Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 220

• 62 058
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Аз пак да си кажа колко се радвам,че и Сумру ще участва-хубав тандем са с Енгин-дано само утре не довтаса и Мукадесита за колорит във филма,че тогава ще я втасаме. Joy Joy

Велянка, изобщо няма да се учудя, ако наистина се появи. От комшиите всичко може да се очаква.  Simple Smile Joy

# 691
Фантазия,сега това ли е най-новата S класа? Joy

Има и по-добра - телепортирането, ама още не е в експлоатация. Само прототипът е готов. Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 20:54 от fantasya

# 692

Фантазия newsm51
Специално за теб едно ново клипче на Елиза...

О, Любов,  благодаря. Страхотно е. И понеже мисля, че ще ми е скучно сама на дискотека, смятам да те взема с мене.

Тръгваме! Енгин ни чака!

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 21:06 от loveofmine

# 693

Ние може да сме с москве и без цигарки S класа,но затова пък откъм провизии сме добре. Joy Joy

# 694
  • Пловдив

От фейса на ENGINcilerr (Engin Akyürek) е колажчето.

# 695

Нова снимка, момичета!
Ах, че е хубав!

А ето същата снимка без надпис

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 22:05 от loveofmine

# 696

Момичета, "героите са уморени", казвам ви хубава вечер и отивам да прегръщам  smile3524!

# 697
  • Пловдив

Нова снимка, момичета!
Ах, че е хубав!

Колко е фин.

# 698
От мен едно поздравче.Фантазия и Любов тръгнаха да танцуват,но това се танцува по двама. На всички днес ни е танцувално.    

Heart Eyes Hug

# 699
Тануша лека нощ и сладки сънища,мила.   

# 700

ENGINcilerr (Engin Akyürek)
Колажите, както и снимките, продължават...
Момичета, компанията днес обядва, но аз се надявам и да вечеря...

# 701

Да не забравяме и Керим... Нали точно в този момент ни грабна...

# 702

Скрит текст:

Ние може да сме с москве и без цигарки S класа,но затова пък откъм провизии сме добре. Joy Joy

Велянка,    момчето е елегантно, къде си тръгнала с тия картофи? Да не вземеш да го охраниш много. Joy Joy Joy

Ками,   ти не се безпокой за нас с Любов. Нас кавалерът ни чака.

# 703
     Здравейте мили, щастливи момичета !

От почти две години съм ежедневен гост на темата и я намирам за една от най- хубавите във форума. Преди време направо " скочих" от балкона / в края на 218 тема/  ужасена от ставащото, но добре, че не ме забелязахте/ освен Дива/.
     За протокола - аз съм от почитателите на Енгин Акюрек, които му  се възхищават и го приемат такъв, какъвто е. Не споделям желанието да му се диктува поведението, за да се вкара  в матрицата.  Няма съвършени хора, затова "полезните съвети", както  и ПР лекциите не сами по сърце.
     Радвам се, че съм част от Вас толкова дълго време, макар и безмълвно.
     Благодаря Ви за снимките, гифчетата, клиповете, колажите и всичко, което правите за темата.
     Прекрасни сте!
     Приятна вечер!

# 704
    Здравейте мили, щастливи момичета !

От почти две години съм ежедневен гост на темата и я намирам за една от най- хубавите във форума. Преди време направо " скочих" от балкона / в края на 218 тема/  ужасена от ставащото, но добре, че не ме забелязахте/ освен Дива/.
     За протокола - аз съм от почитателите на Енгин Акюрек, които му  се възхищават и го приемат такъв, какъвто е. Не споделям желанието да му се диктува поведението, за да се вкара  в матрицата.  Няма съвършени хора, затова "полезните съвети", както  и ПР лекциите не сами по сърце.
     Радвам се, че съм част от Вас толкова дълго време, макар и безмълвно.
     Благодаря Ви за снимките, гифчетата, клиповете, колажите и всичко, което правите за темата.
     Прекрасни сте!
     Приятна вечер!

Комет, благодаря за хубавите думи.
Днес е прекрасен ден за всички фенове на Енгин...
"It 's raining Engin" - както се пее в песента...
Слизай по-често при нас...имаме много да споделяме...

Общи условия

Активация на акаунт