Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 548
  • 717
  •   1
Отговори
# 225
  • срещу двата комина :)))
Скрит текст:
Да

И за да не е само спам, има ли някой който е гледал "Семейство Милър", чудя се да дали да го гледам в киното. И въобще да препоръчате някой филм, от актуалните тези дни. Нещо никой не ме привлича да отида на кино, а имам два билета  Grinning

тази седмица излиза Параноя, струва ми  че ще е интересен ...

# 226
  • София
тази седмица излиза Параноя, струва ми  че ще е интересен ...

Изглежда интересен- трейлър
Утре ще погледна дали ще го пускат при нас, тук има 1 кино и програмата излиза в четвъртък  Mr. Green

# 227
  • В светлината на слънцето
И за да не е само спам, има ли някой който е гледал "Семейство Милър", чудя се да дали да го гледам в киното. И въобще да препоръчате някой филм, от актуалните тези дни. Нещо никой не ме привлича да отида на кино, а имам два билета  Grinning

От настоящите заглавия, по-добре избери "Елизиум". Независимо, че е фантастика, в него има и добри идеи. Режисьорът е интересен, а е и доста добре направен. "Сем. Милър" не е нищо особено. От типа комедии, които забравяш още на излизане от киното. Става за разтоварване, но не си заслужава ходенето на кино - домашното гледане даже е за предпочитане в случая. Ако можеш да изчакаш (тоест билетите позволяват това), в началото на септември по кината тръгва "Ридик". По снимките, които получих съдя, че се доближава повече до мрачната визия на първия. Иначе, ако имаш дете, изобщо не се колебай, а гледайте "Самолети", чуден е. Peace

# 228
  • Belgium

Писала съм за Семейство Милър преди 1-2 страници. Става за разтоварване опредлено.

# 229
  • В царството на игрите:)
Гледах "Beautiful Kate"......Добре тръгна, изгледах го, но нещо... newsm78..недоправен ми се стори този филм. Някъде в средата нишката ми убягна и нещо се прецака работата Mr. Green
А така и не разбрах
Скрит текст:
защо бяха толкова сърдити на този баща. Той ги беше изгледал колкото може, а го правеха и на маймуна Rolling Eyes

# 230
Два филма с Джеймс Франко, които спокойно можете да си спестите  Mr. Green

Spring Breakers

Lovelace

# 231
  • срещу двата комина :)))

Spring Breakers

Lovelace

имах някакви надежди за втория ...

# 232
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нищо не пречи още да ги имаш, едно мнение не е меродавно. Аз пък знам човек, на който Spring Breakers е харесал Laughing- невероятно, но факт Whistling

# 233
  • в морето до колене
Ми не е чак толкова невероятно - аз съм виждала потребители в сайта на Брад, за които Spring Breakers беше в топ 10 за шестмесечието...  Grinning
На вкус и цвет, дето се вика...

# 234
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Уау Shocked.
Аз си признавам, че бях в шок от дълбочината на въпросното произведение Laughing.

# 235

Spring Breakers

Lovelace

имах някакви надежди за втория ...

Муре, на мен само Аманда не ми беше достатъчна,
Шарън беше абсолютен миманс, а Франко се появи само за украса.

Почти всичко от истинската история беше изгладено и нагласено като са по-лесно преглъщане.

Ето един документален филм по въпроса, който показва истинската трагедия на Линда.
http://www.youtube.com/watch?v=Pf0nEaJqrsE

# 236
За "Самолети" искам да питам дали е само в 3D вариант.
В кината във Варна мисля още не е тръгнал. Поне не го виждам в програмите.

# 237
  • в морето до колене
И в Бургас още не е тръгнал, но съдейки по сайта на Cinema City май е само  3D. Не пише и 2D, а на Смърфовете примерно пише...
Ако това може да е някакъв показател.

# 238
The Maiden Heist - http://www.imdb.com/title/tt1107860/
Една интересна криминална комедия

# 239
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Лулумба, нямам търпение ако го гледаш Ридик, да споделиш мнение, чакам го с голямо нетърпение Blush

Общи условия

Активация на акаунт