна . Последва операция и премахване на тръбата изцяло ... Година по- късно и след опити да стане по нормален път , решихме да направи пак инсеминация .  На третия опит , след много тежка стимулация с мерионал отново изненада ,кръвния тест показа положителен резултат . Аз се бях отчаяла ,защото предния път фуликула не се беше спукал , лигавицата беше тънка и т. н. ... се подготвяхме за ин- витро и то пак стана , док щастлив ,аз още повече и чухме тонове една торба с лекарства и в 9 седмица нищо... Нито тонове , нищо . хематом и отлепване , без много пояснения ...
  Това е накратко моята история . А стана супер дълга  Mr. Green
Искам да разбера защо убивам бебета си? Ще направя каквито и да е каже док , стига да стигнем до щастлив финал . Надявам се някой ден ...

# 644
  • София
Костова, никой не убиваш, недей да мислиш така и да обвиняваш себе си. Ти правиш всичко възможно и си преживяла много, няма защо да се обвиняваш.
Това е абсолютна лекарска грешка, да се изпусне доносено бебе. Всичките тези неща при кой лекар се случват?
Ти не си виновна за нищо! Пожелавам ти успех! За миседите има някаква причина-търси я Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт