ЯНУАРСКОТО бебче лекичко рита в коремчето вече-тема 7

• 23 965
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, постът ще ми бъде много кратък! Благодаря на всички за милите думи,  насълзих се докато ви четох  Heart Eyes

Аз вече ще съм в отбора на четящите и ще се включвам от време на време, обещавам! Целувам ви и официално сменям тази тема с бебчовци, колички, дрешки и всичко подобно!
 newsm51

# 496
  • UK
Момичета, постът ще ми бъде много кратък! Благодаря на всички за милите думи,  насълзих се докато ви четох  Heart Eyes

Аз вече ще съм в отбора на четящите и ще се включвам от време на време, обещавам! Целувам ви и официално сменям тази тема с бебчовци, колички, дрешки и всичко подобно!
 newsm51
Hug

# 497
Здравейте,момичета!
Много ме хвана яд за историята с Тори-не е хубаво човек да се вре в живота на другите и да създава интриги. Това е непростимо!
Тори,не се оттегляй. Много ми е хубаво като ти видя веселият аватар.
Не съм се присъединила към ФБ групата, понеже не стоя много време там,но сега изобщо не съжалявам за това!
На мамите,които днес са на преглед-успех! Аз съм утре сутрин в 9.30 и като се зная каква съм,сигурно пак ще оцъкля очи още в 6.00(голяма паника ме тресе,а ако е за някой друг да го карам по лекари съм като бетон).

По въпроса за хапчетата и витамините-на мен ми изписаха Витамам( витамини+ минерали),но самите хапчета са доста големи,а и след като ги изпия после имам кофти вкус,които замаскирам с нещо сладко. Утре ще питам дали може да ми препоръчат други...
Като сте казали да обсъждаме шишета и биби-кажете към какво сте се ориентирали,че аз се загледах в комплекта на Авент за новородено,но бих искала да зная и вашето мнение. Все пак повечето имате доста опит.
Изпращам на всички много  Hug Hug Hug и дано все повече положителни емоции има в темата!
П.П. Нарочно не си слагам линийка,че пиша в още няколко теми във форума и все още не искам масово да се знае... Peace

# 498
  • софия
Хахахаха, убихме се да обясняваме как се прави лентичка, понеже как да докажем, че сме "истински"  Joy, ако не знаем как се слага лентичка.
Ох, много е забавлявам с конспиративните теории.
hahaha hahaha hahaha hahaha
Това с истинността е  Crazy малко смехотворно, предполагам че истински са тези, които се познават лично, останалите сме ... лъжовни ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

Това вече е заядливо  Naughty Laughing

# 499
Аз също съм от Варна, но поради лични причини преди време изтрих местоположението от профила си. Истинска съм на 100 %, и не се казвам Галя  Joy, може да се провери от постовете ми, които датират от около 2г и половина в не особено приятни теми, които няма да споменавам тук. "известна" съм много добре от доста отдавна в подфорум Искам бебе, където в момента водя тема за бебеправене. Много от момичетата във форума ме познават от много време, някои от тях и лично (с които станахме близки и поддържаме редовно връзка). Направо си изработих визитка  Joy

Тори (или вече ушатко Joy), според мен не е нужно да спираш да пишеш, заради това, което се случи. Аз лично изобщо не се притеснявам кой ме чете и кой не, нямам нищо за криене или нещо, от което да се срамувам, така че тези, които искат да ми ядат краката, да заповядат, дреме ми  Laughing

Айде така и така съм се разплямпала, да си кажа, че в събота в 13ч сме на преглед и чакаме вече окончателно да ни съобщят пола.  Mr. Green

# 500
  • UK
__Malcho__
тези комплекти шишета за новородени на Авент и аз ги гледах, но разбрах, че най-хубави били на НУК Crazy

Иначе, във ФБ групата е тайна(не всеки може да влезе и да чете, пише и пр.) и там, всеки е с профила си с инфо и снимки, няма нереални хора, каквито тук из форумите е възможно да съществуват Peace

Хахахаха, убихме се да обясняваме как се прави лентичка, понеже как да докажем, че сме "истински"  Joy, ако не знаем как се слага лентичка.
Това с истинността е  Crazy малко смехотворно, предполагам че истински са тези, които се познават лично, останалите сме ... лъжовни ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
ЕЕЕее неееее! Къде видя заяждане в търкалящите се имотикони от смях ли?
Моля ви хайде престанете вече Naughty

# 501
  • София
За съжаление пак се почна, вече ми се  Sick от някои хора. Или както се казва, добре че е майтапа да си кажем истината.

# 502
  • UK
За съжаление пак се почна, вече ми се  Sick от някои хора. Или както се казва, добре че е майтапа да си кажем истината.

Да точно така и на мен също! Peace

Моля тази от вас, която прави темите, махнете ме от 1-ва страница, НЕ ЖЕЛАЯ, да съм част от вас, отщя ми се ooooh!

# 503
  • софия

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
ЕЕЕее неееее! Къде видя заяждане в търкалящите се имотикони от смях ли?
Моля ви хайде престанете вече Naughty

[/quote]
хахах , а ти нали видя мойто хилещо се човече накрая? Wink

# 504
  • София

Моля тази от вас, която прави темите, махнете ме от 1-ва страница, НЕ ЖЕЛАЯ, да съм част от вас, отщя ми се ooooh!

Най-добре. Откакто си в темата, постоянно пускаш язвителни и заядливи коментари. То не беше сопване защо ще се събираме в София, заяждане с Панди, с мен, с кой ли още не. И какво като си сложила усмихнато човече накрая? Все едно не разбираме какво искаш да кажеш. Не сме толкова тъпи. Никой не ти е длъжен.

# 505
  • UK

Най-добре. Откакто си в темата, постоянно пускаш язвителни и заядливи коментари. То не беше сопване защо ще се събираме в София, заяждане с Панди, с мен, с кой ли още не. И какво като си сложила усмихнато човече накрая? Все едно не разбираме какво искаш да кажеш. Не сме толкова тъпи. Никой не ти е длъжен.

Точно заради теб смятам да остана тук и да се "заяждам" Money Нали се сещаш, че и аз може да мисля същото по отношение и на теб, но имам едно нещо  наречено възпитание Peace

# 506
  • София

Точно заради теб смятам да остана тук и да се "заяждам" Money Нали се сещаш, че и аз може да мисля същото по отношение и на теб, но имам едно нещо  наречено възпитание Peace
Точно възпитание нямаш и там ти е целия проблем. Държиш се като лигава ученичка. Не желая да общувам с човек като теб. Мисля, че ужасно прекаляваш във всяко едно отношение. Дори и да напишеш нещо, няма да получиш отговор. Все едно ме няма. Това е последното нещо по твой адрес от мен.

# 507
  • софия

Ехооооооо престанете и двете, излишно е, сериозно !Помислете над това,че не винаги се разбира от писаното при липса на интонация , какво е искал да каже автора. Подминавайте неприятните за вас постове.. няма смисъл да си внасяме излишни емоции, пазете си здравето ..

# 508
Караниците ще ги подмина, че чак ми стана неудобно да чета. То така, както е тръгнало, до раждането януари никой няма да остане в темата  Thinking

Исках само към Десита да се обърна за цветята - за вреда нищо не знам, но може да направиш компромисен вариант - да изкараш част от тях на стълбищата, ако живееш в блок и ако са ти добри съседите, а общият коридор - светъл. В нашия блок е като в джунгла от цветя на разни баби. Особено зимата като ги приберат от балконите.

# 509
Аз пък мисля, че е време за нова срещичка. Нали говорихме за суши-муши!  Mr. Green Party Crazy
Хепи, Южен парк? Само трябва да уточним кога.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт