Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 220

• 62 056
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • AMS
Това е темата на Енгин - човека и актьора. Тук ни вълнува как той влиза в роля. Другите актьори си имат теми в които да им се радват. Позволявам си някои новини, касаещи стари и нови проекти свързани с колеги познати ни от сериалите с участието на Енгин, да слагам в спойлер.
Разбира се, че темата е за Енгин. Нали това беше целта. Само за него да е!!!

YENİ FOTO.TWİTTEN ALINTIDIR

Скрит текст:
Само, че и това се санкционира. Снощи пуснах новата снимката 10  минути преди другите в темата, но виждам, че днес постът е изтрит. Е, честито на победителя!!! Аз не се вземам на сериозно да участвам в такива състезания, но пък сега гледам, че няма никаква санкция за тези, които постват само спам. Честито и на тях!!!
Благодаря за днешните снимки. Тази най ми харесва.

# 706
Знаете ли,този мъж отново ще ни очарова  с поредното си превъплащение и отново ще ни накара да се влюбим в героя му.Но Текин по нищо няма да прилича нито на Мустафа Булут,нито на Керим,нито на Низипли,защото Енгин Акюрек ще му даде негов собствен живот и чрез Текин ще ни покаже новото лице на любовта.И няма да е нужен сериал,а само за два часа той ще ни разкаже една нова приказка за любовта...Която ще ни омагьоса,която ще ни направи щастливи,която ще ни направи подвластни на прекрасното чувство наречено любов.Защото чрез героите си Енгин Акюрек може да разказва такива приказки...приказки за любовта.

# 707
    Здравейте мили, щастливи момичета !

От почти две години съм ежедневен гост на темата и я намирам за една от най- хубавите във форума. Преди време направо " скочих" от балкона / в края на 218 тема/  ужасена от ставащото, но добре, че не ме забелязахте/ освен Дива/.
     За протокола - аз съм от почитателите на Енгин Акюрек, които му  се възхищават и го приемат такъв, какъвто е. Не споделям желанието да му се диктува поведението, за да се вкара  в матрицата.  Няма съвършени хора, затова "полезните съвети", както  и ПР лекциите не сами по сърце.
     Радвам се, че съм част от Вас толкова дълго време, макар и безмълвно.
     Благодаря Ви за снимките, гифчетата, клиповете, колажите и всичко, което правите за темата.
     Прекрасни сте!
     Приятна вечер!

Привет и на теб !

Щом днес не се стърпя и слезе от балкона да ни поздравиш, значи наистина еуфорията малко или много е завладяла и теб !

Сега започва "веселото" виртуално лято -  в очакване на новият проект на нашето момче, да не забравя чакаме към края на седмицата едно обещано интервю - въобще поводи за усмивки и настроение имаме !

Пиши по-често !

# 708
Комет "Добре дошла" и от мен.    

# 709

Днес темичката ни цъфти.Много е приятно

# 710
  • Бургас
Комет ,добре дошла !

# 711
  • Пловдив

Знаете ли,този мъж отново ще ни очарова  с поредното си превъплащение и отново ще ни накара да се влюбим в героя му.Но Текин по нищо няма да прилича нито на Мустафа Булут,нито на Керим,нито на Низипли,защото Енгин Акюрек ще му даде негов собствен живот и чрез Текин ще ни покаже новото лице на любовта.И няма да е нужен сериал,а само за два часа той ще ни разкаже една нова приказка за любовта...Която ще ни омагьоса,която ще ни направи щастливи,която ще ни направи подвластни на прекрасното чувство наречено любов.Защото чрез героите си Енгин Акюрек може да разказва такива приказки...приказки за любовта.

Така е, защото е магьосник в професията си.

# 712
# 713
Ками, привет! newsm51
И аз едва сдържам емоциите си, но правя място в сърцето си и за Текин!
От твоите уста в Божиите уши...

# 714
  • Пловдив

Здравейте мили, щастливи момичета !

От почти две години съм ежедневен гост на темата и я намирам за една от най- хубавите във форума. Преди време направо " скочих" от балкона / в края на 218 тема/  ужасена от ставащото, но добре, че не ме забелязахте/ освен Дива/.
     За протокола - аз съм от почитателите на Енгин Акюрек, които му  се възхищават и го приемат такъв, какъвто е. Не споделям желанието да му се диктува поведението, за да се вкара  в матрицата.  Няма съвършени хора, затова "полезните съвети", както  и ПР лекциите не сами по сърце.
     Радвам се, че съм част от Вас толкова дълго време, макар и безмълвно.
     Благодаря Ви за снимките, гифчетата, клиповете, колажите и всичко, което правите за темата.
     Прекрасни сте!
     Приятна вечер!

За теб специално един Енгин/Текин. Дали това са снимки от филма - гадаем. Вероятно се настаняват и запознават с работната обстановка. Но, че Енгин с всеки изминал ден има все повече фенове - знаем. txtloves

# 715

Наистина "It's raining Engin...", момичета!
Прекрасен Текин...

# 716
      Благодаря за топлото посрещане !

Чувството е много особено - за Вас съм една непозната, а аз Ви познавам толкова добре, че сякаш сте ми много близки.

Вярвам, че със завръщането си на екран, Енгин ще допринесе отново в темата да цари спокойствие и толерантност.

Лека вечер !

# 717
  • Пловдив

"Обичам те такъв, какъвто си. Защо? Причините са безброй."

# 718
Здравейте.

От няколко дни не съм влизала в темата и сега - хоп заваляха снимки.  newsm44

Много ми допада визията на Енгин- точно така си представях художника Текин, леко небрежен, но пък чаровен. Прическата му е нова и още не мога да й свикна, но и това ще стане. Енгин е отслабнал и изглежда много свеж с тази визия. Супер е момчето.

За танци с Енгин съм винаги "За!"  smile3503

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 22:57 от daizy_g

# 719
Привет, момичета! wavey wavey

Днес имаме изобилие от снимки, много се радвам newsm53 newsm44 newsm44
Ако и Сумру участва във филма, ще е супер, много я харесвам като актриса. Simple Smile
Прическата на Енгин ми харесва, очаквах да е с небрежно разпиляна коса, а забелязах,
че на едни снимки е с брада, а на други- обръснат.

Благодаря на всички за снимките, гифчетата  и клиповете!  bouquet  bouquet 
На Мариана - за преговора на 23 серия! newsm51

Ето го чаровника и в близък план Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт