Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 220

• 62 258
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Язък-толкова се старах.беше ми първи опит, но нищо.пак ще се справя.
Важното е че тов акоето исках да кажа е останало

# 556
  • Пловдив

В безсилие и мъка, Мустафа изписва името на Нарин. Пристига Аслан - разправия между баща и син. Отпора от Мустафа, не позволява на баща му да го удари - баща и син, един срещу друг.

# 557
  • Пловдив

Спри работа, почни работа. Аслан разбира, че Сердар търси помощ и опитва да уреди нещата.

# 558
  • Пловдив

Атеш - Огън - това ще е името което Нарин даде на сина си. Този момент заслужава мълчание - толкова много говори.

# 559

Другите за Енгин:
„Нищо не трае вечно, освен любовта в нашите сърца.”
Скрит текст:
Nothing would last forever except your love in our hearts

# 560
  • Пловдив

Мелек изчезва през нощта....
...............
М: "Принцесо Нар,...скъпа. Спаси баща си, дъще моя. Спаси ме. "

# 561
  • Пловдив

М: "Когато се ражда бебе, се ражда и нова надежда. Но сега се роди бебе, а аз умрях още един път. Огън изгаря сърцето ми."

# 562
Страхотен Енгин. Божеееее, Господ толкова много му е дал.Машшаллах.

# 563
  • Пловдив

Асийе вижда, че Мелек я няма. Викат, търсят - няма я. Мустафа невинно звъни на майка си посред нощ.

# 564
  • Пловдив

Мелек е вече при Дурие. Преспала в църка, сутринта свещенникът я отвежда при майка и. Дурие успява да нахока Аслан.

# 565
  • Пловдив

Аслан кани Асийе да помогне в кухнята на хотела. Ще има гости от партията. Асийе е щастлива - командва наред в кухнята.
................
Махмед паша и Алиаскер решават да си направят шега с Мустафа....Слагат фалшива бомба да гръмне.
................
М: "Няма да се откажа толкова лесно. Ще направя това, което съм намислил. Няма да се откажа толкова лесно."

# 566
А, е и толкова млад. Какво бляскаво бъдеще го чака.Афферим.Да са живи и здрави иродителите му. Само радост да им носи. Толкова любов са вложили в това момчеБраво.

# 567
  • Пловдив

Инджи и Нарин мислят как да помогнат на момичетата от селото. Да започнат работа, да помагат на семействата си. Асийе се вихри из хотела....
....................
М: "Какво става? Какво правиш тук?"
-А: "Имам среща с главния готвач. Баща ти не ти ли каза? Вече ще работя тук два пъти седмично, Мустафа."
М: "Ела, ела. Не ми се мотай в краката. Не се разпореждай и не се бъркай в работата на хората. Намери си друга работа. И тук се намърда."
А: "Правя това, за да помогна. Баща ти така иска."
М: "Недей, че ще ми изгорят бушоните. Веднага ще те пенсионирам. Кажи ми кои дни ще си тук, за да не идвам. Прекалено ще бъде да те търпя и тук, и вкъщи."

# 568
  • Пловдив

Мустафа вижда Нарин. Разтопен от любов отива да види какво става.
.............
М: "Нека прегледат, каквото искат. Нарин, нямам какво да крия, Всичко мое е открито за теб."
............
 Нарин е домела и момичетата - започват работа в хотела.

# 569
  • Пловдив

Момичетата вече са назначени на работа. Нарин прибира сина си от болницата - наддал е на килограми. Сердар вижда табелата която Мустафа е сложил. Разпра между двата лъва, но боя започва Сердар.

Общи условия

Активация на акаунт