Re: ♥ Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето ♥ Тема 1

• 56 530
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте  Hug

Имаме си фрагман-тъжен,явно както предрекох няма да се появи Зейнеп в епизода,така си мисля поне.

На тази снимка честно казано нищо не различавам,какво е това отдясно,някаква кола ли?   newsm78

Да е жива и здрава Ямур  bouquet

Ако е отвлчена:кой и защо би го направил?

Да не би ония,които лъгаха и мазаха ,на които плати Керем,само те ми идват наум  newsm78

Вярче,честити дрешки  Hug

# 601
Вани здравей !
И аз мисля че е отвлечена  Peace и то от онея и това е най-доброто решение.
Но усещам че срещата на Керем с трупа ще е покъртителна  Cry

# 602
# 603
# 604
Да от там е абе нашия Керем да не е влюбен в Ямурчето какви са тея погледи към Ямур във видеото и обичал я бил хмм мирише на гнило и в туит и написал нещичко може да е някаква мода от Америка  hahaha

Керем Бурсин:Добре че си се родила скъпа ми Ямур всичко да бъде така както си си го пожелала през новата година.Много съм щастлив затова че работя с теб.

Ямур Танръсевсин:Благодаря ти миличък и аз съм много щастлива че познавам такъв човек с такова чисто сърце добре че те има.Винаги заедно в добрите години

# 605
Ди,нищо не пречи да стане нещо с тях извън сериала,а може просто от колегиалност и приятелски взаимоотношения.Ще се разбере то Wink

# 606
Ди,нищо не пречи да стане нещо с тях извън сериала,а може просто от колегиалност и приятелски взаимоотношения.Ще се разбере то Wink
Абе ще видим и на Ханде рождения ден наближава ако се изрази така лъскателно и за нея значи си е чиста колегиалност Whistling

# 607
Здравейте!  Peace
Много харесвам темичката за този страхотен сериал Two Hearts
Днес изгледах 1-ви епизод и останах много приятно изненадана Grinning
За съжаление намерих само първи епизод преведен, а аз неразбирам турски  passifier Smileтаа мисълта ми е дали мога да намеря осталите серии преведени някъде, защото много ми харесва този сериал и Зейнеп и Керем като двойка Heart Eyes

Малинка,добре дошла !
Сериала се превежда във вики ги има и на английски
за сега аз и Снежето сме превели първа серия,но работим и по втора  Peace
Зейкер са слабост на всички в темата без Снежето  Mr. Green Heart Eyes
И на мен сериала ми харесва и съм меко казано прощъкляла  hahaha
Чака ни много тежка 9-та серия а това момиче изчезна буквално дано го намерят  Praynig

ЗЛАТНА СИ!!!  Flowers Rose Grinning
Изгледах го до 7-ми епизод.... страшен сериал newsm76
Обаче превода на 7-ми епизод беше малко и гледах така по картинки  Smile
Сега като четох по предишни коментари разбрах, че Керем нещо ще си играе със Зейнеп Thinking Ама защо, та той не я ли харесва вече!? #Crazy може ли някой да ми обясни ?  Grinning

Дидзzз
•٠•Snejka•٠•
vera_7

Добре заварила Hug Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 23:58 от malinka96

# 608
Добро утро  Hug Заповядайте:

Малинка,добре дошла и от мен  Hug

Керем е публикувал тези две снимки:

първата: #traktörTİME !!  Joy

втората: ZEYKER TIME II  Heart Eyes  Mr. Green Ханде,също я е публикувала.

# 609
Ох котъо сладури  Heart Eyes

# 610
Как си е подпряла ръчичката на мъжката му гръд  Blush  Joy пък той се поизпъчил  Mr. Green

# 611
Мале здравейте !
Какви са ми хубави Ханде и керем оххх той Керем от отдавна пеее че е Зейкер тайм та по тоя повод да ви дам аз още една снимка
10 серия ще има парти и Зейнеп тотално ще накара Керем да замълчи с външния си вид ето снимка от мястото където снимат

Снимка от рожденият ден на Ямур  Peace

Партито ще е послучай рожденият ден Баръш изненада от Керем колко мило   Heart Eyes

# 612
Тъкмо се чудих на кого ще е рождения ден,гледам,че е по-богата къща и ти си писала  Hug

Оф,предпочитам да дават направо 9 и 10.Няма ли да ни направят промоция.  Crossing Arms Феновете ще полудеят  Joy

# 613
Тъкмо се чудих на кого ще е рождения ден,гледам,че е по-богата къща и ти си писала  Hug

Оф,предпочитам да дават направо 9 и 10.Няма ли да ни направят промоция.  Crossing Arms Феновете ще полудеят  Joy
Карай сега вторника ще поревем другия вторник ще се радваме не го мисли  hahaha

От рождения ден на Ямурчето
Дано има такава сцена с пчелата дето ми я разказа на скайпа че да се опикаме от смях  Joy

# 614
Ще се реве то,ама дано да е малко  Mr. Green

Дано Диде,да има спасяване и целувка  Heart Eyes  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт