Re: ♥ Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето ♥ Тема 1

• 56 508
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Вярче в момента ми се изплъзва от съзнанието  newsm78 Трябва да направя един опреснителен курс Simple Smile Тя не му ли броеше,че по-бързо да казва или нещо бъркам май.  Thinking

# 676
# 677
# 678
Диде Hug,благодаря.
Направи ли темата?
Готова е да,но нека първо доизпишем тази  Peace Hug

Момичетата които са били на сета:Днес имаше много сцени с Джан и Керем.
До колкото разбрахме в 11 епизод Мелис ще е много нещастна (не е ново Mr. Green)
Рождения ден на Баръш ще е в дома на Керем.
В сериала ще дойде доктор с мотор.
Керем даваше някакво досие на някакъв човек най-вероятно е свързано със Зейнеп.
Баръш и Зейнеп излизаха от училището хванати за ръце ,а Керем ги гледаше,тъжно,тъжно....
Момичета даже казват че са ги поканили на обяд и са хапнали с артистите.
Колко им завиждам  Embarassed

# 679
Цитат
Вярче в момента ми се изплъзва от съзнанието  newsm78 Трябва да направя един опреснителен курс Simple Smile Тя не му ли броеше,че по-бързо да казва или нещо бъркам май.  Thinking
Да, когато излезнаха на двойна среща и после трябваше да му се извини,защото пак го обвини напразно.Но какво винаги извинението бе топкова трудно за нея и тя му подаде ябълка.И тогава той и каза,че ще и прости,ако му изпълни 3 желания.А тя го постави на място като му каза че трябва в рамките на 1 минута да и каже желанията си.Ох,пиша и се смея незнам но самата им игра и физиономиите им, като се сетя какви бяха и не мога да се спра от смях.Много оригинални решения на ситуациите имаха там.

# 680
А сетих се като каза ябълка  Mr. Green

Ех,Керемчо,сети се ти:след дъжд качулка.Оф 9 епизод май ще ни е по-тъжничък.Сигурно Зейнеп(ако се появи) ще е в в края.Аз чакам с по-голямо нетърпение 10  Laughing

# 681
# 682
# 683
Миленка hugзлатна си,страхотни парчета.
Вани и аз така мисля,Керем докато си играеше игрички,Баръш трупаше точки.Сега ще гледа жално след тях.Но няма да е за дълго,идва и времето на Керем.И то само какво време ще е,изтръпвам от сега.

# 684
Клюка:Керем подкарва яхтата сам самичък нощно време и продължава да търси Зейнеп,но за съжаление нищо не открива.
От отчаяност сяда на едно място и тогава чува гласът на Зейнеп.
В началото си мисли че му се причува (преди нищо не се е чуло защото е била припаднала)
Керем на бързо почва да претърсва яхтата.
Зейнеп не е падала в морето а била затворена в затворено пространство където е припаднала от страх и е останала под вода.
Керем който я открива е много очуден и незнае какво да направи
Фенките веднага свързаха клюката с този момент казват че може да чува гласът и  Peace

# 685
Миленка hugзлатна си,страхотни парчета.
Вани и аз така мисля,Керем докато си играеше игрички,Баръш трупаше точки.Сега ще гледа жално след тях.Но няма да е за дълго,идва и времето на Керем.И то само какво време ще е,изтръпвам от сега.

+1! Ай и аз нямам търпение вече  Crossing Arms Той не е намерил още Зейнеп,а ние вече ги гаджосахме  Joy

# 686
# 687
# 688
Цитат
Клюка:Керем подкарва яхтата сам самичък нощно време и продължава да търси Зейнеп,но за съжаление нищо не открива.
От отчаяност сяда на едно място и тогава чува гласът на Зейнеп.
В началото си мисли че му се причува (преди нищо не се е чуло защото е била припаднала)
Керем на бързо почва да претърсва яхтата.
Зейнеп не е падала в морето а била затворена в затворено пространство където е припаднала от страх и е останала под вода.
Керем който я открива е много очуден и незнае какво да направи
Фенките веднага свързаха клюката с този момент казват че може да чува гласът и  Peace

Диде Heart Eyes
Страхотно е това.И аз писах за това по рано и на мен ми направи впечатление това излизане на Керем с яхтата и че там ще я намери.
Вани Heart Eyesзатова трябва да ни вземат за помощник сценаристи,да ги пришпорим малко.Стига са ни замазвали очите,направо да ни дават клуб ЗЕЙКЕР.

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 22:54 от vera_7

# 689

Ето тук за пръв път аз усетих,че Керем е влюбен в Зейнеп и че тя е неговата мечта.От тогава каквото и той да правеше за мен тази негова мечта се приближаваше все повече и повече.Сега Зейнеп е мечта,но утре ще е реалност и Керем ще си спечели тази реалност,променяйки се.

Общи условия

Активация на акаунт