Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 850
  • 717
  •   1
Отговори
# 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен този филм ми се стори типично френска психодрама, ситуирана в костюмна реалност. И наистина вървеше тегаво, но на мен много ми хареса визуално и затова го гледах без проблеми.

# 661
  • София
Ооо, бях забравила тази хубава тема!

# 662
What Maisie knew- силно препоръчвам и филма, и книгата. Чудни!
Гледах и Kosa Nostra с Робърт де Ниро- става, без да съм впечатлена. Филма е от онези неща-ни рак, ни щука, нито беше смешен, нито сериозен. Спокойно може да се пропусне без никакви загуби.

# 663
Гледах "Миналото" - новият филм на Асгар Фархади.
Препоръчвам силно. Разочарована съм от филмите тази година, но този много ми хареса.

Другите филми, които гледах и за които все още не съм забравила, "Само любовниците остават живи" на Джим Джармуш - глупав, притенциозен и далеч от каквато и да е историческа действителност (за каквато претендира). Не ми хареса. Иска ми се да харесам нещо негово (на Джим Джармуш), но явно не е мой тип - всичките му филми са някакви душевни излияния по разни въпроси и общо взето нищо реално не се случва освен една тирада, която слушаш 2 часа.

"Хванати в мрежата" - http://www.imdb.com/title/tt2259360/?ref_=fn_al_tt_1 - не беше лош. Не е филм, от който да се главозамаеш, но приличен, с много тънко и приятно чувство за хумор.

"Великият майстор" - новият филм на Уор Кар Уай. Както винаги много красив, въпреки че историята не ме грабна (както винаги се чувствам с неговите филми, но пък визуално наистина всичко беше много на ниво и си заслужаваше да се види на кино).

Гледах и още няколко филма на тази Киномания, но вече не ги помня.

# 664
  • София
http://www.imdb.com/title/tt1291580/ Behind the Candelabra ,хареса ми.
http://www.imdb.com/title/tt1701210/?ref_=nv_sr_1 Black Gold,много ми хареса.Не си падам по такива филми,този отлежаваше много време,но си заслужава.

# 665
  • Belgium
Най-после и аз да се отчета с няколко гледани филма:

RED 2 (http://www.imdb.com/title/tt1821694/?ref_=nv_sr_1)- въпреки противоречивите отзиви на мен ми допадна. Ясно ми беше, че сюжетът ще е леко малоумен, но аз го гледах заради каста и диалога. Антъни Хопкинс е такъв сладур като луд професор маниак  Laughing Избора на Катрин Зита Джоунс да играе рускиня направо ме смая. Толкова нещастен опит имаше да продума един два пъти на руски, не че и се разбра нещо. Но като цяло препоръчвам.

Elysium (http://www.imdb.com/title/tt1535108/?ref_=fn_al_tt_1) - при този филм положението е обратното - възторжени отзиви, а на мен ми се стори доста обикновен. Сюжетът за богатите, живеещи на отделна планета/сателит/изкуствен спътник е доста експлоатирана. Мат Деймън не ми беше нещо особено, само Джоди Фостър ставаше, но тo и нейното не беше кой знае каква роля. От този жанр много повече ми допаднаха Upside Down и Oblivion с Том Круз.

Percy Jackson: Sea of Monsters (http://www.imdb.com/title/tt1854564/?ref_=nv_sr_1) - пиша за филма само, за да не се излъже някой да гледа тази тъпотия. Дори спорадичното появяване на Стенли Тучи не оправи положението. Миш-маша, базиран на гръцката митология дори няма да го коментирам. Идеята боговете да работят обикновена работа като Хермес в куриерска фирма, има потенциал, но той така и не беше доразвит.

# 666
Вчера имах щастието да гледам "Blue is the warmest color" на голям екран като част от програмата на Киномания. Въпреки че напуснали залата възмутени зрители не липсваха  Laughing, рядко съм попадала на толкова чувствен, емоционално наситен, болезнено откровен филм.

# 667
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахх, как ми бъркаш в раната Sad. Отсвирих го аз заради Пачино преди две седмици, и още ми е мъка Confused.

The Family мъчих снощи, но не успях да го догледам. Основно заради Мишел се старах (толкова отдавна не я бях гледала), но дори и тя не разсея скуката.

# 668
  • София
Вчера имах щастието да гледам "Blue is the warmest color" на голям екран като част от програмата на Киномания. Въпреки че напуснали залата възмутени зрители не липсваха  Laughing, рядко съм попадала на толкова чувствен, емоционално наситен, болезнено откровен филм.
Преди малко го гледах, и още съм разтърсена от него, разплака ме. Но да - не е за пуритани. Wink

# 669
Преди малко го гледах, и още съм разтърсена от него, разплака ме. Но да - не е за пуритани. Wink

И аз се опитах да го гледам, но нямаше билети  Sad Много ме хвана яд и гледах..."Гравитация". Въпреки всичко негативно, което четох и чух за филма (е и някои бледи позитиви де) и предвид лошото ми настроение  Laughing , очакванията ми бяха задоволени  Sunglasses
От Киномания гледах само още "Иконом на седем президента". Ще е интересен на тези, които се вълнуват от историята на тъмнокожите американци от началото на 30-те години на миналия век до наши дни. Не бих казала, че има много от кухнята на Белия дом. Уитакър и Опра са очаквано добра комбинация със забележителни костюми във всеки един момент от историята  Wink

# 670
Вчера имах щастието да гледам "Blue is the warmest color" на голям екран като част от програмата на Киномания. Въпреки че напуснали залата възмутени зрители не липсваха  Laughing, рядко съм попадала на толкова чувствен, емоционално наситен, болезнено откровен филм.

Хареса ми и не ми хареса,
но ни накара след него да коментираме и спорим и обсъждаме поне 2 часа.
А това е добър знак.  Peace

# 671
  • срещу двата комина :)))
Hunger games: Catching Fire - изключително добър. В пъти по-хубав от първия и като история и като направа. Всичко беше изключително изпипано, новите актьори прекрасно подбрани, а Дженката направи невероятна роля. Учудващо за мен даже се разплаках няколко пъти  Laughing

# 672
  • София
Now you see me- хареса ми, но можеше и по добре.

# 673
  • В светлината на слънцето
Бях пропуснала на кино "Каубои срещу извънземни" или иначе казано Агент 007 и Индиана Джоунс срещу Прищълеца и компания и снощи реших да му отделя малко внимание по тв. Пита се в задачата - за чий... ми трябваше така да издевателствам над себе си. Sick То бива халтура, ама това удря удря дъното и даже рови с две ръце надолу. Sick Споделям не за друго, а защото още ме е яд. Crossing Arms

# 674
  • София
много, много зле е този филм! изключително!

Общи условия

Активация на акаунт