Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 220

• 62 226
  • 727
  •   1
Отговори
# 570

"Толкова трудно се забравя болката, но още по-трудно е да запомниш добротата. Нямаме белези, за да докажем щастието…"

Надявам се  Енгин да се е освободил от болката, която натрупа като Мустафа и Керим...
Скрит текст:
Ammara Mansoor
It's so hard to forget pain,but it's even harder to remember sweetness.We have no scar to show for happiness.We learn so little from peace

# 571
  • Пловдив

Харун показва новата къща която е намерил за да бъдат заедно. Нарин отказва. Тогава той отвлича Атеш с надеждата, че и Нарин ще отиде при тях. Мъжкото его на Харун, ужаса и безсилието на Нарин.

# 572
  • Пловдив

Жените са в паника. Дурие звъни на Мустафа.
Д: "Харун отвлече сина на Нарин. Помогни!"
М: "Какво? Кажи на Нарин да не плаче. Ще й върна сина. В коя посока е тръгнал?
Каква е колата?"
.............
Мустафа тръгва да търси Атеш. Собственият си син....
.............
Х: "Дръпнете се от пътя. Идва Атеш с баща си. Добре, сине. Не плачи."
............
Сблъсък, катастрофа...
............
Момичета, това е от мен по преговора на 23 епизод. Както винаги страхотна серия и прекрасна игра на всички. Но Енгин/Мустафа е незабравим.  Вие сте.
txtloves

# 573

От приятели художници съм чувала, че ако художникът не е влюбен, той не може да рисува. От все сърце пожелавам на Енгин да е влюбен, за да рисува Любовта и тази Любов да води ръката му…

# 574

от мен нещо красиво от преломна серия

# 575

И още нещо красиво

# 576

Мариянче, благодаря за преговора! Както винаги неуморна!

smile3525
Ненадминат Булут!
Забележете как топлият поглед облагородява и смекчава чертите му...

# 577

Душичката му е ранена,сърцето му плаче

# 578
Здравейте и от мен момичета.Докато ви изчета зор видях,но с тези прекрасни снимки и новини,с които сте напълнили темата щастието ми блика от всякъде и искам да го предам и на вас.Благодаря на Марианка и Валя за новите снимки и новината,която са споделили с нас.  newsm51 ,благодаря на Любовче за всички преводи,които прави и по този начин разбираме,че има и други луди като нас,които се прекланят пред таланта на Енгин Акюрек.  newsm51,благодаря на Фантазия,че сподели своите любини клипове(на мен също са ми любими особено "Дявол"-а на Мустафа Булут)  newsm51 ,благодаря на Маричка,която продължава да ни радва с прекрасните си колажи създадени с любов.  newsm51,благодаря на Марта,Хаяско,Тануша,Ели,Велянка,Милка и на всички момичета,които творят в нашата тема.  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51.Благодаря на екипа за превода на "Черната змия".Благодаря ви от сърце,момичета,радвам се,че ви познавам дори и виртуално и,че съм част от тази компания.Добре дошли на всички нови момичета и "Добре се завърнали"на старите момичета. newsm51 newsm51.                

# 579

Да! Искам Енгин да е влюбен. Нека Фарах бъде неговото вдъхновение, за да покаже индивидуалния си темперамент и искрени емоции...Просто нямам търпение...
.................
Ками! wavey wavey wavey
След твоя пост темата грее! Благодаря ти...

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 11:47 от loveofmine

# 580
Прекрасно...        

# 581

Hug Здравейте, прекрасни МОМИЧЕТА! Hug

Grinning  Очертава ни се седмица, изпълнена с нови снимки и новини.  Grinning

Heart Eyes  Да им се радваме и споделяме с много любов.  Heart Eyes

bouquet МАРИЯНКА, благодарности за преговорната серия!  bouquet

# 582

ENGİN AKYÜREK ( ENGİNCİLERR )
Скрит текст:
Surprise of the night.
'A Small Matter of September' Engin Akyurek lead actors, Farah Zeynep Abdullah, director Kerem Deren,actor Ata Demirer changed the image of the brain more than a rejuvenated Bozcaada.Engin Battıbalık restaurant was very nice is not it?

От всички фейсове ме гледа снимката на Енгин и компания!
Енгин пие червено вино по поръчка на Фантазия...
Режисьорът - марков арак  /ракъ/,който се смесва с вода и се получава облак...

Среднощна изненада
Главните актьори във филма „Един малък септемврийски проблем” Енгин Акюрек и Фарах Абдулла, режисьорът и сценарист Керем Дерен и актьорът Ата Демирер промениха облика и развеселиха остров Бозджаада.
Енгин, ресторант „Бати балък” ти хареса, нали?

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 12:35 от loveofmine

# 583

Здравейте момичета и от мен. Имали сме изненада снощи. Хубавото ни момче с нов имидж. Само така Енгин. Прекрасен преговор, преводи от Любов, снимки, страхотни постове. До по-късно от мен.

# 584
Незнам тази дали сме я виждали.        

Общи условия

Активация на акаунт