Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 562
  • 717
  •   1
Отговори
# 240
"Момичето с драконовата татуировка"-много по мой вкус!Опитайте го!

# 241
защо прецакаха М.Фрийман? Само защото ги преследваше ли? Или имаше в миналото?

Скрит текст:
филма не е на работният ми комп за да си припомня, но май беше замесен в миналото с бащата, имаше реплика по едно време, че не го е убил той, не си спомням дали го беше разобличил или предизвикал за онзи номер, с който е починал - имаше нещо с бащата.
Мерси за обяснението   bouquet
Все пак този филм не ми хареса особено и е от филмите, които бързо ще забравя даже, че съм гледала.
За разлика от Adore (2013) - много ми хареса. Първоначално си помислих, че е от скука, за разнообразие, за проба, да видят как е с milf, просто всички си правят кефа и всичко и бързо ще се разсъхне, ей така повърхностно, без много емоции и задълбочаване, но филма показва колко сложно нещо са човешките взаимоотношения понякога.

# 242
  • Там, където ме обичат
На последък вярно само глупости по тия кина, или фантастики, или 3д-та  ooooh! нищо свястно.
Или вампири.   Mr. Green
Точно това си мислих наскоро.

В очакване съм на качествени субтитри, за да гледаме
Rushlights
Hude park on Hudson
The frozen ground

Дали си заслужава чакането, нчкакви отзиви?

# 243
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Докато бях на почивка, гледах отново L.A. Confidential- абсолютен шедьовър. Никога не омръзва Heart Eyes.

# 244
  • София
Момичета гледа ми се някоя психарийка... ще ми препоръчате ли? Нещо в стил нормално семейство, но бащата е психопат, имаше един филм, в който мъжът изневери на жена си с едно момиче и то се оказа някаква маниачка и им правеше разни номера... всякакви такива психо- трилъри харесвам... Благодаря  bouquet

# 245
anisunshine, в тази тема ще ти препоръчат.

# 246
  • София
Благодаря!   bouquet

# 247
The place beyond the pines на Дерек Кианфранс.
Speechless.
Много рядко се случва вече филм толкова силно да ме впечатли цялостно.
Препоръчвам го Simple Smile.

# 248
Някакви отзиви за Параноя има ли вече?

# 249
  • В Космоса
Изгледах "Великият Гетсби" и аз току що и още бърша сълзи.  Crazy Успя да ме трогне отново, въпреки, че съм чела книгата. Никак не ми пречеше, че историята е пресъздадена по Лурмановски. Обичам неговия стил! Heart Eyes За мен това беше плюс. (Сигурно и другият филм е много добър, но аз харесвам и когато има малко кривка от стереотипите.)
От Лео не съм очаквала друго - перфектен. Безгрешно пресъздава емоции - обърканост, гняв, надежда, любов (запечата ми се влюбеният му поглед от една сцена, ако ми изскочи с такъв, няма начин да не му повярвам Joy).
Мълиган - изражение на страдаща от киселини крава с влажни очи и разкривена уста. Tired
Тоби - малко на олигофрен ми докарваше, ама имаше и някоя сполучлива сцена.
Хареса ми Joel Edgerton. Много добре, много! Peace
Саундтракът също беше трепач. Grinning

# 250
  • Варна
Единственото, за което ще се съглася - това е К.Мълиган.
Лео напомняше за оцъклен булдог с напрегнатите си жили, стиснати пестници и искри в очите. Някак водевилно го раздаваше. Предполагам, че това е била идеята. Все пак е Лурман.

# 251
  • В Космоса
С различни очи гледаме. Нормално.

# 252
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Акаша, а щом си чела романа, никаква лампичка ли не ти светна?
Относно Лео и пресъздаването на емоции- вярно гледаме с различни очи Simple Smile.

# 253
  • София
Акаша, за Тоби не съм съгласна - чудесен Ник е. На мен ми беше точно толкова смотльо, колкото и в книгата.

# 254
  • В Космоса
Джой, нищо не ми светна. Имам дърта амнезия спрямо филми и книги. Laughing Напред във времето ми остава само емоцията. Е, тук края си го спомнях, затова вмъкнах, че съм я чела, пък ревах. Laughing
Не си го спомням в книгата, Ване. Може и така да е било. Спомням си, че Дейзи много ме дразнеше, но тук ме дразнеше не със собствения си персонаж, а с малоумното излъчване и бездарност на изпълняващата го.

Общи условия

Активация на акаунт