Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 569
  • 717
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А, аз Дейзи толкова я мразя, че независимо от актрисата ме избива на агресия като се сетя. Мразя Дейзитата и в реалния живот. Имам такива примери около себе си.
Но аз Милигън я харесвам. За нещастие и това не помогна да ми стане симпатична Дейзи дори за миг, дори в Лурмановски прочит.

# 256
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Попитах, Акаша, понеже оригиналната история на Гетсби е много повече от любов и въздишки, та ми беше интересно това принизяване на драмата до сапунка дали не намалява крайния ефект. Явно при теб не Peace.

И да си пусна списъка, че скоро не съм се отчитала Mr. Green:
Lone Star State OF Mind- абсурдна сатира, толкова абсурдна, че приковава въпреки всичките си несъвършенства. Забавен филм, хареса ми.

The Krays- този е толкова гаден, че е практически негледаем.

Trap For Cinderella- и този ми хареса. Добре заплетена история, развръзка в последните минути, красиви пейзажи от Южна Франция.

И най-накрая дочаках поносими английски субтитри за Mobius. Оказа се, че чакането си е струвало (много се колебаех дали да не го изтрия). Изключително изпипан филм, макар и да не мога да кажа дали е достоверен- не съм наясно с тънкостите на финансовия шпионаж. Но дори и да не е, мен лично успяха да ме убедят в противното Grinning. Понеже за пръв път гледам Жан Дюжарден извън толкова коментираната му оскарова роля, не мога да не отбележа, че ми допадна присъствието му на екран. Не обсебва вниманието така, както Тим Рот, но все пак не е коректно да сравняваме несравними величини, затова ще кажа само- след героя на Тим ще запомня неговия в този филм Simple Smile.

# 257
  • В Космоса
Попитах, Акаша, понеже оригиналната история на Гетсби е много повече от любов и въздишки, та ми беше интересно това принизяване на драмата до сапунка дали не намалява крайния ефект. Явно при теб не Peace.

Не, никак не ми попречи по-лековатото превъплъщение на историята да си поцивря. Та аз на "Титаник" го правя. hahaha Вярно, че на Гетсби му бяха поорязали персонажа извиращ от надежди и нестихващо мечтателство, но аз си започнах да гледам с нагласата за нещо различно и останах доволна.

# 258
  • в сърцето на един мъж...
А, Джой, видя ли, че има хляб в Дюжарден Mr. Green

# 259
Бре,за Гетсби -мнението ми е 1:1 с Акаша.Добре ,че го е написала,не бих направила това така добре като нея.
Скрит текст:
Дрешката и ми е фаворит.Много съвпадения ,днес,ей Blush

# 260
Да, никак не е лош. Освен това има особен, дискретен чар, разбирам защо го харесвате Peace.

# 261
  • В Космоса
Сосче,  Hug

Да не е спам, кой ще ми препоръчате първо да изгледам "Only God Forgives" или "Stoker", че това ми се намира на харда?

# 262
  • в сърцето на един мъж...
Да, никак не е лош. Освен това има особен, дискретен чар, разбирам защо го харесвате Peace.

Гледай нещо от другите му филми, аз не съм гледала Артиста, харесах го от другите, има едно много готино криминале с Жан Рено Simple Smile

# 263
Сосче,  Hug

Да не е спам, кой ще ми препоръчате първо да изгледам "Only God Forgives" или "Stoker", че това ми се намира на харда?
"Стокър", другият е адски противен Peace.

Гея, помня, че ми беше препоръчвала, ще погледна отново Simple Smile.

# 264
  • София
Изивинете,къде обсъждахте Adore,че не мога да намеря,сега го гледах чак, и ще ми е интересно да прочета мнения.

# 265
Някой беше питал за "Параноя", става филмчето, не е лошо, смесица между "Хакери" и "Бандата на Оушън".
Тоз Лиъм не ми е особено симпатичен, но явно това е новият холивудски сексимвол  Naughty, налагат го доста напоследък.

koikoii, като гледам програмата на киното, май само този става за гледане, освен ако не си падаш по One Direction /това в рамките на шегата/

И понеже обсъждате Гетсби, филмът не съм гледала, прочетох книгата наскоро, не знам какъв превод съм чела, но заедно със "Закуска в Тифани" и двете бих ги определила като вятърничави.

# 266
  • в морето до колене
Изивинете,къде обсъждахте Adore,че не мога да намеря,сега го гледах чак, и ще ми е интересно да прочета мнения.

queen_of_spades го споменава в пост #136 на 10 стр. в тази тема - само 6-7 станици имаш да прегледаш  Peace

# 267
  • София
Мерси!

# 268
  • Belgium
Джой, погледни и "Балконът над морето" (http://www.imdb.com/title/tt1533813/) с Дюжарден, струва си  Laughing

Някой назад беше споменал Pain&Gain (http://www.imdb.com/title/tt1980209/) - очаквах нещо доста тъповато, но реално умрях от смях. Хуморът не е за всеки, но аз така се забавлявах, че дори не обръщах много внимание на частите от трупове, които хвърчаха насам-натам. Марк Уолбърг много го харесвам, а тук си беше паднал на ролята на малоумен фитнес инструктор. Напомняше ми на Брад Пит в Burn After Reading. Скалата е ясно, че е перфектният фитнес маниак, тук допълнително обсебен от Исус. Като добавим и Монк в ролята на богатия евреин, катинката става пълна. Филмът е базиран на истински случай и в края по време на надписите дават какво се е случило с хората, на чиято съдба е базирана лентата. Препоръчвам определено Laughing

# 269
мячик, видях ТВ реклама на Самолетите, ще го има в 2D.

Общи условия

Активация на акаунт